Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adminlerden bir tek ricam olucak ............
    Lütfen bu topiği FATİH gitti diye kapatmayalım ........LÜTFEN
    En son TSelif tarafından düzenlendi; 30.07.2006, 23:37.
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• kapatalim gitsin yaaa
      Manitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
      HABER61.NET

Yorum

• bu topic elli sene sonrada bence acik olacaktir en büyük aldigimiz starlardan aldigimiz gün yetistirdigimiz en büyük starlardan biri bizden ayrildi sonkere babamin dayisi öldügünde yada 96 da bukadar üzülmüsdüm yolun acik olsun büyük kaptan trabzon delikanlisi görüsme üzere
        fatih sultan tekke
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor tarihine adı altın harflerle yazılacak. Sayesinde içeride dışarıda gol kabızı olan bir takımdan, şampiyonluk adayı olduk.

Almanların ünlü futbolcusu, Mattheus Bayern Münich'e veda ederken, stadyumda "Time To Say Goodbye" çalıyordu ve o bütün tribünleri öyle selamlamıştı. Çok inanılmaz bir tabloydu. Ben de Fatih'e "jübilesinde" böyle veda ederiz diye düşünüyordum ama artık olan oldu ve kaptanımız yeni bir yola çıktı.

Ben de ona bir kliple veda edeceğim.

Evet "Time To Say Goodbye" Kaptan.
          Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• duygusallıgı bırakalım kapatalım topici hatta forumdaki fatihli resimleri degistirelim(zaten hepsinde fatihin goruntusu war)

Yorum

• henüz imza atilmamis... belki Fatih Tekke kalacak... arkadaslar hersey kesinlessin öyle hareket ederiz.. Gerci artik bende neye inanacagima sasirdim.. öglen saatlerinde yönetimin röportaji geliyor Fatih Tekke ile sözlesme uzatma asamasindayiz diye aksam saatlerinde Fatihin röportaji geliyor ben aslinda ocak ayinda gitmeyi düsünüyordum diye.... adam agliyacakdi nerdeyse beee.. bumu bizim erkekligimiz.. Adama sormadan yollayin gitmek istemiyor iste adam.. parami lazim bize be insafsizlar... paralari mezara götüreceksiniz.. böyle bir yildizi para icin sattiniz ya size helal olsun.. artik diyecek lafim yok... hersey beklenir bu yönetimden.. bence hicde marcelinhoyu ersen martini musa büyükü denilsonu aldik diye hava atmasinlar.. hicbiri bir fatih etmez.. sadece kazanclari degil kayiplarida konussunlar..

Yorum

• İlk olarak X_61Gökdeniz_X tarafından gönderildi
                henüz imza atilmamis... belki Fatih Tekke kalacak... arkadaslar hersey kesinlessin öyle hareket ederiz.. Gerci artik bende neye inanacagima sasirdim.. öglen saatlerinde yönetimin röportaji geliyor Fatih Tekke ile sözlesme uzatma asamasindayiz diye aksam saatlerinde Fatihin röportaji geliyor ben aslinda ocak ayinda gitmeyi düsünüyordum diye.... adam agliyacakdi nerdeyse beee.. bumu bizim erkekligimiz.. Adama sormadan yollayin gitmek istemiyor iste adam.. parami lazim bize be insafsizlar... paralari mezara götüreceksiniz.. böyle bir yildizi para icin sattiniz ya size helal olsun.. artik diyecek lafim yok... hersey beklenir bu yönetimden.. bence hicde marcelinhoyu ersen martini musa büyükü denilsonu aldik diye hava atmasinlar.. hicbiri bir fatih etmez.. sadece kazanclari degil kayiplarida konussunlar..
                Bugün Ntv deki röportajında Fatih'i dinlemedin galiba hocam.
                Fatih son yıl yaşadıkları yüzünden şimdi olmasa Ocak'ta gidecekti. O zaman 7,5 milyon Euro kazanamayacaktık. Yönetim bu yüzünden satmak zorunda kaldı. Burada Fatih'in suçu yok yönetimin hiç yok. Adam ntv de belki Ocak'ı bekleseydim daha iyi bir takıma gidecektim dedi. 7,5 Milyon Euro'da sözleşmesi ay sonra bitecek adama vermez. Yönetim ne yapsın???

Yorum

• Allah'ın yardımıyla sana 'burda böyle, koşmuyor yok şu yok bu' gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlayan kişileri haksız çıkarman en büyük dileğim. Allah sana yardım etsin ''Fatih Sultan Tekke''
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Allah yolunu açık etsin.. gittiği takımda başarılar dilerim.. hizmetleri için de teşekkürler.. Umarım ileride Hakan Şükür,Emre,Okan,Nihat gibi Avrupa'nın çok daha büyük takımlarında forma giyme şansı yakalar.. Yani televizyondan izleyip gurur duyabileceğimiz bir takıma gider umarım..
                    Hayırlısı olsun..
                    #7 King of Kings

Yorum

• güle güle kaptan
                      yolun açık olsun kapta.inşallah istediğin olur da rusya dan büyük bi avrupa takımına geçersin.
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi
                        duygusallıgı bırakalım kapatalım topici hatta forumdaki fatihli resimleri degistirelim(zaten hepsinde fatihin goruntusu war)
                        hayırdır fatihin resimleri bişey mi yapıyor sana?

Yorum

• yolun açık olsun kaptan
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• Kismet

Fatihin trabzon için bugüne kadar gelmiş adam gibi tek futbolcudur ama kısmet
                            Transferde resmen atağa kalkan ve taraftarlarını heyecanlandıran Trabzonspor yeni bir bomba daha patlattı. Brezilyalı yıldız Marcelinho'yu kadrosuna katarak ses getiren bordo-mavili ekip, Hırvatistan Milli Takımı'nın kalecisi Stipe Pletikosa'yı da bir yıllığına kiraladı. Trabzonspor yöneticileri, Pletikosa'nın takımı Shakhtar Donetsk ile ön anlaşmayı dün imzaladı. Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk, Pletikosa'yı satmak istediği takdirde de önceliği Trabzonspor'a verdi. Hırvat file bekçisinin yarın Trabzon'a gelmesi bekleniyor bunlar bizim için çok güzel haberler herkese selamlar...

Yorum

• ya kardeşim kaynaklarıda yazsanız çok güzel olacak
                              imza yok burda!

Yorum

• İlk olarak black_metallist tarafından gönderildi
                                ya kardeşim kaynaklarıda yazsanız çok güzel olacak
                                Kaynak yazmaya ne gerek var kaleci haberinin altına Fotomaç imzasını yapıştır
                                BIRAKIN YAKAMIZI DA ŞAMPİYON OLALIM...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim