Bu saatten sonra banzadır, mendydir, ozandır, lundstramdır falan 1 dk dahi süre alırsa yazık. Birde kalkıp stopere ortasaha çekme. Koy ardayı oynasın. Yenileceksende öyle yenil. Aklı başında olanın laf edebileceği birşey değil bu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Takımın değişmesi gereken ilk ve acil bölgesi orta sahaydı. Personel olarak uyumsuz ve formsuzları oynattığında takım rakip sahaya gidemedi. Bunu görememek ve de ısrar etmenin altında yatan sırra erebilen varsa, anlatsın biz de anlayalım. Tam Sikan'ı ikinci forvet gibi oynatıp ön tarafı hareketlendirmişti. Pat! Yine döndü eksiye. Neymiş, rotasyon yapacakmış!
Rakibin zayıf karnı Sallai - Frankowski. Bizimki oraya Arif - Mustafa koyuyor rotasyon diye. Zubkov, Nwakaeme, Sikan, Banza kenarda... Manası: Gel, yen beni. Ee, adam salak değil. Geldi, yendi, gitti.
Neyse, biz futboldan anlamıyoruz. Şunu diyeceğim. Bence Tekke devam etmeli.
İki sebebi var:
1) Doğan çapsızı, teknik direktörleri kalkan olarak kullanamayacağını anlamalı. Çıbanın başı o. Önce o gidecek.
Soran çıkacaktır, "Niçin Bjelica, Avcı, Güneş için bunu yazmadın?". Doğru, yazmadım. Petkovic transferinde söylediği "Takımla çalışmayıp transfer için uğraşıyorum" sözü faciaydı. Ama onu Hatay maçı bitirdi. Öyle kayıp olmaz. Avcı ilk döneminde "Ne yapsam düzelmiyor" dedikten sonra zaten gelmemeliydi. "Organize kötülük"le tüy dikti. Şenol Güneş'in Bjk'de geçirdiği süreçte sarf ettiği bizimle ilgili ifadeler en hafif tabirle düşmanlıkla izah edilir, rekabet çerçevesinde değildi. Onun da gelmesi hataydı. Olmadı. Yani bu üçünün arkasında durmayı gerektirecek bir sebep yoktu. Açıkçası teknik olarak Fatih de bir şey vaadetmiyor. Dediğim gibi, nasıl ki Doğan teknik adamları kullanıyor camiaya karşı, onu kendi taktiğiyle vuracağız: Fatih kalacak, Doğan gidecek!
Ağaoğlu istifa etmeden önce Avcı'yı gönderseydi, bugün Doğan gibi bir belamız olmayacaktı.
2) Fatih bugün giderse, yıllarca kafa ütüleyen Ersuncular gibi "Abi Fatih gitmemeliydi" diye hikaye anlatacak tipler paçamıza yapışacak. Aha; Halep ordaysa, arşın burada. Takım mı kuruyor, kursun. Başarırsa, mutlu oluruz. Düşman değiliz. Saçmalamasın. Elindeki fırsatın öneminin farkına varsın. Ayakları yere bassın. Akılla konuşsun. İşini yapsın.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Hocaya güvensizlikle girdiğimiz hiçbir sezonda başarılı olamadık ,tek gerçek başarıyı yakaladığımız sezonlar 2010-2011 şenol güneşe ve şampiyonluk sezonu öncesinde avcı ya sonsuz güvenin olduğu sezonlar.İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolmadi olmicak kimse kusura bakmasin. Final macinda oyun plani olmiyan, sut atamiyan bi takim mi olur?
Derhal isini son getirilmesi lazim yoksa önümüsdeki sezon da baslamadan bitecek
Benim tahminim yönetim ve başkan devam edecekse en geç lig başlamadan süper kupa maçlarından sonra görevine son verilir.zaten süper kupa turnuvası arabistanda falan yapılacak deniyor ordan evine döner işte…THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
yönetim ve başkan devam etmemeliİlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocaya güvensizlikle girdiğimiz hiçbir sezonda başarılı olamadık ,tek gerçek başarıyı yakaladığımız sezonlar 2010-2011 şenol güneşe ve şampiyonluk sezonu öncesinde avcı ya sonsuz güvenin olduğu sezonlar.
Benim tahminim yönetim ve başkan devam edecekse en geç lig başlamadan süper kupa maçlarından sonra görevine son verilir.zaten süper kupa turnuvası arabistanda falan yapılacak deniyor ordan evine döner işte…
Yorum
-
Fatih hocamı çok seviyoruz ama çok erken. Okan buruk kaç kupayla gs başına geçti. Hepimiz çok duygusal davrandık, final maçında hayatı öğrettiler bize.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
yaşınız kaç bilmiyorumİlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuyuk orhan orhan cikrikci 94 ekiminde milli takimda izlanda macinda ayagi kiriinca bir daha eskisi gibi oynayamadi. Ondan once Hamiyle kendisini parayla satin alamazdiniz.
Adama bosuna ruzgarin oglu denmiyordu. Inanmiyorsaniz kariyer istatistiklerine linkten kendiniz bakiniz. Her sene gol ve asist sayisi toplami 20 ye ulasiyordu. Metin Aktas da Trabzonda dogru durust as kalecilik yapmamisti diye hatirliyorum.
https://www.transfermarkt.com.tr/orh...er_id/0/plus/1
çoğu maçını hem stadda hem tv de canlı izledim
ayağı kırıldığı maçı da tv den canlı izlemiştim
orhanın son vuruşları çok kötü,en iyi özelliği suratlı koşması ,kaleye kadar gelir topu uzaya çakardı
ilk senelerinde gs ilgilenmişti,ondan sonra kimse talip olmadı
yaşı da 60 a gelecek hala daha yardımcı antrenör olarak çalışıyor
metinde iyi kaleci değildi
bugünün taha tepesi işteNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaşınız kaç bilmiyorum
çoğu maçını hem stadda hem tv de canlı izledim
ayağı kırıldığı maçı da tv den canlı izlemiştim
orhanın son vuruşları çok kötü,en iyi özelliği suratlı koşması ,kaleye kadar gelir topu uzaya çakardı
ilk senelerinde gs ilgilenmişti,ondan sonra kimse talip olmadı
yaşı da 60 a gelecek hala daha yardımcı antrenör olarak çalışıyor
metinde iyi kaleci değildi
bugünün taha tepesi işte
96 sezonunda fb macinda kim gol kacirmadiki Orhan nasıl bir oyuncuydu merak edenler icin baris alperin daha hizlisiydi derbilerde goller asistler yapmis milli takimda oynamis bir oyuncu bugun orhanin ilk metrelerdeki patlayici deparini atan oyuncu ligimizde yok hocaligi nasil bilemeyiz tekke hoca olarak ne kadar basariliysa orhanda asistan olarak?
Yorum
-
-
https://twitter.com/trtspor/status/1922775177559146658 kendi de ayni bunu soyledi. Bakalim insallah boyle yapar. Avci gibi sacma sapan istatistik kasmaya calismaz insallah. Ligde hedefimiz yokken bile gidecegi kesin olan oyunculari oynatirdi. Sirf puan ortalamasi yuksek olsun diye.İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalan maçlarda hala Okay, Lundstram, Ozan ve gideceği garanti Mendy oynatılırsa durum çok vahim. Gençleri sahada görmek istiyoruz. Sonuçlarla ilgilenmiyoruz.En son jpositve tarafından düzenlendi; 17.05.2025, 02:23.
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bunu dinlememiştim ama oyun olarak altta kaldığımızı asla düşünmüyorum demesi çok hastalıklı bir demeç olmuş. gs 2. viteste güle oynaya maçı kazandı. Lig maçında kağıt üstündeki rotasyonlu kadro bile daha çok umut vermişti.. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
bu gs nin 4 şutu var kaleyi bulan 3ü gol olmuş, biz ozanla net kaçırdık, herşeyi yıkıp yüklemeyin, burdan lundstram okay saatci en az zarara satılsın, arda ile salih takıma monte edilsin,, 3 transfer yapalım leminaa torreira gibi 2 adam 1 de onuachu. sonra kalanına bakılır. sikan konusunda ona salih arif gibi demesi asıl sorun, sikan değerlendirilmeli
Yorum
-
İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu dinlememiştim ama oyun olarak altta kaldığımızı asla düşünmüyorum demesi çok hastalıklı bir demeç olmuş. gs 2. viteste güle oynaya maçı kazandı. Lig maçında kağıt üstündeki rotasyonlu kadro bile daha çok umut vermişti.
Iatatistiklerde gercekten dedigi gibi gozukuyor. Ama maci hepimiz izledik takim cok aciz goruntu verdi. En son sezon basinda Avci ile Rapid Wien macinda boyleydik. Rakip kaleye gidemiyorduk dogru durust. Aman ne demisse demis Tekke zaten biraz kafadan kirik adam. Orta yerde Muslera ya Turkce konussana oglum diye sesleniyordu
Bu tip seylere takilmamak lazim.
Sikan meselesinde aralarinda bir mevzu var gibi. Sikani yine oynatmazken kendisine Sikan sorulmustu mac sonrasi. Ertesi hafta Sikani oynattigi mac sonrasi kalabalikta bir saygisizliginiz olunca tenhada ozur dilemekle olmuyor, yine kalabalikta ozur dileyeceksin gibi birsey demisti. Orada direkt aklima Sikan geldi.
Zubkov da bu macta bence kasitli olarak takimi sabote etti. Zaten Sikan ile beraber ayni takimda oynuyorlardi ve Sikan Trabzona yeni gelmisken havaalaninda kendisine Zubkov sorulunca insallah gelir demisti. Bence aralari iyi ve de takimlarda boyle bir milletten kalabalik bir oyuncu grubu olunca cetelesme faaliyetlerini cok gorduk. En som Besiktasta Afrikali cetesi vardi Senol gunesin son doneminde.
neden oyle dediniz ki bu bir tercih meselesi. Avrupada surekli olmasa da ileri yaslarda yardimci hocalik yapmis cok insan var. Buna futbol efsaneleri Johan Neeskens ve Denis Bergkamp da dahil. Metin Aktas Trabzonda cok az sure bulundu. Kisa surede takimdan gonderilmisti.İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaşı da 60 a gelecek hala daha yardımcı antrenör olarak çalışıyor. metinde iyi kaleci değildi. bugünün taha tepesi işteEn son jpositve tarafından düzenlendi; 17.05.2025, 02:32.
Yorum
Yorum