İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
tekkeye neden kzııyosunuz anlamıyorum biz almak istesek % 1 ilyar bize gelecekti...
siz diyosunuz ki hem bize gelme hemde türkiyeye gelme para kazanma
hanginiz trabzonda calısırken istanbuldan iyi bir iş teklif etseler gitmezsinizistanbulda bi şirkete
ne yapıcak tekke para kazanmicak futbolu bırakıp evdemi otursun
malesef hayat o kdar basit değil
tekkeye kızmayın.. önce yönetime kızın sonra susun
Yorum
-
Hayırdır kına ticareti mi yapıyosun?İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKınayı adresine mı göndereyim yoksa eline mi vereyim ?
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSultanmış... Çakma Sultan !
bırakalım arkadaşlar sultan falan yok sultan öldü o siyah beyaz kefenin giydi oldu bitti işte fatih tekke denen kişiye ben söyleyecek bir kelime değil bir harf bile bulamıyorum inşallah 7. haftadaki 8 taş maçında trabzona gelirsinde görürsünAlayına isyan anti istanbul
Yorum
-
yapmayın adam yabancı bır kluple anlasıyor ve ben trabzonsporluyum dıyor hangı futbolcu vardır kı transferınde konusmasına takımını soyleyerek baslasın tumer fenere gıdınce ben zaten fenerlıyım yada emre ben hep fenerlıydım dıyor ama sultan ne dıyor ben trabzonsporluyum. adam trabzona gelmek ıcın herseyı yaptı burada ıllede bırılerıne kızmak ıstıyorsanız yonetıme kızın
Yorum
-
daha öncede ben türkiyede ts den baska yerde oynamam dedigini ne cabuk unuttunuz ??İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapmayın adam yabancı bır kluple anlasıyor ve ben trabzonsporluyum dıyor hangı futbolcu vardır kı transferınde konusmasına takımını soyleyerek baslasın tumer fenere gıdınce ben zaten fenerlıyım yada emre ben hep fenerlıydım dıyor ama sultan ne dıyor ben trabzonsporluyum. adam trabzona gelmek ıcın herseyı yaptı burada ıllede bırılerıne kızmak ıstıyorsanız yonetıme kızın
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapmayın adam yabancı bır kluple anlasıyor ve ben trabzonsporluyum dıyor hangı futbolcu vardır kı transferınde konusmasına takımını soyleyerek baslasın tumer fenere gıdınce ben zaten fenerlıyım yada emre ben hep fenerlıydım dıyor ama sultan ne dıyor ben trabzonsporluyum. adam trabzona gelmek ıcın herseyı yaptı burada ıllede bırılerıne kızmak ıstıyorsanız yonetıme kızın
Kral olurum
"Burada iyi şeyler yapıp, yeniden milli formayı giyeceğime inanıyorum"
MİLLİ TAKIM YOLU DA AÇILACAKTIR
Dört yıllık Rusya serüveninin ardından Beşiktaş'la Türkiye'ye dönen Fatih Tekke, büyük hedefler peşinde... Öncelikle Beşiktaş'ta iyi işler yapmak istediğini belirten tecrübeli santrfor, "Hem lig, hem Avrupa Ligi hem de Türkiye Kupası yolunda takımıma katkı sağlamak istiyorum. Burada sergileyeceğim performans, bana yeniden Milli Takım yolunu da açacaktır" dedi.
SOLDA QUARESMA, SAĞDA NİHAT...
Öncelikli hedeflerinden birinin de gol krallığı olduğunu vurgulayan Fatih, sözlerini şöyle sürdürdü: "Arkanızda Guti, solunuzda Quaresma, sağınızda Nihat varsa çok gol atmanız doğal. Bu sezon kral Beşiktaş'tan çıkmalı ve o ben olmalıyım. Rusya'da 1 lig, 2 Rusya Kupası, 1 UEFA ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadım ama Türkiye'yi fazla heyecanlandırmadım."
bu sözleri fatih tekke söliyo
Yorum
-
Arkadaşlar bu başlığı kim açtıysa ya kapatsın ya da admin kapatsın en kötü ihtimalde şu 'Sultan' sıfatını silsinler başlıktan.Her gördüğüm de küfür etmekten bıktım.Kadir gecesinde bile bir ton küfür ettim sayesinde bu başlığın günahı bu başlığı hala bu şekilde tutanların boynuna
Yorum
-
aynen fatih yalancı tekke olsa daha iyi nedir yha onun yüzünden trabzonu karalıyolarİlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu başlığı kim açtıysa ya kapatsın ya da admin kapatsın en kötü ihtimalde şu 'Sultan' sıfatını silsinler başlıktan.Her gördüğüm de küfür etmekten bıktım.Kadir gecesinde bile bir ton küfür ettim sayesinde bu başlığın günahı bu başlığı hala bu şekilde tutanların boynuna
Yorum

Yorum