Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maşallah, Fatih hocam Türk futbolunun merkez adamı olmaya doğru emin adımlarla gidiyor. Ayağına taş değmesin hocam.

Bu ağlak/romantik Erdal Hoş tayfasına da ayrı ayar oluyorum.

Aynen aynen merkezine doğru gidiyor

Yorum

• Futbolculugunda hırslı ve ateşleyiciydi ama şimdi saha kenarinda ve basın açıklamalarinda çok ezik, pasif, surekli rakibi ve yonetimi öven goruntusu dikkat çekiyor. Tamamen zıt profil.

Ertugrul Dogan i baskan olana kadar kimse tanimiyordu, aileden sonradan zengin olan tiplerden. Senin ismin daha ağır basar.

Biraz agirlik koy, gs, fb gibi kaliteli transferler istiyorum de, Ugurcan dan gelen 36m euro ne oldu de.

Kaosa sürükleniyoruz bu kadro maç kazanamaz ilk 4 e bile giremez. Neyin peşindesiniz siz?
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bugün FT istifa etsin,bu kadroya yarın da Osman Özköylüyü getir,sana şunun garantisini vereyim sahada en azından ne yaptığını bilen bir takım göreceğimize adım gibi eminim.
        Ama kariyerinde her hangi bir kadro planlaması yapmamış,bir başarısı olmamış FT gibi uçarak gelemediği için alt ligde sürünüyor.
        kadro planlaması hocanın elinde mi ? daha dün söyledi; beğendiğimiz oyuncular var ama 10m eur dan başlıyor fiyatlar; bizde bu paraları veremiyoruz diye. tekke çok iyi hoca demiyorum ama şuan kimi getirirsen getir maddi anlamda zayıfsın ve bütçen kısıtlı.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu tip ezik yorumcuları istanbul kulüpleri çok sever. Tam da istedikleri profilde biri.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• herseyi gectim ama her mac oncesi ve sonrasi arabeskvari aciklamalarindan gina geldi artik arkadas.bir sus . artik ya...bir de bu cincon sevdasi nedir tekke?anlarda avrupa'da ve dunyadaki en yetenekli oyunculara sahiplermis......., gorende u18lerle oynuyor sanir..bu takimin en kotu hali zaten ilk bese oynar bunun icin fatihe gerek yok..
            onuachu,pina,batagov,tim,oulai,zubkov,mustafa vss..tas gibi yedi tane 11 topcusu var.zaten basariyi getirende oyun degil kadroydu..kadrodan eksilmeler olunca iki macta bir kamyon gol yedik.
            ertugrul dogan'i zerre tutmam ama buna iyi tahammul ediyor.tekke'nin ismi olmasa bu kadar aglak bir adama 3 gun tahammul edilmez.
            bu yoklukta bile bir tane topcuya 10 dk guvenip forma vermeyen adama ben olsam transfer yapmam.
            En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu Erdal Hoş'un, en akil trabzonspor taraftarı ben olmalıyım triplerine yıllardır ayar oluyorum. Amatörünü eğlendirir

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                herseyi gectim ama her mac oncesi ve sonrasi arabeskvari aciklamalarindan gina geldi artik arkadas.bir sus . artik ya...bir de bu cincon sevdasi nedir tekke?anlarda avrupa'da ve dunyadaki en yetenekli oyunculara sahiplermis......., gorende u18lerle oynuyor sanir..bu takimin en kotu hali zaten ilk bese oynar bunun icin fatihe gerek yok..
                onuachu,pina,batagov,tim,oulai,zubkov,mustafa vss..tas gibi yedi tane 11 topcusu var.zaten basariyi getirende oyun degil kadroydu..kadrodan eksilmeler olunca iki macta bir kamyon gol yedik.
                ertugrul dogan'i zerre tutmam ama buna iyi tahammul ediyor.tekke'nin ismi olmasa bu kadar aglak bir adama 3 gun tahammul edilmez.
                bu yoklukta bile bir tane topcuya 10 dk guvenip forma vermeyen adama ben olsam transfer yapmam.​
                Anlarda dünyanın en yetenekli futbolcuları dediklerinden birisi dünkü maçta ilk golü atan Barış Alper. O çocuğu toyken Keçiörengücü'nden 2 milyona transfer edip oynata oynata yıldız futbolcu yaptılar. 20 yaşındaki Barış Alper kendisinin elinde olsa sahaya sürüp oynatacak mıydı, yoksa "benim elimde pahalı futbolcular yok" diye her gördüğü kameraya ağlayacak mıydı? Sanırım cevabı hepimiz biliyoruz.

Ayrıca hadi gs'nin anlarda dünyanın en yetenekli futbolcuları var da o yüzden 4 tane yedin diyelim. Gençlerbirliği'nden ne demeye 4 yedin diye sormazlar mı adama? Sormuyorlar gerçi Basın mensupları da yandaş. Hasan bir keresinde Abdullah Avcı'yı hafiften eleştirir gibi bir soru sorduydu da Abdullah Avcı'nın sinirden sesi falan titrediydi. Neredeyse ağlayacaktı Bunlar eleştiriye de gelemiyorlar. Trabzonspor teknik direktörüysen kötü sonuç aldığında eleştirilirsin.
                En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• 12 yaşında oğlum dün maçı izledikten sonra başı önde yatagına gitti sevgili tekke hocam. Bu çocuk İzmit gibi biryerde okudugu okulda sınıfında tek Trabzonsporlu. Bugun o başı önünde okuluna giderken, sınıfta belki kaç arkadaşına eglence malzemesi olacakken sen 4-1 maglubiyetten sonra başın dik ayrılıyorsan ne mutlu sana tebrikler.

Yorum

• Valla su yorumlari okukduktan sonra bizden hicbirsey olmayacagini anladim. Solbekte Ozan tufan, stoperde Serdar saatci falan oynuyor Onuachu Oulai falan yok millet oyunu eleestiriyor. Su lafilarin hicbiri futbol kstili Avciya yspilmadi. Son 10 yilda sadece 3 defa ilk 3 e girdik, bu taraftar oldukca yine her gelen hocaya sayip soverek ayni devran devsm eder.
                    Diese Übersicht zeigt, mit welcher Tabellen-Endplatzierung der Verein Trabzonspor eine Spielzeit abgeschlossen hat und in welcher Liga er aktiv war.

Yorum

• Ozan kalede oynar mı acaba hojam

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valla su yorumlari okukduktan sonra bizden hicbirsey olmayacagini anladim. Solbekte Ozan tufan, stoperde Serdar saatci falan oynuyor Onuachu Oulai falan yok millet oyunu eleestiriyor. Su lafilarin hicbiri futbol kstili Avciya yspilmadi. Son 10 yilda sadece 3 defa ilk 3 e girdik, bu taraftar oldukca yine her gelen hocaya sayip soverek ayni devran devsm eder.
                        https://www.transfermarkt.com.tr/tra...gen/verein/449
                        Oynatmasın. Zorla mı oynatıyorlar. Onuachu, oulai falandaki falan kim. 2 tane eksik var. Hala ozandan, serdardan, okaydan medet uman adam ben hocayım demesin

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

xGA için de bir analiz - yorum yapar mısınız?

​​

Şu soruyu soralı bir haftadan fazla oldu, cevap gelmedi

Trabzonsporumuz son dört resmi maçının üçünü kaybetti, kalan birinde evinde otuz dakikada üç yedi. Bu dört maçta toplam on iki gol yedik.

"Yaşam tarzından dolayı eleştiriyorsunuz" diyen arkadaşlarımız, şu gerçeklerle yüzleşsin. Eleştirilerim saha içiyle alakalı. Hoca da orada kalsaydı, oradan cevap verseydi.

Şunu unutuyor: Küçümsenen hatta yok sayılan, o dönemki hocası tarafından önce "Buhar" sonra "Organize kötülük" ile itham edilen Trabzonspor taraftarı, Avcı'nın kıçına tekmeyi vurdu. Allah Tekke'yi benzeri ve beterinden korusun.

Aradığı sevgiyi ilk maçında, Göztepe maçında göstermeye gelenlere "Taraftar bizi bozdu" şeklinde cevap veren kendisiydi. Tüm dünyanın penaltıyı dediği pozisyona "Bence değil" diyen de o. Taaftarla aynı dili konuşmuyor ki... Çıkıp "Eşim bile anlamıyor" diyor. Bizi kendine ikna edecek iletişim becerisini gösteremedi. Sürekli şikayet ediyor ama kimden ve neden olduğunu açık söyleyemiyor.

Şimdi kabahatli biz miyiz? Meşhur ŞL Finali hayalini İstanbulspor'da mı gerçekleştirecek, Alanya'da mı, Konya'da mı? Biz aşık olduğumuz renklerle armanın ağırlığının kıymetini biliyoruz da; o Trabzonspor'un nasıl bir nimet olduğunun farkında değil. "Buradan ayrılırsam Gençlerbirliği'nden para kazanırım" diye düşünen, sadece para kazanır. Hakan Kutlu, Volkan Demirel, Yılmaz Vural gibi... Biraz farkın olsun şunlardan.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Salih'i oynatacaksın çorbacı.. 5 milyona kefil olduğun adamın zararını çıkarmak için oynata oynata büyüteceksin Salih'i. Hem de mevkisinde. Gol mü yedirdin topu yine sana atacaklar diyeceksin.. Özgüven aşılayıp oynatacaksın

Yorum

• 4 yediğin maçta "Başımız dik ayrılıyoruz" dedin ya inşallah bu takımdan sende başın dik bir şekilde ayrıl emi hemde en kısa zamanda..

Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oynatmasın. Zorla mı oynatıyorlar. Onuachu, oulai falandaki falan kim. 2 tane eksik var. Hala ozandan, serdardan, okaydan medet uman adam ben hocayım demesin
                                onuachu oulai, savic, musti, okay, baniyya, visca. 4 ilkonbir 1 hamle oyuncusu. oynatmasin kim var forvet sikan, stoper taha emre ince, sag kanat onuralp cakiroglu, sol kanat cihan canak, stoper mi ortasaha mi belli olmayan salih malkocoglu, cezasi henuz bitmeyen boran baskan var. Haa yani salih, taha ve onuralp ile oynasaydi kazanacaktik.
                                İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu soruyu soralı bir haftadan fazla oldu, cevap gelmedi

sanirim bir onceki mesaja duzenleyip yazdim diye goremediniz.
                                En son jpositve tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim