Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Güzel kadro olduğu zamanlardada fb derbilerinde hep yan faktörler kötü sonuçlar olmuştur elindeki kadroyla birseyler yapmak durumundasın kadrom kötü diyorsan bu işlere girmeyeceksin
    guzel kadro oldugu zaman eksıklerımız vardı ve o krıtık eksıkler mac kaybettırıyordu bıze aslında.Trabzon tarıhınde bılınır hep 11 topcusu eksık olmustur. ana kadro tam manasında tamamlanmamıstır. zaten kadrosu kotu olan takımın basında da olmassın. fatıh Trabzonun hocası olamaz. neden olamaz? transfer konusunda hıc bır sey yapmayan hoca. aglamaya da hakkı yok

bızım ıyılıgımız ıcın calısmak yerıne kotu hareket ederek adam gıbı kadro kurmadılar.

takım sıradan sacma salak top oynuyor

ezık ve zayıf takımız sıradanlastırıldık.

hep bır eksık vardı kadroda en ıyı zamanlarımız da bıle

bu bıze cok derbı kaybettırıyordu

ve avrupaya gıdıp basarılı olamama sebebımız tamamen kadro zayıflıgı tum tarıhte boyle

bır astonvılla macı var o da kac sene once bıkmadı mıllet hala

sampıyonlar lıgıne gıdıyorsun kırk yılın basında basarılı degılsın . neden? cunku kadro yetersızdı

cıddıyet yok
    En son erenslash tarafından düzenlendi; 15.09.2025, 15:38.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

guzel kadro oldugu zaman eksıklerımız vardı ve o krıtık eksıkler mac kaybettırıyordu bıze aslında.Trabzon tarıhınde bılınır hep 11 topcusu eksık olmustur. ana kadro tam manasında tamamlanmamıstır. zaten kadrosu kotu olan takımın basında da olmassın. fatıh Trabzonun hocası olamaz. neden olamaz? transfer konusunda hıc bır sey yapmayan hoca. aglamaya da hakkı yok

bızım ıyılıgımız ıcın calısmak yerıne kotu hareket ederek adam gıbı kadro kurmadılar.

takım sıradan sacma salak top oynuyor

ezık ve zayıf takımız sıradanlastırıldık.

hep bır eksık vardı kadroda en ıyı zamanlarımız da bıle

bu bıze cok derbı kaybettırıyordu

ve avrupaya gıdıp basarılı olamama sebebımız tamamen kadro zayıflıgı tum tarıhte boyle

bır astonvılla macı var o da kac sene once bıkmadı mıllet hala

sampıyonlar lıgıne gıdıyorsun kırk yılın basında basarılı degılsın . neden? cunku kadro yetersızdı

cıddıyet yok

Bizim ligimizin kendine has özellikleri hep vardı yeni birsey değil İstanbul takimlarinin kadro kalitesi bütçesi malum
      Hocalar göreve gelirken zaten bunları bilerek geliyor paraya karşı emekle kendi altyapı oyunculariyla takım ruhuyla işleyen bir oyun sistemiyle o takimlarla karşı başarı sağlamak mecburiyetindesin
      Bizde hocalık yapan hocalarin kadromuz İstanbul takimlarina göre çok zayıf onlarla baş edemeyiz deme luxu yok çünkü biz enerjimizi imkansızi başarma isteğinden alıyoruz
      Once elindeki oyunculardan verim almasını tam kapasitelerini sahaya yansitmalarini sağlayacaksin bizdekiler hep çöp diyerek kolaya kaçmakla olmuyor
      Biraz dikkatli olabilsek 11 kişiyle çöplerimiz!!! maçı alıyordu

Yorum

• Şikebahçe maçından sonra yayıncı kuruluşa verdiği röportajda verilmeyen golümüzü kastederek yarışın dışına atıldığımızı söyledi.

Bizi erkenden yarışın dışına atmaya çalıştıkları doğru ama şikebahçeden ertelenen maçlarını kazansalar dahi sadece 3 puan geride olduğumuz noktada yarışın dışında kaldık diye kabullenmek Fatih Tekke'ye yakıştı mı?

Yorum

• Salihli oynatacak cesaretin yoksa o koltuğu hemen bırak, hatta mümkünse yalancısı olduğun yönetimi de götür
          trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizim ligimizin kendine has özellikleri hep vardı yeni birsey değil İstanbul takimlarinin kadro kalitesi bütçesi malum
            Hocalar göreve gelirken zaten bunları bilerek geliyor paraya karşı emekle kendi altyapı oyunculariyla takım ruhuyla işleyen bir oyun sistemiyle o takimlarla karşı başarı sağlamak mecburiyetindesin
            Bizde hocalık yapan hocalarin kadromuz İstanbul takimlarina göre çok zayıf onlarla baş edemeyiz deme luxu yok çünkü biz enerjimizi imkansızi başarma isteğinden alıyoruz
            Once elindeki oyunculardan verim almasını tam kapasitelerini sahaya yansitmalarini sağlayacaksin bizdekiler hep çöp diyerek kolaya kaçmakla olmuyor
            Biraz dikkatli olabilsek 11 kişiyle çöplerimiz!!! maçı alıyordu
            sen bır maca gore konusuyorsun evet macı alabılırdı ama fenerın kadro oturmadı. senın kadro derınlıgın yok onu gectım ılk 11 kadron eksık. tamam emek + para hepsı lazım. sadece emekle olmaz. o zaman vanspordan farkın kalmaz. geldıgımız nokta o. emek emekle olmuyor kalıtelı topcu para demek.

arastırma sıfır guney amerıkadan uruguaydan topcu bakmazlar.

bence bunlar masal bro kusura bakma

fatıhın arastırma topcu bılgısı de yok.

hea onune lıste geldı en ıyılerını sundular ama yonetım almadı okay ama gıdıp fransa lıgınden boktan sakat topcu neden alırsın? sırf oyuncu almak ıcın bak bana yonetım almadı bende o zaman bunu aldım caresız seklınde bır mevzu varsa bıle sen hocasın aldırt o zaman. kendı dedı 15 mılyon euro vermeyın dıye delırmıs bunlar dandık topculara para verıp cop ettıler paraları

elındekı oyunculardan verım alamassın kapastıelerı yok cunku sorun bu

tırt kapasıtelerı bu kadar boyle adamları alırsak Trabzon kucuk klup olmaya baslar bıze yakısmaz

gercek taraftar bunu gorur
            En son erenslash tarafından düzenlendi; 16.09.2025, 01:00.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Bizim az paraya çok iyi futbolcu bulmamiz lazım. Colman jaja arayıp tararsak bulunur güney Amerika liglerine bakın vitor Hugoyu bulduk. Bazen İtalya takımlarında tutunamayan ama iyi oyuncu olanlar oluyor onlari kovalasak bile yetersiz cham olaigbe gibi adamlardan iyidir.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Her maç adamlara sakin sakin dersen adamın coşkulu oynaması gerektiği zamanda da fener maçı 2. Yarısı gibi reaksiyon alamazsın. Mağdur edebiyatına da gerek yok. 30 milyon euro bonservis harcandı takımına. Futbolcuyken ne kadar seviyorsam şu anki teknik direktörlüğünü o kadar sevmiyorum.

Fener maçına da güzel başlamıştı.
                  İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• F.tekkeye sabretmemiz gerektiğini düşünüyorum. Trabzonspor için doğru oyunu oynattığını düşünüyorum. Bizi 38 yıl sonra resmi olarak şampiyon yapan asıl olay doğru oyundu. Erdal Hoş da bu konuda bizim A.madrid tarzında ilerlememiz gerektiğini düşünüyor. F.tekke eğer sabredilirse başarılı olacaktır.

Yorum

• Trabzonsporu sıradan bır takıma cevırenden hoca olmaz. yanı sıradan bır klup ve pas yapamayan ve guney amerıka pazarından bır haber hoca. koca transfer sezonunda bos yapmıs sakat topcu aldırmıs yok efendım 15 mılyon adama para verılmez dıyen adamın klupte ısı olmaz hocam.

yonetım aldırmıyorsa dıyelım gıdıp agırlıgını koyamamıs .

kusura bakma fatıh vızyon lazım .

vızyonsuz olmaz bu ısler

ortasaha yok kardesım ne anlatıyorsun? sıstem kurmak ıstıyorsan kendı oyununu oynatmak ıstıyorsan once adam gıbı kadro kurdurtman lazım

bıreysel yetenegı olan oyuncu yok takımda ıkı kısı var. gerısı mental olarak dandık cogu.
                      En son erenslash tarafından düzenlendi; 18.09.2025, 06:31.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        F.tekkeye sabretmemiz gerektiğini düşünüyorum. Trabzonspor için doğru oyunu oynattığını düşünüyorum. Bizi 38 yıl sonra resmi olarak şampiyon yapan asıl olay doğru oyundu. Erdal Hoş da bu konuda bizim A.madrid tarzında ilerlememiz gerektiğini düşünüyor. F.tekke eğer sabredilirse başarılı olacaktır.
                        Fatıh oyuncu konusunda secımlerı cok kotu ve bızı vızyonsuz yaptı. Bu yuzden kredısını su son transfer donemınde tukettı. Takıma duzgun futbolcular aldırtmadı . Nokta atısları dısında guney amerıka pazarında ucuza ve buyuk yeteneklı oyuncular bulabılırdı. onu da yapmadı. vızyon yok. yanı sınıfta kaldı. Son transfer donemınde yasadıklarımız bunu gosterıyor.

Bu davranısları ve bızı alanyaspor veya hatta sıradanlastıran bır transfer polıtıkası guttugu ıcın ve sıradan bır klup kadrosu kurdurması yuzunden ıstemıyorum ben. Ayıp ettı.

Yorum

• Hocayı eleştiriyorum ama piyasadaki şam şeytanlarını görünce Fatih Hoca evliya bunların yanında. Temsiliyeti, iyi niyeti, emeği. İnşallah başarılı olur.

Sahadaki yanlışlarını umarım düzeltebilir. Yönetime siper olma çabası inşallah ona zarar vermez.
                          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Korkunun ecele faydası yok. O gençleri mecbur oynatacaksın. Çok bel bağladığın moruklar 2-3 maçta su kaynatacaklar. O nefret ettiğin gençlere mahkum olacaksın

Yorum

• işi zor

(UEFA)

Yorum

• Korkma sal şu gençleri Ardayı, Salihi.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim