Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih?in dönüsü
    Fatih?in takima golle dönmesinin memnunluk verici oldugunu söyleyen Halilhodžić, ?Kaliteli bir oyuncunun takima ne kadar katkisi oldugunu herkes gördü. Hatta o, görülenden çok daha fazlasini yapti. Fatih devre arasinda çok yorgundu ama yine de bir 15 dakika daha oynamasini istedim. Bu takima psikolojik olarak katki yapacakti.? diye konustu.

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Sen olmasan ne yapariz hiç bilmiyom walla.sen allahin bi lütfusun.ahh senin oynadiginin yarisini oynasalar bu takim açik ara sampiyon olur
      MİMOZA

Yorum

• TS'de fatih'ten baskasi yalaaaan. Edited by: oflee61
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Arkadaslar bi fikra vardir bilirmisiniz.. (Fatih'e baglayacagim merak etmeyin)..

Fener nasil olmussa bi ara sampiyonlar ligine çikmis[img]smileys/smiley5.gif[/img].. Real Madridle maç yapacak saraçoglunda.. madridin efsanevi futbolcusu Zidane, soyunma odasina takim arkadaslarindan biraz daha geç gelir ve arkadaslarinin somurttuklarini, son derece üzgün olduklarini görür.. ve sorar:

" arkadaslar neden somurtuyorsunuz?" Beckham cevap verir:

" sorma ya bunca yolu bu çelimsiz takimla oynamak için mi geldik."der.. Zidane:

"arkadaslar siz hiç üzülmeyin.. ben daha önce istanbula gelmistim. Kadiköy diye bi yer varsiz gidin kadiköye iyice eglenin. ben maça çikarim." der.

Futbolcular buna son derece sevinmisler ve çikip gitmisler.. Zidane tek basina maça çikmis. ilk yari sona erdiginde diger futbolcular stata gelmisler.. maçin 0-1 Madrid lehine oldugunu görmüsler. (dk. 31 gol: Zidane)sevinmisler ve tekrar eglenmeye çikmislar. maçin sonunda tekrar stata gelmisler ve maçin 1-1 sona erdigini görmüsler(dk. 81, gol:Anelka)Çok sasirmislar. tabi ki sevinmisler.. Ama Zidane i üzgün görmüsler ve sormuslar:" neden üzgünsün tek basina 1-1 yaptin." Zidane cevaplamis:" ben ona degil 74. dakikada kirmizi kart gördügüme üzülüyorum demis..

Belki biraz anlamsiz olabilir ama bizim de sadece Fatihimiz var.. Aynen böyle.. Sanki Fatih olmadan maç kazanamayacagiz.. Hüseyin ve Yattaranin da tabi ki hakkini yemememiz lazim.. ama iste fikradaki gibi biz de sadece Fatihle çikalim maçlara.. (kompozisyonum iyi degil biliyorum)..
          ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

• Sen'siz olmuyor be...

Yorum

• fatih tekke sen bizim her seyimizsin.o golleri hep atiyorsun insallah da atmaya devam edersin.senin gibi bir degere ölümüne sahip çikacagiz degisilmezsin teksin.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Takimin yarisi.Fatih oyundayken güzel oynuyoruz bi çikiyo atak organizasyonu bitiyo

Yorum

• bu ligin tartismasiz en iyi oyuncusu, iyi ki varsin kaptan.. bu takim sen olmadan çok tatsiz, umarim sagligina tam olarak kavusursun çünkü sükrü saraçoglu senin gollerine hasret.. bu hasreti dindir..
                  75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

• Fatih TEKKE..

Bu ismi duyunca aklima Trabzonspor, Trabzonsporu duyunca da bu isim geliyor aklima..

Sadece futbolcu degil.. Tam bir Trabzonsporlu.. Onu o kadar seviyorum ki.. Yapabilecegim ne varsa sölesin yaparim.. Söyleyecek hiçbirsey bulamiyorum. o olmadan asla sampiyon olamayiz gibi geliyor bana.. Bakalim ne olacak..

Sen BIZIM HERSEYIMIZSIN FATIH TEKKE..
                    ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

• bir futbolcu bi takim için bukadarmi önemli olur. ama oluyo iste. fatih yoksa takim duruyo. helal olsun sana kral.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• aynen fatih abi süpersin
                        Oy Dumanlar Dumanlar hep Daglari sardunuz

Yorum

• bir insan takimi bu kadar degistire bilir ....///fatih sultan tekke///....

Yorum

• rezalet. koca Trabzonspor bir Fatih Tekkeye bagli. Aman dua edelimde ona bisey olmasin bari.

Yorum

• hosgeldin FATIH im,tesekkür ederiz KRAL im[img]smileys/smiley32.gif[/img]

sen bize hayat verdin ..golle geri geldin..ama olmadi FATIH im..olmadi..bir kere daha anladikki sensiz olmayacak SULTAN
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• fatih tekke bence yorumsuz bir futbolcu yorum yapacak bir cümle bulamiyorum ona ne diyeyim ona baska ADAM GIBI ADAM bundan baska yazik oluyo fatihe bir tek o bu takimda herseyini veren
                                BMN KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim