Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• güzel kardeşim fatih trabzonspor adına şu an benim için bi önemi yok dedim. her zaman. oyuncu olarak değil. anlatmak istediğim trabzon kaybedince artık fatih olsa böle olmazdı laflarının gündeme getirilmemesi. çünkü bu hiçbir şeyi çözmez
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      FATİH SULTAN TEKKEE
      ALLAH seni gol atsın diye yaratmış vallaaa
      Benden çok yaşayacaksın )
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Tamam arkadaşım sen söylemezsin biz diyelim boşver .Kimseye zararı yok bunun . Eğer sen rahatsız oluyorsan bu kelimelerden okumayacaksın o kadar dimi. Uzatmaya gerek yok.
        thepatfhinder ;
        Yok arkadaş hepbirlikte yaşamamız lazım ki TRABZONSPOR umuzun desteğe ihtiyacı var.Ayrıca Fatih'inde
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• [QUOTE=tselif;410682]Tamam arkadaşım sen söylemezsin biz diyelim boşver .Kimseye zararı yok bunun . Eğer sen rahatsız oluyorsan bu kelimelerden okumayacaksın o kadar dimi. Uzatmaya gerek yok.

valla üstüne yorum yapmaya gerek yok FATİH TEKKE....özledik seniiii...

Yorum

• Katılıyorum gamze... elif abla açıkladı her şeyi
            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Fatih Sultan Tekke

Yorum

• fatihi seviyorum..hala seviyorum..febe dışında nerye gitse seveceğim!!
                sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• Özledik hem de ne özledik TEKKE .
                  OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...
                  TSira TRABZON

Yorum

• Dün akşam Kuzey TV Karambol Programı Fatih Tekke ile canlı telefon bağlantısı gerçekleştirdi . Çok güzel bi sohbetti. Fatihe nasıl alıştınmı , yemeklerine karşı çok yabancılık çekiyomusun dediler. fatihde ilk günler hep makarna çorba yiyorum dedi ama şimdi bi Türk restaurant ı bulmuş. sahibide Eski Trabzonspor yöneticisi şimdiki rizespor başkanı Ekrem Cengizmiş. yani her geçen gün daha güzel oluyomuş. Ailesinide ileriki dönemde yanına alacakmış.
                    Sohbet döndü dolaştı bu haftaki maçlara geldi. önce Fatihin orda attığı gol ve kazandırdığı 3 puan için tebrik edildi. Sonra bizim kayseriye kaybettiğimiz 1 0 lık maç için düşünceleri istendi. Fatih üzgün biçimde bu ne yazıkki olabilecek bi sonuçtu. kayserispor hazır bi ekipti dedi.. çünkü bizdebirüsürü yeni oyuncu vardı ve hepsi ilk kez bi arada oynuyacaklardı dedi. sonra önümüzdeki apoel maçı hatırlatıldı Fatihe. Fatih bizim için önemli bi maç diyordu. Sakin olup bu maçı kazanacağız gibi şeyler söyledi. spikerin apoel maçından önce Hüseyinle görüşecekmisin sorusunahemen hemen hergün bi kaç arkadaşıyla görüştüğünü söyledi. ama apoel maçından önce takım Kaptanı Hüseyinlede bi görüşme yapacğını ve onlara moral vereceğini söyledi.
                    İşte Kaptan. taaa kilometrelerce uzakta ama kalbi hala burada. konuşmalarında sanki transfer olmamış gibi hep BİZİM TAKIM diyordu. Seni şimdiden çok özledik Kaptan..
                    En son Burçak tarafından düzenlendi; 08.08.2006, 09:23.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Garibanim benim, bizim icin neler yapmadiki özledik seni vallah...

Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• FATİH !
                        Sen nerde olursan ol kalbinin buraya ait olduğunu biz biliyoruz kaptan .Çünkü bizim kalplerimizde seninle. Burda öyle bir hava varki kaptan sanki aldığın nefesten hepimiz haberdar gibiyiz. Bizimde yüreklerimiz seninle kaptan . Özledik seni kaptan ..en azından ben özledim. Sen sanki TRABZONSPOR umun simgesiydin ,önderiydin ya ne biliyim be FATİH sen sanki bizim bir parçamızdın. Hala öylesin kaptan. Seni biz unutmadık unutmayacaz..Biliyoruz ki biz sen birgün ne şekilde olursa olsun bize, özüne döneceksin.Biz seni bekliyor olacaz be kaptan ..Büyük kaptan .
                        Gidişine hala alışamadım ben . Avni Aker'de sanki yine o takımının başında çıkacakmışsın gibi sahaya ..Bilmiyorum öyle geliyor işte. Nasıl bir şey bu biliyo musun kaptan? Hani çok sevdiğin birinden ayrılmak zorunda kalırsın ya hani için parçalanır yanar ama ayrılmak zorundasın...İşte kaptan TRABZONSPOR umdan ayrılışın aynı bunu gibi acı verdi be kaptan.
                        Kaptan olduğun yerden dualarını yolla sen TAKIMINA... Biz bu yıl şampiyon olmalıyız kaptan .Senin bizde bıraktığın bu hüzün bu şekilde biter ancak..
                        Seni seviyoruz FATİH TEKKE...seviyoruz
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün akşam Kuzey TV Karambol Programı Fatih Tekke ile canlı telefon bağlantısı gerçekleştirdi . Çok güzel bi sohbetti. Fatihe nasıl alıştınmı , yemeklerine karşı çok yabancılık çekiyomusun dediler. fatihde ilk günler hep makarna çorba yiyorum dedi ama şimdi bi Türk restaurant ı bulmuş. sahibide Eski Trabzonspor yöneticisi şimdiki rizespor başkanı Ekrem Cengizmiş. yani her geçen gün daha güzel oluyomuş. Ailesinide ileriki dönemde yanına alacakmış.
                          Sohbet döndü dolaştı bu haftaki maçlara geldi. önce Fatihin orda attığı gol ve kazandırdığı 3 puan için tebrik edildi. Sonra bizim kayseriye kaybettiğimiz 1 0 lık maç için düşünceleri istendi. Fatih üzgün biçimde bu ne yazıkki olabilecek bi sonuçtu. kayserispor hazır bi ekipti dedi.. çünkü bizdebirüsürü yeni oyuncu vardı ve hepsi ilk kez bi arada oynuyacaklardı dedi. sonra önümüzdeki apoel maçı hatırlatıldı Fatihe. Fatih bizim için önemli bi maç diyordu. Sakin olup bu maçı kazanacağız gibi şeyler söyledi. spikerin apoel maçından önce Hüseyinle görüşecekmisin sorusunahemen hemen hergün bi kaç arkadaşıyla görüştüğünü söyledi. ama apoel maçından önce takım Kaptanı Hüseyinlede bi görüşme yapacğını ve onlara moral vereceğini söyledi.
                          İşte Kaptan. taaa kilometrelerce uzakta ama kalbi hala burada. konuşmalarında sanki transfer olmamış gibi hep BİZİM TAKIM diyordu. Seni şimdiden çok özledik Kaptan..

bu diyaloğu alıp duvarıma yapıştırasım geliyor...sen hala bizim kaptanımızsın,kralımızsın,sultanımızsın.....seni özledik be kaptannn....

Yorum

• Fatih Tekke diyor ki:
                            ‘Trabzonspor kalbimde’
                            Tekke, şunları kaydetti: “Ben buraya gelirken 61 numaralı formayı Trabzon aşkıyla giydim. Ve de kendime 61 gol atacağım diye bir hedef koydum. Bunun ilkini attım, geriye 60 gol kaldı. Trabzonspor benim sevdam, her şeyim. Trabzonspor’u sadece sırtımdaki formada değil, kalbimde de taşıyorum. Belki çok profesyonel değil ama her gün takımla ilgili bilgiler almaya çalışıyorum. Özellikle ligin ilk maçında alınan Kayserispor yenilgisi beni çok ama çok üzdü.”

İşte bu yüzden Fatih'i sewiyoruz.. Sewmeyenler utansın!!!

Yorum

• büyük kaptan bize çok emeği geçti.
                              inşallah istediği olur da zenit den ii bi avrupa takımına gider.
                              En son Mert67 tarafından düzenlendi; 09.08.2006, 12:56.
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• ..ahhh fatihim ahhh.. koyverdun gittun beni,, güya takımına çook para kazandırdın öylemi, evet çok kazandırdın, ya kaybettirdiğin ne olacak ha kaptan söylesene.. lanet olsun o kazandırdığın paraya, değil 7.5, 20 milyon kazandırsan ne olacak ki, ben söyleyim birer tane jun,thijs, ikişer eller,djokaj, üçertane,misse misse, löbe,buşi,somers,agustine yanınada bir kaç çağdaş, muzaffer,oumar,kürşat,recep,osman falan alırlar sonrada aradan bir sezon geçmeden gönderene kadar göbeklerini çatlatırlar işte kazandırdığın dolarların sonu bu olacak kaptan.. lütfen hala para kazandırdım deme biliyorum ki,söyleyemediğin başka başka nedenler var.. sensiz trabzonumun tadı tuzu kaçtı be kaptan, senden önce ne çileler çekiyorduk ligden düşmemek için oynuyorduk, artık tam sıradan bir asansör takım olmuştuk ama sen gelip şaha kaldırdın trabzonumu iki türkiye kupası, ligde dönen o kadar pisliğe rağmen iki lig ikinciliği (gözümde şampiyonluk) yaşattın, o sezonlarda şampiyon olan febeliler bile benden daha fazla haz almamamışlardır.. teşekkürler kaptan bize tekrar şampiyonluk heyecanı yaşattığın için,iki türkiye kupası için,şampiyonlar ligi kapısına kadar getirdiğin için, rumları yenemesekte iki muteşem gol attığın için, sakat sakat oynadığın oyunlar için, o inanılmaz golleri bizlere izlettiğin için, dünyanın en iyi oyuncusunu avni akerde bize izlettiğin için ve fenerbahçeye 2-1 yenildiğimiz maçta attığın muhteşem kafa golün için..
                                şimdi değil marcelinho ronaldinho gelse kaç yazar onların attığı goller senin attığın goller kadar sevindirmeyecek beni, koyverdin gittin bizi , gülegüle büyük kaptan..
                                yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X