Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olmayacak demiştim ilk maçta kendini gosterdi üzgünüm taraftar içinde basarılı olmasını efsane hoca olmasını isteyenlerin başında gelirdim ama hoca yedinci haftayı zor görür yanılmayı çok isterdim
    En son asos36 tarafından düzenlendi; 12.08.2025, 00:28.

Yorum

• Olmayacağını defalarca söyledik kötü taraftar olduk olumsuz yorum yapıyorsun hep dendi.Olumlu ne var şu takımda bi söyleyin
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Cik konus de ki, bu sahsim olarak sunu sunu dogru yaptim. İlk 11 dahil, yaptigin tüm degisiklikler yanlis. Sana ragmen Real Madrid den puan aldi takim

Yorum

• Trabzonsporun başına gelmiş geçmiş en kötü hocasın
          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• 76 yaşında Waka'yı oyunda tutmanın amacını gerçekten algılamak güç. Yani sahada vefatını mı bekliyorsun hocam ?
            --
            Markanızın ilk izlenimi için ikinci bir şanşınız olmayacak.

https://larus.web.tr

Yorum

• Oyuna birsey diyemem ama oyuncu degisiklikleri rezaletti. Orhan kaynak, Orhan cikrikci ve Salih tekke hic mi birsey demiyorlar adama Okay ile Nwakaeme yi cikar diye. Alanyada da boyle oyuncu degisiklillerinden anlamazdi. Her mac ayni dakikalarda ayni oyunculari cikarip ayni adamlari alirdi.

Onun haricinde Ali nadir baskan yardimcilari arasinda var mi yok mu tam anlayamadim. Haberlerde var diyor transfermarktta kulupsuz gozukuyor.

Huseyin cimsire de laf atmayin onun degisiklikleri cok yerinde oluyordu. Ayrica cok iyi de bir yardimci niye gonderildi anlamadim. Gecmiste de Tekke nin yardimciligini yapmisligi vardi. Bu Tekke nin pismesi icin en az 10 seneye daha ihtiyaci var.

Ah Senol hoca ne vardi da istifa ettin gittin. Acaba tekrar cagirsak geri gelir mi? Ic sahada 2 nin uzerinde puan ortalamasi vardi ama depmanda herkese kaybediyordu. Tabi o donemler takimda cok sakat vardi. Tekke gelince sakatlar duzeldi falan. Fiksturde de ust sira takimlari hep Senol hocaya denk geldi. Senol hocaya 70 yasinda bunak diyenler mutlu musunuz simdi. Kili kilina ne derbiler kaybettik Senol hoca ile hem de o andaval oyuncularla.​
              En son jpositve tarafından düzenlendi; 12.08.2025, 00:12.

Yorum

• Adam sakatlık bahanesi ile çıkmak istemese 50 yaşındaki wakame hâlâ sahada kalacaktı
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bu da dogru nwakaeme iyi top sakliyor. Okay da 8 hava topunun 5 ini aldi. Hava toplarindan oturu bleki de Okayi oyunda tuttu. Ahmet oguz surekli uzun tac atiyordu. Gelecek mac ne yapacagini izleyip bu mac ile karsilastirmaliyiz. Bak bu tarafyarla inatlasma meselesi de dogru olabilir. Gecen sezon Sikani oynatmiyor diye taraftarla inatlasiyor deniyordu. Tekke zaten biraz kirik adam.
                  En son jpositve tarafından düzenlendi; 12.08.2025, 02:45.

Yorum

• Çok kötüsün hocam. Eldeki kadro ile bu oynattığın oyun arasında terslik var. Bizden daha kötü kadrosu olanlar bizden daha iyi top oynuyorlar.

Yorum

• Transfer falan değil şu an en acil takıma bir hoca bulsunlar. Yaptığın değişiklikler oynattığın oyun berbat. Hoca falan değilsin sen ya
                      Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• okay, waka, savic, visca, ozan, hatta mendy ve cham bu takımda işi bitmiş isimler bu işi çöz yeter
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          geçen sezondan bu yana bir gerçek var ki fatih hocanın başarılı olması için onu taşıyacak bir takıma ihtiyacı var, Trabzonspor'un ise takımı taşıyacak yenilikçi bir hocaya ihtiyacı var. fatih hoca takıma ne yeni bir anlayış ne yeni bir isim katma konusunda son derece cüretsiz. var olanı optimum kullanma konusunda basiretsiz. tercihler, dizilişler, değişiklikler fecaat. sahada akla mantığa uygun ne bir alan paylaşımı ne ön alan presinde süreklilik ne bir oyun felsefesi yok. hazırlık maçında yapılsa ders çıkarılacak hatalar takım hazırlık maçı yapmadığı için resmi maçta sirayet ediyor. planlama sıfır, mevcut kaynaklardan yararlanma sıfır, hoca katkısı sıfır. bu koşullarda bugünkü galibiyet piyango.
                          ​Arkadaşın değerli yorumunu bu sayfaya taşımak istedim,maç sayfalarında kaybolup gitmesin.​
                          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

​Arkadaşın değerli yorumunu bu sayfaya taşımak istedim,maç sayfalarında kaybolup gitmesin.​
                            Evet çok yerinde bir tespit olmuş. Kendisiyle alakalı beklentilerimiz zaten realist değil duygusaldı ve ne yazık ki o realite her maç yüzümüze çarpıyor. Belki risk alıp Trabzonlu gençlerden bir iki tanesini monte eder diyorduk, geçen sene iddiamız olmayan son maçta bile gideceği kesinleşen Banza'yı oyuna alması mentalitesini net bir şekilde ortaya koymuştu.

Kötü bir teknik direktörü taşıyabilecek bir kadroyu günün sonunda yine iyi bir teknik direktöre teslim etmek lazım ki başarı olasılığını maksimize edelim.

Yine de bu yönetimin yeni bir teknik direktör daha eskitmesini istemiyorum.Fatih Tekke bu yönetimin gördüğü son teknik direktör olmalıdır.
                            En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 12.08.2025, 12:02.
                            . .
                            . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                            . .

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Yaptığı değişikliklere anlam vermek çok güç. Kimin çıkacağını az çok tahmin edersin normalde ama söz konusu Fatih hoca oldu mu hiç beklemediğim değişiklikler oluyor. İşin daha kötüsü faydasını da görmüyoruz. Doğru değişiklikle maçı 2-0 getirecek şansları yakalayabikirdik Ama onun yerine maçın son anına kadar diken üstünde maç izledik. Ve adam naptı ne etti yine visca ile nwakaeme yi karşılıklı oynattı. Beraber oynamadıklarında huzursuz mu hissediyor anlamıyorum
                                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim