Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ortada kötü bir oyun ve yenilgi varken, dün akşam üzüntüden kutlama yapmadığımız için bir taraftar olarak ben özür dilerim!

Ya organize kötülük derler ya leş kargası... Looserların refleks davranışı budur: Gelişim için gidişatı sorgulama. Sorumluluk üstlenme ve hemen etrafta gördüğün en savunmasızı (Taraftarı) suçla. .

Trabzonspor'a bağlılığı kontratla olan, bugün ayrılsa yarın Gençlerbirliği, Alanya, İstanbul vs kapı kapı gezecekler için kapıkulu olmaya değmez.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Asla hatalarindan ders cikarmiyan ego yuksek tda arif bu yine sans verecek diger coplerede. Komse kadro demesin arif oynatacagi yere u19 oynasin
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• At Fink’e taktiğini biz at Zubkov’a şeklinde değiştirmişiz. Başka da bi taktik yok.

Zubkov denen ayaksız da gününde olacak da şutları kaleyi bulacak ve biz kazanacağız.

Harika taktik.

Puan durumuna bakıp aldanmayın.

17 maçın hangisinde çok iyi oyun oynadık dediniz? Maksimum 3 bilemedin 4’tür.

Yorum

• Bu taraftara Avcı ve onun çaktığı yüksek kontratlı 35 yaşındaki futbolcular layık

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu taraftara Avcı ve onun çaktığı yüksek kontratlı 35 yaşındaki futbolcular layık
            İyidir Fatih hoca sen bakma milletin yorumlarına..

Bu taraftar yüzünden zaten Arif Boşluk izliyoruz.. Yetersiz dedikçe millet altyapı vs diyordu.

Hoca Sikan'ı oynatmadı diye tonla laf yedi ama Sikan'ı görüyoruz.

Tekke olmasaydı bu yedeği olmayan ilk 11'i ise yetersiz olan, Kadro değeri rakiplerinin 3 kat altında bir takımdan 3.lük değil geçmiş senelerdeki gibi 6. 7.lik beklenirdi.
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• olmadı, olmayacak.
              You Will Never Walk Alone
              Liverpool F.C

Yorum

Bu taraftara Avcı ve onun çaktığı yüksek kontratlı 35 yaşındaki futbolcular layık
                Arif Boşluk, Buchari falan izlemekten iyidir. Avci nin çaktığı 35 liklerle 3 kupa kaldirdik, Tekke nin çaktıklarıyla daha derbi galibiyeti bile yok. Küme düşecek takımdan 4 yiyoruz, bırakın da bi zahmet biraz eleştiri olsun.

Gerçi sen de en son Arif Boşluk övüyordun dimi? Arif kalsin mi diye digerlerine sordum cevap gelmedi, sana da sorayim. Arif Boşluk hakkındaki düşüncelerin ayni mı? En son yillarca kalsin diyordun.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Takımın kötü oyununu, alınan acı mağlubiyeti örtmek için Avcı yerine Giray Bulak, Briegel, Sadi Tekelioğlu'nu örnek verseydin keşke. Avcı'nın şampiyonluğu var.

Bırak şimdi taraftarın layık olduklarını, şimdi sana desem ki "Gençlerbirliği'ne yenilmek layık sana", hoş mu? Allah aşkına insaf...
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Yalnız şöyle de bi şaşkınlığım var benim,
                      Hoca yerli olduğu için yerli tercihini abartabilir diye endişelenirken hiç bi genç yerlinin yüzüne bile bakmaması şaşırtıcı.

İst un 3 takımında da en az 2 şer 3 er çocuğa forma verdiler ve hepsi de iyi kötü piyasa yaptı, kendisini kanıtladı.
                      Araştırıp isim isim bakmaya üşendim ama 3 takımında gençleri var sahada, sadece bizde yok.

Hele hele stoper ve orta sahada bunca eksik varken bu durum neyle izah edilir bilemiyorum.

İyi değiller diyorsa,
                      Okay,Ozan,Serdar, Benjamin, Baniyadan da mı kötüler, hiç mi hak etmiyorlar ki.

Yorum

• Topladığı puana bakarsak muazzam bir başarı elde etmiş. Ama oynattığı oyunu ve düşüncelerini hiç beğenmiyorum. Futbol şansı yüksek bir hoca.

Yorum

• Korkak td acaba derbiye baktiki adamlar genclere masil sans veriyor sen hala o coplere sans ver senden asla iyi td olmaz
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Korkak td acaba derbiye baktiki adamlar genclere masil sans veriyor sen hala o coplere sans ver senden asla iyi td olmaz
                            Gerçekten çok ilginç,
                            az önce derbi baçları bitti büyük ve küçük şikecilerin,
                            16 yaşındaki çocuğa bile forma verdi Todesku.

Şikecilerde;
                            Alaeetin Ekici
                            Haydar Karataş
                            Yiğite Efe Demir
                            Bartuğ Elmaz

Yavru Şikecilerde;
                            Devrim Şahin
                            Emirhan
                            Kartal Yılmaz
                            Demir Ege Tıknaz

İsimli çocuklar forma giydi,
                            yaşları 16,18,20 civarı.

Biz Alanyaya karşı tek 1 genç oynatamadık, hoca gerçekten korkak mı acaba bilemiyorum çünkü en delikanlı benim tripleride hiç birmiyor da o halleri ile hiç bağdaşmıyor bu hali.

Yok şunun için kafaya takıyorum,
                            Adamların kadro derinliği varken alt yapıdan oyuncu oynatıyor,
                            Biz ilk 11 oyuncumuz yokken bile oynatmıyoruz,
                            stoper yok diye Okay ı stoper oynatıyoruz, Ozan ı sağ bekte ve ortada kullanıyoruz.

Hoca haklıysa çok yeteneksizlerse ki ben buna inanmıyorum Ozan,Okay,Benjamin,Kazım dan kötü olmaları imkansız, eğer öyleyse kapatın gitsin tüm alt yapıları, Trabzon yetenekli futbolcu madeni laflarını da bi kesin artık.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kervan da çok güzel yürüyor ya🤭

Hoca gitsin her şey düzelir demiyorum ben şahsen, hatta kalmalı diyorum, ama yanlışlarını, eksiklerinide konuşalım.
                              İt ürür derken eleştirenlerden yani bizden bahsediyorsun bende sana bişi derdim ya neyse.

Aylar geçmiş hiç bir sistemin yok, güçlü olsun zayıf olsun her rakip 2 top ile kalende pozisyon buluyor, ezilmediğin, ecel teri dökmediğin maç neredeyse yok. Kadro kalitesi falan hikaye,
                              yenildiğin, ezildiğin takımların kadrosuna bi bak bizde olsa keşke diyeceğin oyuncu yok neredeyse. Ama bunu söyleyince it ürüyor oluyor, neyse.

Yorum

• Fatih Tekke bu kulübün efsanesi TS'nin de mevcut hali ve bütçesi de göz önüne alındığında başka maceralar aramak yanlış olur. Biz insanların bize özendiği bir tablo elimizdeyken kıymetini bilmiyoruz. Şenol Güneş, Ünal Karaman, Fatih Tekke belki bir gün Joao Pereira... Bunlar Trabzonsporu yarışa tutundurmayı başarmış iyi futbol oynatmaya çalışan hocalar camiamızın içinden çıkmış kimseler. İstanbul kulüplerinde bu yoğunlukta bu sıklıkta bir havuz hiç olmadı diyebilirim. Bu güzel bir şey bizim açımızdan. Kalite farkının bu denli açık olduğu hakem yönetiminin 2000lere rahmet okuttuğu bu sezonda şampiyonluk çok zor. Yine de TS maçı izlemeye önceki sezonlara göre daha gönüllüyüzdür diye düşünüyorum. Umarım bundan sonrası başarı ile bitecek bir sonun ilk adımları olur

Avcı hakkında da şunu söylemek isterim Abdullah Avcı şampiyon kadronun başında olsa da bir mirasyedi kimsedir benim için. Sonrası ısdırap oldu hepimiz için. Zaten kimse de en önde onun ismini anmıyor. Şampiyonluğun da üzerimde hiçbir etkisi olmadı o sezon da hatta şampiyon kadroyu saymakta zorlanırım bile tabi şahsi kanaatim bunlar.Hoş 10 sene önce Okan ve Avcı şampiyon yapar tsyi diye yazmıştım foruma ama bazen bilmek insanı pişman ediyormuş öğrenmiş olduk
                                En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim