Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• boşverin ya biz işimize bakalım arkadaşlar

bjk maçında hiç bir ne olumlu nede olumsuz tepki verilmemeli sadece ufak bir sitem mesajı verilmeli şöyle bir pankartla ;

Tunga beyin yazısından sonra aklıma gelen

"Ben Trabzonspor’un kaptanıyım. Bir başka forma ile bir başka kaptanın ardından sahaya çıkmak bana yakışmaz" ...Gerçek Trabzonsporlular...

bece o maçta sitemimizi belli eden bir pankart dışında ne olumlu ne olumsuz hiç bir tepki verilmemeli ve fatih konusuda biran önce kapatılmalı . Bizim aslan yürekli Engin Baytarımız var .
    Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
    Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
    çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Babamın oğlu olsa tanımam"

Beşiktaş'ın yeni transferi Fatih Tekke, mesleğini layıkıyla yerine getirmek için her zaman profesyonel düşündüğünü ifade ederek, ''Sahaya çıktığımda rakibim babamın oğlu olsa tanımam. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaparım'' dedi.

Para böyle bişe demek...
      Düştün Çaptan FATİH!
      bende okudum bu haberi ntv spor da alt yazı geçiyodu...

be kARDEŞim tamam sen profesyonelsin amenna lafımız yok,

bunları söylerken bizdeki o amatör ruhu, duyguların herzman daha önemli olduğunu düşünmedinmi hiç...

bizede ders olur inş bu.

fatih tekke denilince ilk akla Trazonspordaki o unutulmaz günleri geliyodu.

ama bundan sonra fatih tekke denilince paranın herşeyden daha değerli

olduğunu gösteren adam geliyor akıllara...
      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Ben Trabzonspor’un kaptanıyım. Bir başka forma ile bir başka kaptanın ardından sahaya çıkmak bana yakışmaz" ..
        Ciddi ciddi harika olur böyle bir pankart.Mesaj yerine gider,tüm basında ertesi gün bunu konuşur.Erdoğdulular geri döndü diyorlar bu pankartla tekrar merhaba diyebilirler.
        Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          F.Tekke;

"Türkiye'nin en ateşli taraftarının önüne çıkmaya sabırsızlanıyorum.Artık yapacaklarım Bjk ve Bjk taraftarı içindir."

kaliteni kanıtlıyorsun fatih tekke bittin trabzon ve trabzonsporlular gözünde

Yorum

• Kral olmaya geldim

Fatih Tekke imzayı attı, iddialı açıklamalar yaptı: Rusya'da güzel maçlar çıkardım, ama oraya hiç alışamadım. Beşiktaş'ta eski Fatih'i göstereceğim, Türkiye'ye gol kralı olarak geri döneceğim...

fatih tekke

Yorum

• arkadaşlar, çok ağır ithamlarda bulunulduğunu düşünüyorum. Fatih direkt olarak Beşiktaşa gitmedi, Trabzona gelemeyeceği kesinleşti, Rusyada hiçbir maçta forma giyemiyor, Beşiktaşta giyeceği de meçhul; haliyle oynamazsam da Türkiyede dururum en azından mantığıyla Trabzon dışında Türkiyede gidebileceği en iyi takıma gitmiştir, bunu gayet iyi anlıyorum ben.

Trabzonsporla anlaşamama nedenini hala anlamış değilim, ama Şenol Hoca çok istemesine rağmen, o da Fatihle ilgili olumsuz konuşunca yapacak bir şey yoktur. Sonuçta anlaşmak zorunda değiller, iş yapıyorlar bir yandan, Fatih; ekmeği yediği yer futboldur, 2-3 senesi kaldı, kazanabileceği maksimum parayı kazanmak istiyodur, gayet normal.

Türkiyenin en ateşli taraftarı Beşiktaş lafına gelince, bu bir görüştür ama Tbazonsporlu biri bunu bilse bile deklare etmez. En ateşli atmosfer hele hele Fatihin zamanında İnönüdür,(bu aralar bizim Trabzondaki taraftarı da beğeniyorum ilk defa) şirin gözükmek adına taktiksel olarak söylemiştir. Yoksa kabul eder mi seni Beşiktaş taraftarı, biraz şişirmek gerekir. Fatihin nasıl bir Trabzonsporlu olduğunu sadece biz değil, bütün Türkiye biliyor. Yarın Umut, Selçuk veya başka bir topçumuz gitse kimse şaşırmaz ama Fatih işte, öz ve öz Trabzonlu...

Burdaki kritik nokta, Fatihin parayı tercih edip, Beşiktaşa gitmesidir, anlayışla karşılanmalı bence, bazı arkadaşların dediği gibi "Sultan" sıfatı kaldırılabilir, ve "Ben Trabzonspor’un kaptanıyım. Bir başka forma ile bir başka kaptanın ardından sahaya çıkmak bana yakışmaz" ...Gerçek Trabzonsporlular... bu pankart asılabilir ama kesinliklike yuhlama veya sözlü sataşma yapılmamalıdır. Adım gibi eminim ki, Fatih; en çok bizim, en az Nuri Albayrak kadar Trabzonsporludur. Şampiyon olsak kutlamalara geleceğinden de eminim. Futbolu bırakınca göreceksiniz ki; her yerde Trabzonsporlu olduğunu beyan edip bu doğrultuda yorumlar yapacaktır. Serdar Bali gibi Ben kral Fatihe olan sevgimden bir şey kaybetmedim şahsen.
              En son yaranozlu tarafından düzenlendi; 04.09.2010, 08:04.
              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Bu konunun kapatılmasını teklif ediyorum.Artık Fatih bizim sultanımız değildir.Onun yaptıkları Bizans entrikalarını geçti.Layık olduğu yere gitti.
                Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• bırakın şu ezik fatihi savunmayı.o artık bizans uşağıdır benim için.bunu niye diyorum en büyük trabzonsporlu benim dediği için.istanbul kolpası seni
                  TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak liverali61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bırakın şu ezik fatihi savunmayı.o artık bizans uşağıdır benim için.bunu niye diyorum en büyük trabzonsporlu benim dediği için.istanbul kolpası seni
                    ezik Fatih'mi ?

*
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hade asalım.
                      Yuh yani.

Yorum

• İlk olarak liverali61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bırakın şu ezik fatihi savunmayı.o artık bizans uşağıdır benim için.bunu niye diyorum en büyük trabzonsporlu benim dediği için.istanbul kolpası seni
                        ne ezik fatih mi...
                        .....................................

Yorum

• Bundan sonra şu özevlatçılık geyikleride artık bir son bulur umarım
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Adam futbolcu istediği yere gider kaldı ki adam kariyerinin son demlerinde oynayabileceği bir yere gitti. Fatih Tekke bu kulüpte bir dünya gol atıp maçları kazandırırken bırakın ezik muamelesini ilahlaştıran da bizim taraftarımız değil miydi? Ne oldu da şimdi Fatih'in yaptığı onca hizmet bir anda silinip atılıdı.
                            Kaldı ki bu adam ben doğuştan Beşiktaşlıydım geyiklerine de girmedi canlı yayında Trabzonsporluyum dedi. Ne yapacaktı zorla kendini Trabzonspora mı yamayacaktı.
                            Şimdi farketmiyorsunuzdur ama bu yaptığınız ithamlar şu anki futbolcularımızı da baskı altına almaya yetecek derecededir. Bir Fatih devri vardı geldi geçti bitti. Artık önümüze bakalım arkadaşlar.
                            Şenol Güneş ne demiş "Geçmişe takılıp kalırsak gelceği inşa edemeyiz"

Yorum

• Yaptıgı Basın Toplantısında 'En büyük TSli benim' diyen kımdı Fatih????
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yaptıgı Basın Toplantısında 'En büyük TSli benim' diyen kımdı Fatih????
                                Abi bırakalım artık.

Her zaman söylemişimdir.Kim olursa olsun herkes kendisine yakıştığı yerde olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim