Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Lee Eul Yong

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Tamerhan61 tarafından gönderildi

BENCE LEE BIRAZ DAHA ILERIYE DÖNELIK OYNASA DAHA FAYDALI OLUR

lee ye çoban diyen arkadas sanirim amazonlari iyi biliyor hemen leeye çoban lafini hatta hakaretiniyakistirmis

Yorum

ben lee nin profesyonellik anlayisina hastayim adam yedekte olup oyuna girince aynim ciddiyetle isini yapiyo taktir etmek gerekir
      sorma neden...
      hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Izledigim maçlarda genellikle en çok küfür yiyen adamdir.Kötü topçu degil ama bazen de cidden gününde olmuyor be kardesim ayaginda top tutamiyor.
        -------ANIL ERHAN-------

Yorum

ama takimda en iyi orta yapan adam yattaradan sonra

Yorum

w.bremen macinda cok guzel oynamisti

insallah sol kanatdan kimseyi geçirmez
            Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

Sol kanattan rakibi de geçebilse ayni Yattara gibi...

Yorum

yaa bunun attigi tek gol hatirladigim kadariyla milli takiminda Rüstü'ye attigi goldü, çok mücadele etmesini seviyorum, savasçi adam her zaman iyidir. Edited by: secil_ts
                61>34 MATEMATIK YALAN SÖYLEMEZ

Yorum

ben bu adamin profesyonel anlayisina hastayim ve formu son haftalarda artmis spor yazarlari ole diyo ben lee ye guveniyorum gercek bi profesyonel
                  sorma neden...
                  hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Ofansif ve defansif özellikleri çok dengeli bir oyuncu,hem top kesmeyi hem orta yapmayi,hem de top dagitmayi iyi biliyor.Hüseyin'in yükünü orta sahada azalttigi gibi hücuma da katkida bulunuyor...Ayrica iyi bir profesyonel...
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Bu adami oldum olasi sevöezdim.Ama yanildigimi izledigim maçlarda gördüm.Ama suç bizde degil futbolcularimiz hakkinda yorum yapacak kadar göremiyoruz maalesef radyodanda ancak bu kadar basarili oluyoruz.[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Lee gerçekten takimin en azimli futbolcusu diyebilirim

Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyor,iyide oynuyor.Umarim bize uzun süre faydali olur ve takimimizdan eksik olmaz

Yorum

Bu aksamki oyununa ve düzgün sutlarina bir hatta iki gol yakisirdi ama olmadi. Iyi oynadigi zamanlar yok degil ama istikrar yok. Insallah o da olur.
                          <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

güzel oynuyo ama daha iyi olabilir .traboznsporun bütün futbolculari bi harika bizede böyle futbolcular yakisir
                            lazkizi

Yorum

bence takimda alkisi hakeden en onemli oyuncularimizdan biri haline geldi! bu adam her zaman nedendir bilinmez iknci devreler daha iyi oynuyor! ligin ilk yarisinda ilk geldiginde de tutuktu bu yil geldiginde de tutuk basladi ama simdi bakiyorum futbolunun tum guzelliklerini ve bunun yanisra inceliklerini ve savasci kimligini sahaya yansitiyor! huseyinin teknik olani diyelim ama boyu huseyinin yaninda birza ciliz kaliyor! macta arkadaslariyla olan diyaloguna bakarsaniz gorecekseniz inanilmaz bir disiplinle oynuyor ve tum oyuncularin motive olmasinda bir sekilde-dil bilmesede- yardimci olmaya claisiyor!

Yorum

Orta sahanin ortasinda görev aldigindan beri ( Senol Hocanin fikri ) performansi bayagi artti. Denizli maçinda canli G.Antep maçinda televizyonda izlerken mest oldum.Artik orta sahamiz oturmaya basladi. Yalniz kirmizi kart hiç yakismadi ona. Birde diger arkadaslar belirti bende belirticem bu takimda Lee serbest atis atamaz diye bir yasak mi var.Serbest atis oluca hemen Gökdeniz orda . Ya adamin golü yok daha serbest atistan
                                Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X