Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

en dogrusu o

yenı yonetım saglam yabancı hocayla anlasmalı paralı yonetım sart

ama yonetım ne zaman gıdecek

ve yenı yonetım gelene kadar fatıhe ne kadar katlanacagız

devre arası olmadan yenı paralı yonetım gelse devre arasında bembeyaz sayfa acmaları lazım

sezon sonuna olmaz bu ıs
    Hoca değişimi mevcut yönetimin ömrünü uzatır.
    Hiçbir anlamı yok.

Yönetimin ömrünü uzatmak için Arda Kardeşleri yediler, büyük ihtimalle MHK de gidecek. Çünkü 1 numaralı destekçisi Ali Koç başkanlığı kaybetti.
    Ama bu kafayı Ertuğrul Doğan'ın kopardığını söyleyip Doğan'ın varlığını devam ettirmek için herşeyi yapacaklar.

Ertuğrul Doğan ve yönetimi gitmeden idari anlamda tek bir çöp bile değişmemeli!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hiçbir anlamı yok.

Yönetimin ömrünü uzatmak için Arda Kardeşleri yediler, büyük ihtimalle MHK de gidecek. Çünkü 1 numaralı destekçisi Ali Koç başkanlığı kaybetti.
      Ama bu kafayı Ertuğrul Doğan'ın kopardığını söyleyip Doğan'ın varlığını devam ettirmek için herşeyi yapacaklar.

arda kardeslerı yesınler zaten yaptıgı pıslık mac yonetımı ornek olur

dogan tum yonetımı gonderıp ısı bılen adamları alsın ya da kendısı de gıtsın herkesle beraber

ahmet agaoglu gelecekse gelebılır dedıgım gıbı

taraftar ıstemıyor baskanı

transfer donemınde baskanın basarısızlıgını bılınclı taraftar ve Trabzon sevdalısı ınsanlar gordu

bence omrunu tukettı yonetım

yenı hoca da gelse yonetım gıdıcı

bır kere asbaskanın da derhal kovulması lazım

asırı basarısızlar

ahmet agaoglu bu ısı bıtırıp koltuga gecmelı

dogana guvenım soyle olur der kı ahmet baskanım gec sen ben yonetımde olacagım as baskan veya malı olarak ısın parasal yonunden destek olacagım

demesı lazım bunu yenı yonetımde profesyonel ekıp scoutlar olacak ahmet baskan yabancı personel ne varsa ısı bılenı alacak

yenı yonetım paralı duzgun adamlar olacak derse okay
      En son erenslash tarafından düzenlendi; 22.09.2025, 14:47.

Yorum

• Ft Ukraynali oyuncularla problemi var yoksa baska izahi yok bu Mobbing olayi. Ya Arif kim son oyuncu olarak giriyor Sıkan varken. Zubkov.sira sonra Batagov gelir
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ft Ukraynali oyuncularla problemi var yoksa baska izahi yok bu Mobbing olayi. Ya Arif kim son oyuncu olarak giriyor Sıkan varken. Zubkov.sira sonra Batagov gelir
          Bu konuda ben de kızdım da Sikan sakatlıktan çıkmış.

Yorum

Hiçbir anlamı yok.

Ben tam tersini düşünüyorum. Fatih Tekke yönetimin son kurşunuydu. O giderse yakın zamanda yönetim de gider. "Hoca değişimi mevcut yönetimin ömrünü uzatır" mantığını Ali Koç da güdüp Mourinho'yu kovmuştu. Bir ay geçmeden kendi de kovuldu. Mourinho da onun son kurşunuydu.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben tam tersini düşünüyorum. Fatih Tekke yönetimin son kurşunuydu. O giderse yakın zamanda yönetim de gider. "Hoca değişimi mevcut yönetimin ömrünü uzatır" mantığını Ali Koç da güdüp Mourinho'yu kovmuştu. Bir ay geçmeden kendi de kovuldu. Mourinho da onun son kurşunuydu.
              Kongre kararı alınmış, rakipler belli olmuş olsa benzer bir mantıkla düşünebilirdim.
              Hali hazırda seçimli kongreye 2 seneden fazla vakit varken yönetimin "son kurşun" diye bir derdi olduğunu hiç sanmıyorum.
              Tekke'yi gönderip Mekke'yi getirirler.
              Sonra sorumluluğu teknik direktörlere atıp bir sonraki kongreye kadar sürecek abuk sabuk bir süreci izleriz.

Yönetim yönetim yönetim...
              Başka hiçbir hedef yok.
              Acil def olup gidecekler.
              Sonrasına sonra bakacağız!

Yorum

• Hoca basın toplantısında 20 milyonluk oyuncumuz yok ki diye bir savunmamı yaptı mı ben sanki öyle birşey duymuştum ama şimdi izlediğimde o bölüm yok sanki

Yorum

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hoca basın toplantısında 20 milyonluk oyuncumuz yok ki diye bir savunmamı yaptı mı ben sanki öyle birşey duymuştum ama şimdi izlediğimde o bölüm yok sanki

3:15'ten sonra...
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Kongre kararı alınmış, rakipler belli olmuş olsa benzer bir mantıkla düşünebilirdim.
                    Hali hazırda seçimli kongreye 2 seneden fazla vakit varken yönetimin "son kurşun" diye bir derdi olduğunu hiç sanmıyorum.
                    Tekke'yi gönderip Mekke'yi getirirler.
                    Sonra sorumluluğu teknik direktörlere atıp bir sonraki kongreye kadar sürecek abuk sabuk bir süreci izleriz.

Yönetim yönetim yönetim...
                    Başka hiçbir hedef yok.
                    Acil def olup gidecekler.
                    Sonrasına sonra bakacağız!
                    Tamam da, teknik direktör değiştirmek yönetimin ömrünü nasıl uzatıyor ben hala anlamadım. Ya da tersten sorayım; Tekke kalırsa yönetimin ömrü nasıl kısalacak?

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tamam da, teknik direktör değiştirmek yönetimin ömrünü nasıl uzatıyor ben hala anlamadım. Ya da tersten sorayım; Tekke kalırsa yönetimin ömrü nasıl kısalacak?
                      Her kriz değişim gerektirir. Ortada kriz varken bir kelle alınır. Bu sadece futbolda değil, bütün hiyerarşik yapılanmalarda uygulanır.
                      Yeni birşey değil!
                      Üstteki kafanın ömrünü uzatmanın yolu alttan kelle almak değil mi?
                      İlk defa mı karşılaşıyoruz bununla?

Ayrıca, bu yönetimin altında çalışan bir teknik direktörün iyi veya kötü olduğu nasıl anlaşılır?
                      Her işi eksik, beceriksizlik, yetersizlik olan bir yönetim var.
                      Transferi, izleme ekibini, hangi değerde oyuncu alınacak-alınmayacak, bunların sorumluluğunu bile almayan, Uğurcan'ı gönderip açıklamasını hocaya yaptıran, transferlerin eksiğini gediğini çıkıp konuşamayın hoca üzerinden kamuoyuna yem eden abuk sabuk bir yönetim.

Bu yönetimin varlığında hangi hoca iyi hangi hoca kötü diye bir değerlendirme yapılmaz.

MEvcut durumda hoca veya oyuncu tartışması yapmak anlamsız.
                      Sadece hedeften sapmış oluruz!

Yorum

• Ya arkadaşlar, şu hoca gitsin muhabbeti kadar akıl almaz bir şey olamaz. 6 maçta 11 puan toplamışsın, hakemler resmen her maçta takımı doğramış, sen hala hocaya sarıyorsun. Ne yani, hakem golü vermedi, gol olacak atağı kesti diye de hocayı mı suçlayacağız?

6 maçta sadece 3 gol yenmiş. Bak 6 maçta 3 gol yenmiş. Trabzonspor tarihinde böyle bir başlangıç var mıdır acaba? Yahu bu ligde adamlar kale önüne çift gidiş geliş duble yol yapıyor.

Asıl mevzuya gelelim: yönetimin koca bir transfer dönemi doğru düzgün bir 8, 10 ve sol kanat transferi yapamamış, beceriksiz, hocanın taraftar nezdindeki kredisinin arkasına saklanmış; senin takımın orta sahası kağnı arabası gibi, sol kanadın desen kafasız koşan tavuk... ama faturayı hocaya kesiyorsun. Vallahi kusura bakmayın da bu kafa yapısıyla daha çok hoca yeriz.

İşin özü şu: sorun hoca değil, yönetim. Yönetimi göndermeden hangi hocayı getirirsen getir, üç hafta sonra yine aynı terane başlayacak.
                        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya arkadaşlar, şu hoca gitsin muhabbeti kadar akıl almaz bir şey olamaz. 6 maçta 11 puan toplamışsın, hakemler resmen her maçta takımı doğramış, sen hala hocaya sarıyorsun. Ne yani, hakem golü vermedi, gol olacak atağı kesti diye de hocayı mı suçlayacağız?

6 maçta sadece 3 gol yenmiş. Bak 6 maçta 3 gol yenmiş. Trabzonspor tarihinde böyle bir başlangıç var mıdır acaba? Yahu bu ligde adamlar kale önüne çift gidiş geliş duble yol yapıyor.

Asıl mevzuya gelelim: yönetimin koca bir transfer dönemi doğru düzgün bir 8, 10 ve sol kanat transferi yapamamış, beceriksiz, hocanın taraftar nezdindeki kredisinin arkasına saklanmış; senin takımın orta sahası kağnı arabası gibi, sol kanadın desen kafasız koşan tavuk... ama faturayı hocaya kesiyorsun. Vallahi kusura bakmayın da bu kafa yapısıyla daha çok hoca yeriz.

İşin özü şu: sorun hoca değil, yönetim. Yönetimi göndermeden hangi hocayı getirirsen getir, üç hafta sonra yine aynı terane başlayacak.
                          zaten hoca gıtsın dıyen taraftar yonetım de gıtsın dıyor

bunu farkında ınsanlar

yonetımı kurtaracak hamle nokta atısı sahane adamlar alacaktı transfer bos gectı bıttı kredılerı

ama hoca da tırt yonetım de aynı sekılde hepsı gıtsın
                          fatıh basarısız bu takımın hocası degıl

onu buraya getıren yonetım kabahatlı tabı

trabzonun hocası olabılecek ınsan degıl fatıh

altyapı hocası bıle yaptırmamak lazım fatıhe

futbolcu olarak efsanemız o ayrı

ıstanbulspor calıstıracak sevıyede su anda oda belkı

farkında degıl bunu kımse

topculardan da haber transfer sezonunda kanıtladı kendını

gereksız bır hoca yanı

ınsan olarak severız ama hocalık yapmasın

fatıh calıssın boyle yurt dısına gıtsın futbolcu satma ısını ogrensın

scoutıng yapsın en temızı hocalık ona gore degıl

kazanmasın para bızden sırf trabzonlu dıye bıktık bu tayfadan

senol hoca hocaydı tamam ona lafım yok trabzonlu olması onemlı degıl
                          En son erenslash tarafından düzenlendi; 22.09.2025, 23:36.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

3:15'ten sonra...
                            aldırsaymıs fatıh efendı

sakat oyuncular 5 lık oyuncular

yanı hocalık ve lıder hocalık ozellıklerı olsa transfer donemınde aldırtırdı ıstedıgını yonetımın yanı bır oyuncu lıstesı olurdu

herhalde bır nokta atısı 20-30 mılyon euroluk ortasaha alırdık para vardı o kadar.

yonetımle bır olmus makara yapıyor bızımle fatıh maytap gecıyorlar

hakem konuscak oyun oynamadık tabı farkında onu guzel

bu kaosu nasıl olusturduk dıyor

cok basıt fatıh kardesım nasıl olacak? fransadan oyunculara parayı carcur ederek

ıs bılmez yonetım ve as baskanla ve hepsyle olusturdular

transfer donemınde dandık topcular alarak ve cop kadroyla fatıh demesı lazım bırısının orada
                            En son erenslash tarafından düzenlendi; 22.09.2025, 23:46.

Yorum

Her kriz değişim gerektirir. Ortada kriz varken bir kelle alınır. Bu sadece futbolda değil, bütün hiyerarşik yapılanmalarda uygulanır.
                              Yeni birşey değil!
                              Üstteki kafanın ömrünü uzatmanın yolu alttan kelle almak değil mi?
                              İlk defa mı karşılaşıyoruz bununla?

Ayrıca, bu yönetimin altında çalışan bir teknik direktörün iyi veya kötü olduğu nasıl anlaşılır?
                              Her işi eksik, beceriksizlik, yetersizlik olan bir yönetim var.
                              Transferi, izleme ekibini, hangi değerde oyuncu alınacak-alınmayacak, bunların sorumluluğunu bile almayan, Uğurcan'ı gönderip açıklamasını hocaya yaptıran, transferlerin eksiğini gediğini çıkıp konuşamayın hoca üzerinden kamuoyuna yem eden abuk sabuk bir yönetim.

Bu yönetimin varlığında hangi hoca iyi hangi hoca kötü diye bir değerlendirme yapılmaz.

MEvcut durumda hoca veya oyuncu tartışması yapmak anlamsız.
                              Sadece hedeften sapmış oluruz!
                              Bu mantıkla dünya üzerinde hiçbir yönetimin gitmemesi gerekiyor. "Kelle al -> Yönetimin ömrünü uzat -> Tekrarla" döngüsüyle sonsuza kadar görevde kalırlar. Ama gerçek dünyada bu böyle işlemiyor. Bu taktik bir yere kadar çalışır. Bana göre Fatih Tekke ile son kurşunlarını attılar, onu gönderirlerse kendileri de giderler. Fatih Tekke'nin son kurşun olduğu 5 yıllık sözleşme imzalamalarından bile belli oluyor. Hangi teknik direktörle 5 yıllık sözleşme imzalamışlar şimdiye kadar?

Yönetimin berbat olduğu ve gitmesi gerektiği konusunda hemfikiriz ama "bu yönetimin varlığında hangi hoca iyi hangi hoca kötü diye bir değerlendirme yapılmaz" kısmına katılmıyorum. Hem yönetim hem de hoca kötü olamaz diye bir kanun yok. Zaten Fatih Tekke'nin hocalık kariyeri yüzünden değil Trabzonspor efsanesi olduğu için getirildiğini hepimiz biliyoruz. Normalde o kariyerle Trabzonspor teknik direktörü olunmaz. Her şeyi geçtim, ortada yönetim kanadı-Fatih Tekke kanadı şeklinde bir kamplaşma bile yok. Fatih Tekke yönetimle gül gibi geçinip gidiyor. Aynı taraftalar. Bu mevzuda taraf yok ki taraf tutalım.

Binaenaleyh, Fatih Tekke'yi gönderirlerse kendi iplerini çekmiş olurlar. Korkum odur ki gidene kadar bir kaç aylığına Abdullah Avcı'yı tekrar getirip hocalarına 2 yıllık daha maaş kazandırırlar. Benim tanıdığım Abdullah Avcı buna hayır demez. Taraftar tepkisine kulak tıkayarak gelir, tazminatını alır gider. Allah bereket versin der yoluna devam eder.

Yorum

• 300 milyonluk gs nin oynadığı oyunu izliyorsunuzdur umarım sadece oyuncuların yetenek paketi yüksek ve hakemlerin taraflı yönetimi olduğu için maç kazanabiliyorlar.

Hem defansif hem ofansif anlamda en başarılı takım olarak gözüküyoruz istatistik anlamda
                                En son 61_Hasan_69 tarafından düzenlendi; 23.09.2025, 11:11.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X