Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Lee Eul Yong

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yok yedek girdi. son 20 dakikada falan oynadi. iyi oynadi. iki tane etkili orta yapti. bu adam sol kanada ilac oldu. dinamo macinda asist yapar insallah
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

insallah basarili olur.tekrar takima döndü bakalim ne olacak?

Yorum

EVET LEE YONG TEKRAR TAKIMA DÖNDÜ BEN GITESINI ISTEMEDIGIM FUTBOLCULARDAN BIRI IDI AMA GITTI OLSUN TEKRAR GERI DÖNDÜ IYSALLAH BU DÖNÜS MÜTHIS OLUR VE HERKESIN GÖZDESI OLUR BASARILAR LEE YONG
        Eger bir insan hayati horon teper gibi çoskuyla yasiyorsa icabinda karadenizin dalgalari gibi sert gerektiginde sirti gümüslü hamsiler kadar kivrak olabiliyorsa bilinki o sahici bir Trabzonsporludur.

Yorum

soldan lee sagda yattara mehmet yilmaz sakatlanmazsa çok kafa golü atar. sol kanattan iyi ortalar gelmiyodu ve kanat islemiyodu,yatara arada o kanada kaydiriliyodu..

pas yüzdesi inanilmaz , neredeyse top kaybi nedir bilmiyo.çok saglam oynuyo.buda çok iyi bi meziyet daha ne olsun.

Yorum

Evet Malatya Macinda iki Assist yapti toplari nerdese Fathi in kafasina

yapisdiriyor cok güzel ortalar var lee young tekrar döndü diye sevindim...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

İlk olarak Gerisbase tarafından gönderildi

Evet Malatya Macinda iki Assist yapti toplari nerdese Fathi in kafasina

yapisdiriyor cok güzel ortalar var lee young tekrar döndü diye sevindim...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

benim için olsa da olur olmasa da olur bir transferdi ama demek bu sefer hazir gelmis yarim sezon beklemeyecegiz.. sol kanat bayagi iyi oldu.. korkum volkan disarida kalacak yahu[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                #7 King of Kings

Yorum

Artik LEE,CELO,UFUK,VOLKAN la sol tarafta Hic bi problem kalmadi...

[img]smileys/smiley31.gif[/img]

Yorum

Takima ve deen önemlisi sisteme çok çabuk uyum sagladi. Allah'in izniyle dahada iyi olacak. Evet, dogru sol kanatta sikinti kalmadi çok sükür ama su bir gerçekki defansin solu Volkan'i ariyor.
                    <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

Adam çok iyi ortalar yapiyor.Böyle bir adam lazimdi.

Yorum

Özellikle belki hatirliyosunuzdur.. Lee'nin ilk geldigi sene kornerleri yinefatihle gol oluyordu.. Ilginç bir istatistik ama nokta ortasi tabiri vardir ya, iste öyle ortalar yapan bir adam.. Yillarca çektigimiz sol kanat sikintisi artik yasanmayacak gibi görünüyor, Allah tüm oyuncularimizi sakatliklardan korusun..
                        BORDO MAVİ

Yorum

Bir maçta iki asist,çok iyi.Önceki gelisinde geç adapte olmustu ama sonradan çok faydali olmustu.Hem ofansif hem de defansif yönü kuvvetli,yararli bir transfer.
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

lee ben cok seviyorum kendisini yani güney koreli oldudu için hemde türkiyede lazlar kolay adam sevmez kendini sevdirdi ve isine sarildi cok mutlu oldum lee dönüsüne hosgeldin lee

ama anudvay cok süper güney koreli oyuncu çeske trabzon onu alabilseydi ilk basta onu istediler ama bütce olmadigi için alamamisti neyse lee onu aratmicak insallah
                            (=TAVRIN KISILIGIN OLSUN=)

Yorum

İlk olarak esra _B tarafından gönderildi

lee ben cok seviyorum kendisini yani güney koreli oldudu için hemde türkiyede lazlar kolay adam sevmez kendini sevdirdi ve isine sarildi cok mutlu oldum lee dönüsüne hosgeldin lee

ama anudvay cok süper güney koreli oyuncu çeske trabzon onu alabilseydi ilk basta onu istediler ama bütce olmadigi için alamamisti neyse lee onu aratmicak insallah

bize siradan oyuncular lazim degil lee de çaliskan fakat siradan bir oyuncu dinamo kiev maçinda en çok siritanlardandi.. sana katilamayacam esra
                              Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

adamlar kanatlari çok iyi kapatmisti ve is yapamadi haliyse..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X