Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• topçunun kölesi hoca istemiyorum.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Toplu, topsuz oyun namına hiçbir şey yok. Pres setlerini oturtamamış henüz.

Yorum

• buradan avci icin ufaktan yol yapmaya calisanlara soylemek gerekiyor; fatih hoca henuz daha yolun basinda ve kendisiyle gidecegemiz uzun bir yol var, bu takima destek verin...
        ıslak imza....

Yorum

• Ortada elestirilecek futbol yok cunku futbol namina hicbir sey yok ortada. Hocalik da birsey degil, bazi oyuncular asiri rahat, lakayit. Hali sahada eglencesine maca cikmis gibi oynuyorlar. Senol gunesin neden tskimla beraber antremana cikmak istemedigi belli oldu. Senol gunes ilk zamanlarinda da diyordu mesela umut bozok elestirilecek hicbir sey yok, cunku ortada futbol namina hicbir sey yok diye. Avci donemi bol izinli dusuk tempolu antremanlarin etkisi mi drvam ediyor nedir bu. Takimi ruhsuzluguyla sabote eden adamlari oynatma abicim iste. Hele mendy, pedro, dragus ama onun yine iyi yaptigi sey de oluyordu. Takim gereginden fazla disiplinsiz. Felix Magath gibi askeri kamp yapaksin bunlara, duz duvara tirmandiracaksin. Hoca haricinde yoneticilerin de oyuncular uzerinde cok bir otoritesi gozukmuyor. Senol kim ugrasacak bunlarla diyip birkakti. Ihale tekkeye kaldi.

Yorum

• Değişiklik leri S.G yapsaydı şimdi yer yerinden oynardı
            En iyi oynayan adamları çıkardı, Enis bence iyi oynuyor du,bir gol kaçırdı diye bizim gerizekali taraftarlar adamı moralmen çökertti
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• dakika 1 gol 1. defalarca kez yazdığım gibi sene sonunu göremez. yeni sezonda abdullah avcı takımın başında olur. yönetimin planı da bu baştan beri.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Performansı ilk iki maç çok kötüydü. Ozan Enis tercihleri ciddi anlamda skandal sikana neden o para verildi hicbirsey oynamayan Enis oynayacaksa amaç kulübü batirmakmi
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Hocam öncelikle seni çok seviyorum ve Trabzonspor'un Alex Ferguson'u olmanı umut ediyorum ama yaptığın kadro tercihleriyle bu iş olmaz.

Ozan ve Visca sadece bu sezon 2 tane teknik direktörün başını yediler. Üstelik bunlar son derece tecrübeli teknik direktörlerdi. Bu oyuncular seni çiğ çiğ yerler, kemiklerini bile tükürmezler. Zaten kulübe dönebilmen için gökyüzündeki bütün yıldızların aynı hizaya gelmesi gerekti; bu şansı Ozan ve Visca uğruna harcama. Kendine gel.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dakika 1 gol 1. defalarca kez yazdığım gibi sene sonunu göremez. yeni sezonda abdullah avcı takımın başında olur. yönetimin planı da bu baştan beri.
                    Öyle bir ihtimal yok , Trabzon’a indiği an o tesisleri ateşe veririz. O karaktersiz bir daha Trabzon’a giremez.
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Ben hâlâ basın toplantısında söylediğin "Ben ekibim 7-24 tesislerdeyiz. Ayak uydurmak isteyen varsa gelsin buyursun " da kaldım.. hocam daha yeni bismillah dedik
                      En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 29.03.2025, 21:31.
                      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Az laf, çok iş.

Sen kazanman gereken maçta yenemedin. Çıkmış taraftarı suçluyorsun. Hani kazanamayınca sorumluluk sen ve ekibindeydi?
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Muhabir bir arkadaşım kendisine 'Sistemin nedir?' diye sormuştu. Cevabı 'Her türlü sistemi oynatırım' olunca biraz şüpheye düşmüştüm.

Hocam her sistemi oynatamazsın, Kloop deyince akla mesela 433 sistemi ve tempolu, agresif, hücum futbolu geliyor. Tekke nin sistemi nedir, biz ne oynayacağız?

Merkezde Mendy ve Lundstram, iki tane tek yönlü 6 kullandın. Önlerinde ne alakaysa kariyerine en alakasız 10 mevkisinde devam eden Ozan oynadı. Önceki maç beğenmedim dediğin oyuncular yine sahadaydı. Sebep???

Geriden oyun kuruyorsun, stoperin geriden oyun kurma konusunda en zayıf isimlerden birisi Okay. Rakibe yaptığı ikramları rakip geri çevirdi.

En tehlikeli oyuncu Zubkov çıktı, sebebi kondisyon sorunudur diye düşünmek istiyorum yoksa saçmalık. Enis yuhalaniyor hala oyunda tutuyorsun. Zaten kötü oynuyordu, 2. Devreye Sikan ile başlasan olmaz mıydı?

Taraftar destek vermedi deyip taraftarı eleştiriyorsun. Ya sıfır kariyerle sırf seni seviyorlar diye büyük destekle seni TS antrenörü yaptılar, 2 maçtır Ziya Doğan, Avcı karışımı top oynatiyorsun. Daha 2. Maçtan taraftara laf atmak nedir, millet statta senden daha iyi görüyor olanı biteni. Güzel bir şans geçti eline, taraftarı arkana alıp kullan bu fırsatı yoksa sezon sonu yabancı antrenore giderler. Ortaya bir şeyler koyacaksın ki desteklenesin.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Çok büyük hayal kırıklığı içerisindeyim.

Daha ilk puan kaybında "Daha iyisini yapacak olan gelsin." cümlesi fecaat gerçekten.

Ayrıca sorumluluğu hemen taraftara atmak, ne bileyim..

Saha içindeki saçma sapan kararlarına hiç girmiyorum.

Oyun tarzı olarak zaten Avcı'nın aynısıydı.

Ama bugün gördüğüm "Herkesin düşündüğünü yapmama, özgün bir çözüm bulma" düşüncesi de birebir Avcı.

Umarım saçmalama hakkını bu maçta kullanıp bitirmişsindir hocam.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• burası alanya istanbul denizli değil. bu taraftar 3 senedir neler çekiyor. burada en son laf söylenecek kitle taraftardır. herkes kendi işini yapacak aga. takımın mevcut durumu ortada ya hiç gelmeyecektin yada bunları bilip işini yapacaksın. ama öyle daha 2. maçtan taraftar konsantremizi bozdu falan dersen gülerler adama hoca kandırma kendini.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• sahada gol atmasa da 1 yıldır forma giymeyen ve sikanın önünde olduğu görülen enis destanı ıslıklayan taraftara kızmakta oldukça haklıydı. hele hele 1 yıldır kendisini çağıran tarftarın 2.maçta kendisini eleştirip neredeyse istifa isteyecek durumda olması şuan için görülen en büyük dengesizlik. takım düştüğünde 60 de 70 de takımı ateşlemek için ne yaptı taraftar? kadıköyde taraftarlık böyle mi oluyor? çekirdek çitleyecek olan evde otursun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim