bence de hagi, alex denen adamlar bu ligde neler yaptıysa marce onlardan fazlasını yapar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
SAMBA DE BRAZIL...
yARInI bEkLiYoRuM...
Bir avni aker hayal ediyorum tıklım tıklım...dizleri titreyen bir rakip,çoşkulu bir taraftar ve bir Marcelinho hayal ediyorum...
Çılgınlar tarafındaki kaleye golünü atmış,sağ köşe direğinin orada Samba yapıyor...
Bir Trabzonspor hayal ediyorum Şampiyon olmuş...
Ve inanın çok mutluyum çünkü en azından hayal edebiliyorum..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Marcelinho futbolu basit oynuyor, ekstra işler yapmıyor gibi gözükse de topuı çok olumlu kullanıyor. Lazaroni ondan tek forvet yaratmaya çalışana kadar gayet iyiydi ama bulduğu pozisyonları gol yapması lazım..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
evet ya futbolu bilerek oynayan bir adam rasgele toplara vurmuyor pas isabet oranı harika.İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarcelinho futbolu basit oynuyor, ekstra işler yapmıyor gibi gözükse de topuı çok olumlu kullanıyor. Lazaroni ondan tek forvet yaratmaya çalışana kadar gayet iyiydi ama bulduğu pozisyonları gol yapması lazım..
ama daha yeni ilk maçlarda böle goller kaçırabilir.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Bence çok güzeldi yalnız yardım eden yoktu ona.Bazen topu kaptırdıında bile hemen kapmaya çalıştı.
Şunu da söylemeliyim CEM DEDANIN yönetimi karşısında biraz korkak oynuyo gibi gördüm bi pozisyonda rahat alabileceği topu hakemin yine faul çalmaması için bıraktı..Gelir gelmez adamıürküttüler bizim şerefsiz hakem.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
evet çok basit goller kaçırdı belki ama onunda zamana ıhtıyacı var kanısındayım ama zamanla çok iyi olacak çunku belli kumaşı iyi ama hocanın onu yorulduğu dakkalarda onu oyundan alması gerekıyordusorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum