yaa bunun attigi tek gol hatirladigim kadariyla milli takiminda Rüstü'ye attigi goldü, çok mücadele etmesini seviyorum, savasçi adam her zaman iyidir. Edited by: secil_ts
Ofansif ve defansif özellikleri çok dengeli bir oyuncu,hem top kesmeyi hem orta yapmayi,hem de top dagitmayi iyi biliyor.Hüseyin'in yükünü orta sahada azalttigi gibi hücuma da katkida bulunuyor...Ayrica iyi bir profesyonel...
Bu adami oldum olasi sevöezdim.Ama yanildigimi izledigim maçlarda gördüm.Ama suç bizde degil futbolcularimiz hakkinda yorum yapacak kadar göremiyoruz maalesef radyodanda ancak bu kadar basarili oluyoruz.[img]smileys/smiley5.gif[/img]
bence takimda alkisi hakeden en onemli oyuncularimizdan biri haline geldi! bu adam her zaman nedendir bilinmez iknci devreler daha iyi oynuyor! ligin ilk yarisinda ilk geldiginde de tutuktu bu yil geldiginde de tutuk basladi ama simdi bakiyorum futbolunun tum guzelliklerini ve bunun yanisra inceliklerini ve savasci kimligini sahaya yansitiyor! huseyinin teknik olani diyelim ama boyu huseyinin yaninda birza ciliz kaliyor! macta arkadaslariyla olan diyaloguna bakarsaniz gorecekseniz inanilmaz bir disiplinle oynuyor ve tum oyuncularin motive olmasinda bir sekilde-dil bilmesede- yardimci olmaya claisiyor!
Orta sahanin ortasinda görev aldigindan beri ( Senol Hocanin fikri ) performansi bayagi artti. Denizli maçinda canli G.Antep maçinda televizyonda izlerken mest oldum.Artik orta sahamiz oturmaya basladi. Yalniz kirmizi kart hiç yakismadi ona. Birde diger arkadaslar belirti bende belirticem bu takimda Lee serbest atis atamaz diye bir yasak mi var.Serbest atis oluca hemen Gökdeniz orda . Ya adamin golü yok daha serbest atistan
Yorum