İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Niye şaka yapayım?İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şaka mı bu? Üşenmemiş yazmış bir de. O işbirlikçi donbili gidecek. Siz isteseniz de istemeseniz de
Dombili diye kimden bahsediyoruz? Fatih Tekke'den mi, Ertuğrul Doğan'dan mı?
Ertuğrul Doğan'dan bahsediyorsak ben zaten yarın gitmesini istiyorum.
Fatih Tekke'den bahsediyorsak, normal bir yönetimle çalışmadan gitmesini istemem, beklemiyorum da.
Yorum
-
Sayın Fatih Tekke,bir taraftar olarak istirham ediyorum,her maç Onachu'nun sırtında iki stoperi taşıması ve orta sahaya kadar gelip,top alması inanın izlerken beni yoruyor,Onachu artık ne kadar eziyet çekiyordur o fizikle siz hesap edin,sonuçta aynı mevkiinin oyuncusuydunuz,lütfen ama lütfen Onachu'nun en az eforla en fazla verimi vereceği kanat organizasyonlarını artık görelim sahada.Adama bir şey olursa yerine koyacak aynı kalite ve hırsta oyuncumuz da yok.- Memento mori
Yorum
-
Karagumruk maçı muhtemel 11 lerinde merkezde Ozan yazılıyor.
6 milyona Oulai diye birini aldınız, Ozan oynarsa ve puan kaybedersek istifanı hazirla.
Son maçta koşu mesafesinde 2 takimda en az koşan oyuncu Ozan Tufan olmuş. Adamın oynadigi maçların buyuk kısmında puan kaybetmişiz.
Merkez oynayan adam koşmuyor, mücadele yok, yürüyor. Hali sahada bu sekilde oynasan dayak yersin ama adam hala TS formasiyla sahaya cikiyor ustelik ilk 11 oynuyor.
Yerli oyuncularla baska bir iliskisi var ve kesinlikle torpil yapan birisi. Tekke bu konuda uyarılmalı, sebebi nedir bilmiyorum ama bazi yerlilere çok net torpil geçiyor"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
ben neye sınır oluyorum :
olm fatıh tekke transfer donemı bır ay once cok degılq
ıkı veya uc veya dort kalıtelı paraya kıyarak nokta atısı aldırtsan taraftar ve futbol adına ıkı olumlu hareket yapmıs olurdun
ne kadar vızyonsuz adamsın fatıh hıc bır sey yapmadan bekledın sadece0
koca bır yaz yan gelıp yattınız bır halt yapmadınız sıfır calısma kadronun ıcıne ettınızEn son erenslash tarafından düzenlendi; 26.09.2025, 17:01.
Yorum
-
menejerlerine şirin görünmek, yarınları güvence altına almak.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaragumruk maçı muhtemel 11 lerinde merkezde Ozan yazılıyor.
6 milyona Oulai diye birini aldınız, Ozan oynarsa ve puan kaybedersek istifanı hazirla.
Son maçta koşu mesafesinde 2 takimda en az koşan oyuncu Ozan Tufan olmuş. Adamın oynadigi maçların buyuk kısmında puan kaybetmişiz.
Merkez oynayan adam koşmuyor, mücadele yok, yürüyor. Hali sahada bu sekilde oynasan dayak yersin ama adam hala TS formasiyla sahaya cikiyor ustelik ilk 11 oynuyor.
Yerli oyuncularla baska bir iliskisi var ve kesinlikle torpil yapan birisi. Tekke bu konuda uyarılmalı, sebebi nedir bilmiyorum ama bazi yerlilere çok net torpil geçiyor
- Beğen 1
Yorum
-
ozani alip defol git pereira bile senden güzel oynadiyor kibirli egolu zaten bu kafala sen sene sonunu göremiyeceksin. Okan bile gs elestiriliyor sampiyon oldugu halde sen basarin bile yokYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Muhtemelen sadece futbolcumuz olarak efsanemiz olmaya devam edecek. Futbola olan tutkusu sayesinde de teknik direktörlük kariyeri, ülke sınırları içerisinde en az 10 yıl daha devam edecektir.
Bir organizasyonu yönetmek ile sadece kendini yönetmek arasında çok büyük fark var ki Fatih Tekke kişisel kariyerini bile aslında iyi yönetebilmiş biri değil. Bu yüzden futbolcu olmakla, teknik direktörlük neredeyse birbiriyle çok alakasız şeyler olmasına rağmen ülkemizde ve hatta dünyada bu hala tam olarak böyle algılanabilmiş değil.
Futbol, şu an ne durumda olduğunu bilmemekle birlikte 90lı yıllar ve öncesi özellikle eğitimsiz insanların son çare olarak gördüğü bir sektördü. Gençlerin yetenekleriyle / futbol zekasıyla ama temelde çaresizlikten bir umutla ilgilendiği ve kariyerleri bittiğinde sanki çok doğalmışçasına teknik direktörlük yolunun otomatik olarak açıldığı bir garabetti de.
En azından 90lı yıllarda, günümüzden çok daha iyi bir eğitim olduğunu söyleyebiliriz. Günün o şartlarında okumamış, okumayı bir amaç edinmemiş ya da edinememiş kişilerin doğru alt yapıları olmaması/olamaması nedeniyle de bunu kişisel olarak edinmelerinin oldukça zor olacağına inanıyorum. Futbol zaten düşük IQlü insanların bir araya geldiği bir oluşum olduğu için insan ne seviye olursa olsun birkaç yıl içerisinde o ortama IQsünü kaybetme pahasına kolayca uyum sağlayacaktır.
Kısacası günümüzde organizasyonuna biraz zeka katabilen herhangi bir futbol takımı Türkiye'de çok kısa sürede bütçeden bağımsız şampiyonluk yarışı içerisinde sonuna kadar bulanacak, daha da önemlisi her yıl Avrupa'da boy gösterecektir. Ama bu bizim için sadece bir temenni ve şu şartlarda bunun Trabzonspor adına olması pek mümkün görünmüyor.
Bu düşük IQlü seyir zevki iyice azalan futbol denen şeyden kurtulmak belki de en doğrusu olacak ama kötü bir alışkanlıktan kurtulmak ne kadar zor ise Trabzonspor taraftarı olmaktan kurtulmak da bir o kadar zor işte.
Trabzonspor'u takip etmeyi bırakmaya en çok yaklaştığım an Abdullah Avcı'lı dönem olmuştu ki buna şampiyonluk sezonunun ikinci yarısı da dahildi. Üstüne Ertuğrul Doğan'ın yaptığı her eylemin onca kötülüğü de eklendi ama yine yılmadım.
Şimdi de efsanemiz Fatih Tekke'yle sınanıyoruz. Vücut dili, söylemleri, eylemleri ve yapamadıkları daha da önemlisi hatalarından hiç ama hiç ders çıkartmadan aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar almaya çabalaması hep aynı kök nedenden kaynaklanıyor.
Yine de hep söylediğim ve söyleyeceğim gibi Fatih Tekke asla ve asla yönetimden önce gitmemelidir.
En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 27.09.2025, 17:55.. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
- Beğen 2
Yorum

Yorum