Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • tsukru61
    Trabzonspor Kongre Üyesi

• 25.01.2005
    • 1312
    • Trabzon

Bir daha büyük takım çalıştıramayacağını bildiği için kendi reklamını yapabilmek adına işgal ettiği koltukta mümkün olduğunca fazla süre kalmak istiyor. Bunun için de yönetime yaranmaya çalışıyor.
    Herkesin bildiği gibi Türkiye’de hiçbir Türk hoca dört büyük takım başkanına/yönetimine atar yapıp istifa edemez.
    Futbolcu Fatih Tekke’nin duruşunu hocalığında beklemek hayal.
    En son tsukru61 tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.

Yorum

• Antonio
      • 12.07.2012
      • 12281
      • öğretmen
      • Isparta

Kapasitesi neyse onu veriyor kötü niyetli değil. Asıl suçlu bu takıma transfer yapmayan kişiler.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sefaenes
        • 27.11.2004
        • 14739
        • Elektronik
        • Almanya

Inatci,kibirli ,egolu biri td olamaz. Kqpqsitesi Trabzonspor td yqpqmqz yegenini torpille oynadan td defol defol isterse 5 mac peşpeş galip gel
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Fatih Çelik
          • 22.01.2014
          • 13024
          • İstanbul

Fatih Terim balı mı Fatih Tekke balı mı? Acayip kararsızım. Bu nasıl bir kaostu
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• ÖmürKaradeniz61
            • 14.09.2015
            • 10881
            • İnşaat mühendisi
            • Trabzon

Sana tek sebepten dolayı kızıyorum, masaya yumruğunu vurup transfer yaptıracaktın devre arasında. 1 tane kanat alsaydık bugün fener maçı gitmezdi. Yoksa iyi niyetinden şu takımla yaptıkların gerçekten takdirlik.

Yorum

• murmut
              • 05.07.2015
              • 3190
              • Almanya

Bugün ortaligi iyi karistirdi. Yeri degismeyen bir Onana kaldi neredeyse.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• jpositve
                • 16.04.2022
                • 3807
                • Kuzey Amerika

https://twitter.com/OptaCan/status/2...852596639?s=20 3 lü savunma 3 lü savunma başımızın etini yediniz ahan gördük 3 lü savunmanızı. Ne Pina be Musti 3 lü savunmada kenar bekleri olmuyor. Yediğimiz golden sonra 4 lüye mi döndük noldu ben de tam anlamadım ama bu takım 3 lü savunma oynayamaz herhalde bunu hepimiz anladık herhalde. Bir de 4 lüde ısrar etmeyip 3 lü savunmayı da deneyen adam nasıl inatçı oluyor onu da artık başkası anlatır.
                En son jpositve tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                  Yönetim Kurulu
                  • 20.08.2009
                  • 26212
                  • Danışman
                  • Kuzey Amerika

İlk olarak jpositve tarafından gönderildi
                  3 lü savunma 3 lü savunma başımızın etini yediniz ahan gördük 3 lü savunmanızı. Ne Pina be Musti 3 lü savunmada kenar bekleri olmuyor. Yediğimiz golden sonra 4 lüye mi döndük noldu ben de tam anlamadım ama bu takım 3 lü savunma oynayamaz herhalde bunu hepimiz anladık herhalde. Bir de 4 lüde ısrar etmeyip 3 lü savunmayı da deneyen adam nasıl inatçı oluyor onu da artık başkası anlatır.
                  Dün maç başlığında paylaşıldı, hoca da söylemiş "Üçlü oynamadık" diye.

Velev ki, üçlü oynadık! Bunun suçu günahı da Forum'a yazan üç beş kişinin mi?

"Hoca üçlüyü denediği için inatçı değil!
                  Üçlü oynarken yediğimiz gollerin sebebi taraftar!"

Bu nasıl bir çelişkidir? Allah aşkına, kula kulluk ederken düştüğünüz acıklı durumun farkına varın.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• jpositve
                    • 16.04.2022
                    • 3807
                    • Kuzey Amerika

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
                    Dün maç başlığında paylaşıldı, hoca da söylemiş "Üçlü oynamadık" diye. Velev ki, üçlü oynadık! Bunun suçu günahı da Forum'a yazan üç beş kişinin mi? "Hoca üçlüyü denediği için inatçı değil! Üçlü oynarken yediğimiz gollerin sebebi taraftar!" Bu nasıl bir çelişkidir? Allah aşkına, kula kulluk ederken düştüğünüz acıklı durumun farkına varın.
                    ahahaha abi ne alaka hey Allahım ya, evet üçlü oynamadık dedi, dün Erdal hoşun programını izledim Asist analizde orada da konuşuluyordu 4 lüde ısrar etmedi falan diye açıklamalarına bakmamıştım. Neyse ama 3 stoperle oynadık sonradan kendi oyunumuza döndük de dedi. Ben de az yukarıda sonradan formasyon değişkliği olduğunu belirttim. Şimdi bana açıklar mısın 3 stoperle farklı olarak ne tarz bir oyun oynayabilirsin diye. Hayır 3 lü savunmada top rakipteyken kenar bekler geri gelir savunmayı 5 ler top kazanılınca ileri gider savunma 3 lü kalır. Yok 5 li savunma oynasın yine kenar bekler ileri gidecek 5 tane savunma oyuncusu çakılı durmaz savunmada. Yani her şekilde 3 lü savunma sistemine benzer birşey oynatıldı. Sumudica Gaziantepde 5 li savunma oynatıyordu top kazanıldığı anda kanatlara şişiriliyor orada Michalak falan süratli oyuncuları vardı, o şekilde birşeyler yapıyorlardı. Bir diğer mesele de adam forumumu okuyup karar veriyor ne alaka şimdi. Neden 3 lü savunma oynatmadığını yazıp forumda bu konuda eleştirenler vardı ben de ahan işte 3 lü savunma olursa bunlar oluyor diye yazdım. Anlamadım yani kötü oyundan forumu kastettiğimi düşündün. Ayrıca kula kulluk etmek ne alaka, adamı eleştirilcek yerde eleştiriyoruz. Napıyım yani her gelen hocaya tüü kaka mı diyim, hiçbir b.ku beğenmeyip eleştiriyim mi? Hayır kim gelirse gelsin yerden yere vuruluyor. Bir tane istisna yok ya.

Yorum

• objek
                      • 01.06.2004
                      • 4108
                      • logistik
                      • Avrupa Diğer

Maca kötü başladık sistem bahane oldu😀
                      bir sonraki maçta normal klasik duzende başlayip showumuzu yaparız!
                      En son objek tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.

Yorum

• emre6117
                        • 31.08.2014
                        • 9288
                        • doktor
                        • Bursa

Topladığımız puan bu kadroyla inanılmaz. hele geçen seneyi düşününce büyük iş. geçen yıl deplasmanda sadece başakşehir ve ligi bırakmış adanayı yenebilmiştik. Sadece derbilerden galibiyet çıkarması lazım artık.
                        Bir de Savic oynamak zorunda değil. Bir tane de yedek stoperimiz olsun, 3 ü de aynı anda oynayacak diye savunmayı çorba yapmanın manası yok. Folcareli yokken Okay yerine Bouchouriyi oynatması lazıma ayrıca.

Yorum

• DeAgLeMaNyAq
                          • 31.05.2004
                          • 38188
                          • İstanbul

Ne edip ne yapıp maçları bir şekilde kazanıyoruz ama oyunumuzda hâlâ ciddi sıkıntılar var…
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 61_Hasan_69
                            • 02.12.2010
                            • 10160
                            • Trabzon

300 milyonluk kadroları ile gs ve fb'nin oynadıkları oyuna bakınca Fatih hocaya çokta kızasım gelmiyor aramız şu aralar limoni olsa da

Yorum

• mmert
                              • 05.02.2013
                              • 2573
                              • Öğrenci
                              • Trabzon

Oulai Folcarelli Bouchari oynadığında Augusto'nun eksikleri de Muçi'nin son topa enerjisinin kalmaması da Onuachu'nun 2. Bölgede top kayıpları da düzelecek. Mustafa'nın bekte katkısı artacak. Zayıf oyuncu sayısını azaltmış olacaz.

3 orta sahamız da drğişmeli önde prese çıkabilecek, 3ü de belli düzeyde pas pyunu oynayabilecek. Oyun içinde 4-2-3-1 4-1-4-1 4-3-3 4-3-1-2 bir sürü şey deneme şansı olacak.

En büyük eksik düşen Pina performansı. Aslında uzun zamandır düşüşte. Belki de yorgunluktan. Zihinsel olarak da bunalmış olabilir. Biraz da onu dinlendirir.
                              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Mert Oğuzlu61
                                • 04.06.2009
                                • 20768
                                • İstanbul

-----pina---miyu--batak---musti
                                -------‐-----------bucari
                                ---------------oulai----muci
                                -------zubkov---------------agusto(waka?)
                                --------------------onacu

Karagümrük maçında şöyle bir şey denenebilir. Geride Bouchari oyun kurucu olsun, Oulai biraz daha önde top taşıyıp hücuma destek vermeli.

Agusto aralara sık sık koşu atmalı, toplu ve topsuz oyununu geliştirmeli. Waka da oynayabilir.

Sisteme 433 olarak bakmayin maç içinde değişebilir, 442 olur 4231 olur ama şu 3 lü saçmalığını bir daha denemesin.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...