Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Lee Eul Yong

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

harika korner kullaniyor
    BORDO MAVİ

Yorum

İlk olarak ponte tarafından gönderildi

Sevgili grandiose. bize günü kurtaracak, topu aldigi zaman hemen yanindakine verecek topçu lazim degil, bize oyuna ve oyununa hakim, çaki gibi saglam, tribündeki bizlere ve takim arkadaslarina güven verebilecek çapta topçu lazim. vasat futbolcularla sampiyon olamazsin, iste böyle pespese seri galibiyletler alabilirsin belki, federasyon kupasini da kazanabilirsin ama asla sampiyon olamazsin. takimda yeteri kadar düz topçu var, lee de onlardan biri. bahsettigin asistleri derbi maçlarda yapabiliyor mu? bir tane kritik frikik golünü seyrettik mi?

iyi topçu, kötü topçu vasat topçu büyük topçu ayirimini yapamazsak asla basarili olamayiz ve unutmayalim ki biz 20 yildir bu ayirimi yapamiyoruz..

selamlar..

''gurbetçi gençler derneklesiyor'' topicine biraktiginiz posttan yasça büyügümüz oldugunuzdan bahsetmissiniz.. onun için size müsade ederseniz abi diyecegim. besinci mevsim nickli arkadasa konuyla ilgili

''' Lee'yi bodoslama savunmuyorum.. geçen senenin muhtesem Volkaninin sakat oldugu bir dönemde aldigi formanin hakkini fazlasiyla veriyor diyorum sadece.. mevcut istatistikler de bunu gösteriyor zaten...'' cevabini vermistim ayni baslikta... dedigim gibi abi, kesinlikle körü körüne bir savunus degil benimkisi.. mevcut ortam ve sartlarda elinden gelenin en iyisini yapan ve istatiksel anlamda basarili olan topçu , en iyi topçu adledilir.. su anda da LEE bunu bence fazlasiyla yapiyor... saygilar..
      NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

leee denizli maçimiza az kaldi aman dikkat sana güveniyoruz sol kanadimiza güç ver katkilarinla galibiyeti getir..
        Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

30 metreden ayaga pas atabilen tam bir takim oyuncusu.bence bu takimda banko oynar.
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Ortalari çok iyi.Defansif görevini biraz daha gelistirebilirse daha çok yararli olur.

Yorum

İlk olarak lazkaya tarafından gönderildi
              Ortalari çok iyi.Defansif görevini biraz daha gelistirebilirse daha çok yararli olur.

defansida celaleddin çok iyi yönetti lee nin isi hücum bence

Yorum

Lee Gerçekten iyi bir futbolcu çok iyi olmasada oyunda sürekli çalisiyor ve elinden geleni yapmaya çalisiyor..

Takimdaki Sevdiklerim arasinda Geliyor

Yorum

lee´yi bilbao macinda hicmi hic begenmedim. Zaten pek oynatilmasindan hatta alinmasindanda yana degildim.

Bu kadar top kaybi olmazki.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Saglam bir volkani herzaman lee ye tercih ederim.

Yorum

Lee Yong cok iyi bir futbolcu....iyi ve isabetli paslar yapiyor..yaptigi ortalar cok iyi...bize bu sene cok yararli olacak...
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

İlk olarak Outlaw-61 tarafından gönderildi
                        Lee Yong cok iyi bir futbolcu....iyi ve isabetli paslar yapiyor..yaptigi ortalar cok iyi...bize bu sene cok yararli olacak...

+1967 [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

birde adam bir serbest vurus cekdiseler ya adam mükemel atiyo
                          FIRTINA61

Yorum

Trabzonsporda hiç gündeme gelmesede benim en çok sevdigim4 futbolcudan birisi..

iste benim4 kareasim

Petkoviç...Lee..Erdinç..Dehanê

Yorum

o kötu bu iyi degil sununda kasi kara!!!

lee maclarda benim en cok gozume carpan oyunculardan biri! bazen rakibine bir yapisiyor suluk gibi birakmiyor bir daha! oyunu iyi okuyabiliyor! ortalari iyi arkadaslariyla iliskisi cok iyi gibi gozukuyor ve en onemlisi onun sahadaki tavirlarindan hareketlerinden trabzonsporu nasil benimsedigini gorebiliyorum! hep arkadaslarini uyarmaya onlarla diyalog icinde olmaya calisiyor. cok iyi ....

Yorum

Maç bitiminde kimi görsem Lee'den yakiniyor, veryansin ediyor. Oysa benim gözümü oksayan bir futbolu var. Insanlar ne bekliyor bilmem.

Herkesin ayri bir stili var, Celalaettin farkli oynar, Volkan farkli oynar.
                                Ben Lee'nin, bu ikiliden yabanda kalir yani olmadigini düsünüyorum.
                                Sol kanatimiz bu üçlünün iyi rekabeti sonucu güçlenecek.

En azindan umudum bu, forma garanti diye yatmak yok, alternatifler artmali hatta. Bu yüzden Lee ister alternatif, ister asil olsun bize lazim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X