İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bugüne kadar gayet yeterli bir yedekti ama taraftar baskısından dolayı artık geri dönüşü olmayan bir yola girdi psikolojisi kaldırmadı ne yazık ki. Bakalım yedek sol bek olarak kim gelecek var mı senin bir önerin?İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Arif Boşluk, Buchari falan izlemekten iyidir. Avci nin çaktığı 35 liklerle 3 kupa kaldirdik, Tekke nin çaktıklarıyla daha derbi galibiyeti bile yok. Küme düşecek takımdan 4 yiyoruz, bırakın da bi zahmet biraz eleştiri olsun.
Gerçi sen de en son Arif Boşluk övüyordun dimi? Arif kalsin mi diye digerlerine sordum cevap gelmedi, sana da sorayim. Arif Boşluk hakkındaki düşüncelerin ayni mı? En son yillarca kalsin diyordun.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Aynen Trabzonspor kulübü bütün sezon boyu hiçbir takıma yenilmemeli 34 haftada 34 galibiyet almalıyız
Trabzonspor'u unuttuğunuz zaman açıp Hamdi'yi dinleyin. Anlayana, iyi geliyor.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Futbol psikoloji degil yetenek işi, defalarca uyardik burada. Hala gayet yeterli bekti diyorsun, adam hangi maçta oynasa eleştiri yedi, övüldüğü tek maç yok. 4-1 önde oldugumuz Karagumruk maçı bile Arif yuzunden az kalsin gidiyordu.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bugüne kadar gayet yeterli bir yedekti ama taraftar baskısından dolayı artık geri dönüşü olmayan bir yola girdi psikolojisi kaldırmadı ne yazık ki. Bakalım yedek sol bek olarak kim gelecek var mı senin bir önerin?
Burasi kümeye oynayan orta sıra Anadolu takimi degil, kulubede oturan topçularin ne kadar onemli oldugunu Tekke ve Ertugrul da anlamistir diye umuyorum. Önce kupada Alanya, sonra ligde Gençlerbirligi maçları...
Kupada ve ligde ağır darbe aldık. Takim 2 oyuncunun yoklugunu kaldiramiyor, kulubede katki veren 1 tane oyuncu yok. Hepsine bosuna maas verdigimizi dost dusman herkes gordu.
Hala yedek sol bek icin onerin var mi diyorsun. Ben scout olarak maaş almiyorum, dunyada yuzlerce binlerce futbolcu var. Genç millilerde var.
fb scoutlari bile Ankara'dan gidip Arda Güler buluyor, bizim scoutlar elde laptopla statlardan insta pozu veriyor kulubun parasini yurt disinda eziyor, getirdikleri adam Buchari, Olagbe, Sikan. Yedek sol beki, sag beki, stoperi, orta sahayi ve sol kanadi sen, ben değil onlar bulacak."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Tam kadroyla oynarken ozan yedekti son dakikalarda giriyordu sonradan mecburen oynatıldı oyuncu kalmamıştı!İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherşey iyi guzel hoş ama ozan tufan kararları falan. düşündürmüyor değil.
ve ayrıca 4 derbi 0 galibiet
ozanin birçok mevkide oynaması aslında yokluk zamanlarında faydalı oluyor
Yorum
-
Duran toplarda ve kornerlerde savunma yaparken hat halinde çizgi halinde ve rakipten uzak bir şekilde durulmaz...Rakibe yakın olman gerektiği gibi boğuşacaksın da top ortalanırken...Yediğimiz 2 golde ve sayılmayan golde bizim takım rakip oyuncuları markaja almıyor rakip oyunculardan uzakta konumlanıyor ve çizgi halindeler...
Şimdi soruyorum bu dizilişi Tekke kendisi mi yaptırıyor yoksa futbolcular kendi aralarında konuşup böyle mi karar veriyor?
Eğer Tekke kendi direktifiyle bunu yaptırmışsa en hafif tabirle yazayım cahilin teki..Yok topçular kendi kafalarına göre karar veriyorsa yine en hafif tabirle yazayım Tekke'yi oyuncular sallamıyor...
Yok yani benim anlamadığım 1 golü bu şekilde yedin hadi 2. golü de böyle yedin, rakibin kestiği diğer ortalarda neden hala öyle diziliyorsunuz anlamam mümkün değil..Oyuncular aptallık yapıyor anladık da kenardan bir Allah'ın kulu buna neden müdahale etmiyor etmedi anlamıyorum.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
- Beğen 1
Yorum
-
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ahahhahah senin bu resimli paylasimlarin. Zamaninda Avci da kasim 2020 de Eddie Newton in yerine gelmisti. Seyircisiz maclarda milleti 1-0 seri galibiyetlerle yernerken buradakiler Avci yi yere goge sigdiramazken sen bu mesaji yazmistin. Adam ben dalgali denizleri severim, Trabzonspor hep zirveye oynamali cart curt konusarak bizim taraftarlari kendinden gecirmisti. Zamanla gorduk ki sen hakli ciktin. Insallah bu konuda da yine ileri goruslulugun devam eder
En son jpositve tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.
- Beğen 1
Yorum
-
https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/2003456242816069915?s=20tabiki xga da xg nin tam tersi. Xg gol beklentisi iken xga da gol yeme beklentisi. Takimda Folcarelli nin olmamasi bizim savunmayi direkt Tff 1. lig takimi seviyesine dusurmus. Savic de sakatlanip cikinca stoper oynayan ve oynayabilecek diger oyuncular Okay, Salih, Baniyya nin falan olmayisiyla isimiz Serdar saatci ye kaldi. Folcarelli + Serdar saatci ile bu durum gayet normal. Tabi rakibini izleyen Arif bosluku da unutmayalim. Bi ara Fenerde Alex in olmadigi maclar bile kazanilirken Aurelio yokken takim bir tane bile mac kazanamazdi. Yine Real madrid de Fiorentino Peres Las Galaktikos projesinde Beckham transferine kaynak yaratmak icin 15 tane cigeri olan ve takimda tek basina kosup butun rakip ataklarini kesen Makelele yi Chesea ye satmasi ve de Makelele yerine Danimarkali Graveseni alip olayin cozulecegini zannetmesi gibi gecmisten durumlari ornek verebiliriz. Burada mesele Onuachu, Mustafa, Visca, Oulai gibi gerek takimda direkt oynyan gerekse hamle oyuncudu olarak kullanilan bir kac hucum oyuncusunun olmamasina ragmen bu istatiki veriye yakalayabilmek takim adina olumlu degerlendirilebilecek bir veri seklinde kabul etmemiz gerekliligi.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülexGA için de bir analiz - yorum yapar mısınız?En son jpositve tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.
Yorum
-
xGA için de bir analiz - yorum yapar mısınız?İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
hocam allasen beli kırık adamları beklemeyelim haftalarca
eyvallah genç topçuları severiz emeğine teşekkür
ama lütfen net adamlar iste gerekirse posta koy pompacıya
pompacı yok derse avzı hozaya aldınız de geri adım atma
bu kadar gayretin var yazık olmasın
bakma milletin sana hücum ettiğine,habu kadroyla bu puanı sene başında deseler hepsi imza atardı altına kabul ederdi
gözüne kesileyim bir de derbi maç kazanalım artık
guruduk galdık
öbüyorum hayırlı transfer hamleleri diliyorum
🖐
Yorum
-
Yakacaksın bizi yaw bari Aral Şimşir'i aldır bana göre 8, 9m euro verilecek oyuncudur, üst seviye teknik ve oyun zekası var. Stilini Waka ya benzetiyorum, kapanan savunmalara karşı etkili olabilen birini aldirman lazim.
Ve şu stoper Arda konusunu da çözmek gerekiyor. Niyeyse adami bedavaya yollatmaya çalışıyorsun ama boş oyuncu değil, çok sağlam ve ucuz yedek stoper olabilirdi hatta bence Batagov yanina cuk otururdu Ahmetcan gibi potansiyelli çocuk.
Transferde net isimler yerine vasat isimler istiyorsun eldeki alt yapi yeteneklerini de kullanamiyorsun. Takima A kalite en az 2, 3 oyuncu gelmezse olası Gs hezimetinden sonra ciddi eleştiriler başlayacak bilgin olsun.
Senden beklenti artik vitesi artırman, şu dakikadan sonra 4. lük kimseyi mutlu etmez hocam. Mevcut kadroya iyi transferler gelmezse ilk 4 e bile girememe durumu olabilir."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum