Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sezonu Abdullah Hoca devam ettirse ligde büyük ihtimal 3. bitirirdik. Şenol Hoca ile devam edilse bu kupa finali de daha rekabetçi olurdu kuşkusuz.
    Şahsen konu Anadolu takımlarında başarıysa Fatih Hoca’nın çok başta söylenecek isimlerden biri olduğunu hiç düşünmüyorum. Açın Çağdaş Atan’ın hatta Erol Bulut’un puan ortalamalarına ve derecelerine bakın, takdir görmeyen bu adamlar bile çok daha yukarıda.

Hoca ile gelecek yıl boyunca devam etmekten yanayım ama acayip bir ışık olduğundan değil; her hamle bizi daha da kötüye götürdüğünden.

Avci belicha avcı gunes gelis ve gidislerdeki zamanlamalar yanlis yapildi simdi yine tekke icin baska bir surec basladi bu kadro yapısı durdukca avci ismi kafaları kurcalar!

Yorum

• Malesef bir sezonun emeği bir maçla gitti. Madem bu maçta ruh ortaya koymayacaktınız neden rotasyon yaptın. Lig maçını alsaydık kendi evimizde belki herşey farklı olurdu. Gs basıyor önde karşılıyor, ofsayt taktiği uyguluyor buna ne yapılır. Şişir ileri sen onlara bas, tabi bu gamsızlarla ne kadar olursa.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yazmiyayim yazmiyayim diyordum ama şu forumda gordugum en bos en luzumsuz adam sensin. Kendi fikrin bile yok sagdan soldan duydugun laflarla gelir burda yazarsin. Kendi fikrin bile yok. Fikirlere cevzp veremeyince gelir anca boyle bos yaparsin. Newton demek goksel in adami himm. Ama bence cia de baglantili olabilir. Bazi tipler vardir her gelen hocays gitsin diye yazararlar. Futbolu falanda takip ettikleri yoktur sende onlardan birisin. Daha newtonin Trahzona gelmeden once cumhurbaskani ile resmi oldugundan bile haberin yoktur senin. Git biraz twitteri oku orda gorduklerini gel buraya yaz. Nasil olsa sen dusunemiyorsun baskalarinin laflarini gelip burada yaziyorsun. Gercekten acinasi bir durum. Avci iyi giderken tek bir cumle elesitiri yazmaz kotu gidince hemen damlar. Klasik ruzgar nerden eserse oraya donen tayfa. Seni de seni ciddiye alani da ben sallamiyorum.
        Uy kıyamam sinirlenmiş Ekşideki hesabımı geri açıp orada da mı kızdırsam seni? Şaka şaka. Tamam sallama sen beni, okumadan geç gitsin

Yorum

• Sikan'la ilgili konuşurken hep gençleri örnek veriyor Ali Şahin falan diyor. Bu çocuğun kariyerinde 18 şampiyonlar ligi maçı var, 24 yaşında. Enis çabuk düşünüyor, Sikan düşünemiyor. Enis çabuk, Sikan yavaş. 3 maç oynatmadın, iki maç oynattın 3 gol 1 asist üstüne oynatmayıp çabuk düşünemiyor diyorsun. Sana yazıklar olsun ya.
          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yazmiyayim yazmiyayim diyordum ama şu forumda gordugum en bos en luzumsuz adam sensin. Kendi fikrin bile yok sagdan soldan duydugun laflarla gelir burda yazarsin. Kendi fikrin bile yok. Fikirlere cevzp veremeyince gelir anca boyle bos yaparsin. Newton demek goksel in adami himm. Ama bence cia de baglantili olabilir. Bazi tipler vardir her gelen hocays gitsin diye yazararlar. Futbolu falanda takip ettikleri yoktur sende onlardan birisin. Daha newtonin Trahzona gelmeden once cumhurbaskani ile resmi oldugundan bile haberin yoktur senin. Git biraz twitteri oku orda gorduklerini gel buraya yaz. Nasil olsa sen dusunemiyorsun baskalarinin laflarini gelip burada yaziyorsun. Gercekten acinasi bir durum. Avci iyi giderken tek bir cumle elesitiri yazmaz kotu gidince hemen damlar. Klasik ruzgar nerden eserse oraya donen tayfa. Seni de seni ciddiye alani da ben sallamiyorum. ahahahaa buna ben bile guldum komik insan seni ya begenmiyorsan yazdilarimi engelle gec alla alla gecmisi umut veriyor falan anlaminda soylemistim. Toparlayabilir o kadar da bos adam degil demek istedim. 1,5 senede 5 hoca degisti. Futbolcu ne bilsin bu hoca kalacak mi gidecek mi diye.
            Hocam konuyu bilmiyorum ama avcıdan olmaz …
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Malesef bir sezonun emeği bir maçla gitti. Madem bu maçta ruh ortaya koymayacaktınız neden rotasyon yaptın. Lig maçını alsaydık kendi evimizde belki herşey farklı olurdu. Gs basıyor önde karşılıyor, ofsayt taktiği uyguluyor buna ne yapılır. Şişir ileri sen onlara bas, tabi bu gamsızlarla ne kadar olursa.

ileride basmak icin enis destan sikan banza dragus oynamasi lazim kora kor mucadele

Yorum

• Maç sonu basın toplantısını sonuna kadar izleyemedim. Söylediklerinin %99 u yalan...

Avcı'nın Kopenhag maçı sonrası gönderilmesi gerektiğini düşünmüştüm. Şimdi de Tekke'nin gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yoksa önümüzdeki süreç daha kötü geçecek.
                En son tsukru61 tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 19:23.

Yorum

• Yeni sezonda baslamadan aciklamalari yüzünden baskanla beraber defolup gitmeli
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• geçmiş olsun hoca

(UEFA)

Yorum

• Öz evlat hozammm .
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• dünkü hezimetten sonra çıkıp özür dileyip istifa etmesi lazımdı. böyle görevde kalmaya devam ettikçe taraftarla arası daha da çok açılacak. bu başlıkta defalarca kez yazdığım yere gidiyor konu. kadro iyi değil muhabbetinden çıktı iş. adamlar seni kulübün en iyi zamanında teknik direktörlüğe layık görmediler şimdi niye çağırdılar bir düşün bakalım. iki ihtimal var. ya seni piyon olarak kullanıp zaman kazanıp başka hoca getirecekler, yada başkan kendi görev süresini uzatmak adına seni camianın önüne atıyor. bide 5 yıllık sözleşme yaptılar. kendin sözleşme yap deseler o bile bu kadar yıllık imza atmazdı. tamamen camianın gazını almak için ortaya atıldı.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Fatih Tekke: “Oyun olarak altta kaldığımızı düşünmüyorum.”

bu adam gerçeklikten de kopmuş, geçmiş olsun!!
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• td acaba Sıkan dedigi gibi kendi hizli düşünebiliyor mu acaba degisiklerde hep yanlis ve gec kaliyor
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Soyunma odası videolarını açın motive etmekten başka bir şey yok bilmediği şu sen Fatih Terim değilsin bir şey başarmadın ki o oyuncu topluluğu seni dinlesin..

Ben futbolcu olsam Avrupa'da bir takımda hiç bir şey başarmamış bir Hoca soyunma odasında topla %100 oynamak istiyorum falan dese güler geçerim..

Yorum

• Teknik taktik bilgisi olduğuna inanmıyorum.gs yi zerre kadarda çalışmamış..

okan buruk bile bize çalışmış .maçı stadda izledim,en güçlü yönünmüzün kanatlar olduğunu bilen okan waka ve zubkov her topu aldığında özellikle wakaya 2 li hatta 3 lü sıkıştırma yaptırdı.Defansımızın hataya yatkın olduğunu bilerek özellikle saviç üzerinden yoğun bir ön alan presi ile başladı. biz ise bunları kırmak için zerre müdahelede bulunmadık çünkü tekke hocanın gs nin taktik varyasyonundan maç boyunca haberi olduğunu bile düşünmüyorum..
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X