Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güle Güle Karadenizin Hırçın çocuğuu, Yolun hep açık olsun . Hizmetlerinden dolayı TEŞEKKÜRLER
    BMN TRABZON

Yorum

• icimiz buruk, gozyaslarimizi kalbimize akitarak ugurluyoruz kaptanimizi..... soylenecek yazacak cok seyi vardir herkesin ama artik bu dakikadan sonra cok da anlami yok..... sadece birbirimizi kirar, uzeriz ona da gerek yok....

umarim hersey diledigin gibi olur ve seni daha kaliteli liglerde herkesin adini ezberledigi birisi olarak goruruz ve gogsumuzu kabarta kabarta gururlaniriz....

bu sene istanbuldaki fener macinda attigin 2. golden sonra tribunlere kosarak "sizin icin" demen gozumun onunden herhalde hic gitmeyecek... ama diger gollerin ve bu takim icin yaptiklarin da hep ozel kalacak bizler icin... ne bileyim ya hic icime sinmedi bu is benim her ne kadar mantigim artik ayrilmanin hem bizim ozellikle de senin icin iyi olacagini soylese bile...

gule gule git... Allah yardimcin olsun, dualarimiz ve iyi dileklerimiz hep seninle olacak bunu bil.....

Sormamissin hic kimseden,
      Pek uzgunmussun giderken.
      Arayip durmussun bizi,
      Kimseye belli etmeden....

Gitmek mi zor, kalmak mi zor,
      Ayriligi sen bize sor........
      HERSEY YALAN OLSA BILE
      EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS

Yorum

• güle güle kaptan başarıların daim olsun ...

Yorum

• I Love yoU kaptan I love yoU kaptan..... Rusyayı sallayacak bu sene bizde onunla gurur duyacaz inşaLLah....
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk gençlik yıllarında delikanlı! tavırların ağır basmasaydı,hem sen bugün daha iyi bir yerde,kimbilir hemde biz bir şampiyonluk daha sıkıştırmış olurduk aralarda bir yere.Fakat sonra dönüşün muhteşem oldu.Takım arkadaşlarınla birlikte verdiğiniz mükemmel mücadeleler sonucu İKİ KARA CÜPPELİNİN düdükleriyle birlikte engellenmemiş olsaydık;şimdi Trabzonspor'u şampiyonluğa ulaştıran kaptan olarak anılacaktın.
            Her ne ise,akıttığın terle ıslanan kutsal formaya her zaman layık olduğun gibi karşılığında aldığın parada ananın ak sütü gibi helaldir.Seni her zaman seveceğiz kaptan.Birgün tekrar buluşmak ve gittiğin yerde yıldızını parlatman dileklerimle.
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• selamlar arkadasım ben siteye yeni üye oldum san bişey sorucam ftaih tekkenin durumu hakkında zenite gttimi gi,tmedimi hiç biryerde bi haber bulamamdım da

Yorum

• Yolun acik olsun fatih tekke... Sözünün eri oldugunu ve Trabzonspor sevdalisi oldugunu gösterdin.. Gönül isterdi ki bizde kalasin ama gecti artik napalim..
                Umarim gittigin yerde basarili olursun

Yorum

• Güle Güle büyük Kaptan.Senin değerini bilmeyenler ne kadar yanlış düşündüklerini elbet anlayacaklar.

Gidişin böyle olmamalıydı ama sen her zamanki gibi Trabzonspor'umuzun menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaptın.

Birgün yine döneceksin inşallah.

Topicin kapatılmasını isteyenler görmemezlikten gelirsiniz olur biter.Aynen bizim sizi görmediğimiz gibi.

Yorum

• sende kazandın trabzonda kazandı.sanada böylesi yakışır.allah yolunu açık etsin

Yorum

• İlk olarak lazanist tarafından gönderildi
                      sende kazandın trabzonda kazandı.sanada böylesi yakışır.allah yolunu açık etsin
                      bir dün geri dönmen dileğiyle her şeyin için tesekkürler yaşayan efsane...
                      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• özlicez senineyse herşeyin hayırlısı.umarım başarılı olursun..
                        Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi
                          Trabzonspor tarihine adı altın harflerle yazılacak. Sayesinde içeride dışarıda gol kabızı olan bir takımdan, şampiyonluk adayı olduk.

Almanların ünlü futbolcusu, Mattheus Bayern Münich'e veda ederken, stadyumda "Time To Say Goodbye" çalıyordu ve o bütün tribünleri öyle selamlamıştı. Çok inanılmaz bir tabloydu. Ben de Fatih'e "jübilesinde" böyle veda ederiz diye düşünüyordum ama artık olan oldu ve kaptanımız yeni bir yola çıktı.

Ben de ona bir kliple veda edeceğim.

Evet "Time To Say Goodbye" Kaptan.
                          Hay aksi!

Hertha'lılar benden önce davranmış, buyrun vefa nasıl birşeymiş görün.

Bu linkte Hertha'nın Marcelinho videosu var. Almanlar amma duygusalmış yahu. Giden adama klip yapmışlar. Pöh!

Trabzonsporlu olmak...
                          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• @Şimal Yıldızı

Abi vefa nedir görmek istiyorsan Kaptan'ımızın kavaalındaki 'tek başına' çekilen remsine bak. İşte 'vefa (!)' örneği. Halil İbo abim çok güzel söylemiş 'Eller ve Jefferson omuzlarda karşılandı ama Fatih'e bu yapılmadı!!!'
                            En son Oruç tarafından düzenlendi; 01.08.2006, 13:34.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Giriş sayfasındaki yazı ve resim süper ..
                              Seni unutmayacağız KAPTAN
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• hala şaşkınım...ama gitmek isteyene kal denemez....tarih yazdı ve gitti...amam bu takım zenit olmamalıydı...neyse gitti yapacak bişey yok...İnşallah çok başarılı olur....güle güle kaptan.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim