Çıtayı şampiyonluk falan olarak düşünmeyin. Fenerbahçe bile şampiyon olamayacak bu ligde. Önümüzdeki 10 senenin 7-8'inde GS şampiyon olacak. Lyon Juventus tarzı bir düzen kuruldu bunlar için. Bayern falan gibi avrupada başarı da alamazlar. Allah bildiği gibi yapsın onları da.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Baniya'ya çok uzun süre sonra forma verdin ve fena oynamadı.
Şimdi bu maçta Okay ı stoper oynatmanın mantığı ney acaba.
Bugün maçı farklı kazansak, Okay çok iyi oynasa da iyi bir teknik direktör davranışı değil, bu hallerin kendi kendini bitiriyor.
Yorum
-
40 dk 10 kişi rakibe karşı oynanan devreden 2 gol yiyerek oturduğu yerden kalkamadı
Okay ile devam et yoluna büyük taktisyen
2. Yarı şu maç dönmezse takımla dönmesin benceEn son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 24.11.2025, 21:13.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Hocam Allah aşkına Okay işini bırak.En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 25.11.2025, 07:54.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk yarıdaki oyun hayal kırıklığıydı. İkinci yarıda yine iyi oynadığımız söylenemez ama hiç değilse takıma biraz hırs geldi. Son 2 maçtır oyun anlamında geriye gidişimiz sürüyor. Maç boyunca eksik oynayan rakibe karşı galibiyet gelmeseydi baya bir hedefe konulurdu...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
(Puan tablosundaki sıradan bağımsız)
Sahada dizilişe dokunmadı. Sakatlık hariç tek oyuncu değişkliği Ozan. Rakip onuncu dakika on kişi kalıyor. Kızdığımız Nuri, kendi çapında arayış içinde. Biz kör döğüşü...
Batagov'un hırsı ve Muci'nin şutları sayesinde üç puanı aldık. Hoca buradan ders çıkarır mı bilmem. İnşallah "Kazanan haklıdır" saçmalığına inanmıyordur.
Aslında açıklardan verim alamıyor ve Savic de sakatken ara sıra denediği üçlüye geçebilir:
* Savic dönmeyecekse Okay orada olmuyor. Baniya - Okay - Batagov yapabilir.
* Zubkov değerli olabilir fakat Trabzonspor takım ahenginin içine ediyor. Rize maçındaki gibi Augusto sağa yakın oynayabilir. Bu çocuğa alan lazım.
* Olaigbe'nin arkasında oynayanın Allah yardımcısı olsun. Oynatacağını bilsem Sikan derdim. Herkes kadar şansı hak ediyor. Fakat nedense süre bulamıyor. Bugünkü iki golden sonra Muci'yi önde kullanabilir.
* Bouchouari'nin cezası bitiyor. Tabii Folcarelli'nin durumu da var. O yoksa, Bouchouari başlar.
Zubkov, Sikan, Olaigbe kulübeden katkı verebilir.
------------------------------Onana---------------------
--------------------Baniya - Okay(?) - Batagov------
Pina - Folcarelli (Bouchouari) - Oulai - Mustafa
----------------------------------Muci-----‐---------------
‐-------------------Augusto (Sikan) - Onuachu ‐-------------------En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.11.2025, 01:02.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
-
Oynanan futbola bakıyorum, kurdeşen döküyorum sonra puan tablosuna bakıyorum, çok mu haksızlık ettik diyorum, çünkü ligin ilk haftasından 13. Haftaya kadar sağ ve sol kanat oyuncularımızdan toplamda 1 gol 1 asist yapmışız, sanırım ligin dibindeki Karagümrükün kanatları bile bizimkilerden daha efektifdir, Onuachu-Agusto birlikte olmuyor hocam, bu ikisinin hiçbir futbol literatüründe beraber oynayıp uyumlu görünmeleri imkansız, bence BouchariJjabol-Oulai 3 lüsünün önüne Muçi-Onuachu-Augusto ile çıkmalıyız, en azından şut atmayı bilen kanatlarımız olur, bence Onuachu ceza sahasında yalnız daha etkili, bu konulara umarım biraz kafa patlatırsın.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Acilen istifa etmeli son yıllarda bu kadar kötü Trabzonspor izlememiştim hem oyun olarak kötüyüz hem puan durumunda kötü bir yerdeyiz umarım tez vakitte istifa eder yoksa küme düşeceğiz. Mükemmel bir kadromuz var kanatlarda iki tane her maç skor yapan Zubkov ve Olaigbe gibi adamımız var ona rağmen sonuca gidemiyoruz yazıklar olsun.
Bu kadroyu Nuri Şahin veya Sergen Yalçın gibi bir futbol dehalarına ver 13 maçta en az 48 puan toplardı bizim köylü Fatih Tekke ne yaptı 28 puan topladı bu aradaki farkı bize ödeyeceksin Fatih Hoca.
Yorum
-
Burada Fatih Tekke'ye eleştiri getirenlerin Trabzonsporlu olduğunu düşünmüyorum.
Onlar futboldan habersiz, duygularıyla hareket eden kafalardır.
Bunların Trabzonspor camiasından temizlenmesi gerekir.
Yani keşke kendi kendilerine takıma küsüp defolup gitseler de rahatlasa bir takım.
Adam kendisi takımı görüyor 24 saat takımla çalışıyor ilk 4 başarı diyor.
Buradaki profesörler beğenmiyor.
Kafalara bak kafalara.
Yorum
4 hoca değişti 10 stoper aldık hala okay stoper oynuyor pardon oynayamıyor.
Yorum