4,5 yıl türkiye de hangi hoca çalışmış. 2 yıl üst üste şampiyon yapan hocalar bile o kadar yıl çalıştı mı yakın tarihte. işi gücü şov yönetimin. tek amaçları taraftarın gazını almak. tekke'yi de ateşin içine attılar başka bir şey yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4,5 yıl türkiye de hangi hoca çalışmış. 2 yıl üst üste şampiyon yapan hocalar bile o kadar yıl çalıştı mı yakın tarihte. işi gücü şov yönetimin. tek amaçları taraftarın gazını almak. tekke'yi de ateşin içine attılar başka bir şey yok.
Futbolda kontrat??? isler iyi giderse 6 ay 6 yıl olur gitmezse 5 yil 5 ay surmez Nuri sahin olayi gibi olmasindaEn son objek tarafından düzenlendi; 13.03.2025, 18:35.
Yorum
-
Şimdi bu 30 milyon TL ayrı ekibine ve kendine olacak şekilde 60 milyon mu yoksa her iki tarafa toplam 30 milyon mu? Hayret bundan başkan boş sözleşme muhabbeti yapmadı. Ekim 2023 de Abdullah Avcı 40 milyon TL ile başladı. Eylül 2024 de Şenol Gunes 50 milyon TL ile başladı.
Yorum
-
aga ben yönetime güvenmiyorum. sanki tekke yi deneme tahtası olarak kalan maçlar için getirdiler gibi duruyor. sene sonunda abdullah avcı gelirse hiç şaşırmayın. tekke nin bundan dolayı acilen başarılı olup kulübü belli bir çizgiye getirmesi lazım. şuan bakmayın her şey güllük gülistan cumartesi ters bir sonuç çıkarsa bile yerden yere vuranlar olacak. türkiye de uzun vadeli plan proje hele ki futbolda hiç tutmaz.İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolda kontrat??? isler iyi giderse 6 ay 6 yıl olur gitmezse 5 yil 5 ay surmez Nuri sahin olayi gibi olmasindaEn son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 13.03.2025, 20:19.
Yorum
-
Ekibiyle beraber yıllık 750 bin € civarı bir rakam,kesinlikle çok değil.Ekibi çıkınca kendine ne kalıyor ona bakınca belki de komik bir rakam bile olabilir.Rakiplerimizin hocalarının aldığı maaşa bakınca,tekkenin ki çerez parası gibi geliyor.Tartışması dahi yapılmaması gereken bir durum olduğu kanısındayım.
Yorum
-
Abdullah Avcı denilen adamın sözleşmesindeki para görünen kısmı bir de görünmeyen boş transfer bonservisleri var en az 50-60 milyon euro. Şampiyon yaptığı takım onun oynattığı iğrenç kabız futbol sayesinde 1 tane oyuncu satamadı ve Şampiyon olmuş takım dünyada eşi benzeri olmayan şekilde zarar açıkladı.
Yorum
-
Nesi çok gelene gidene 1,5 2 milyon eurolar havada uçuşuyor, ekibiyle beraber 1 milyon Euro bile almıyor az bile krala.İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok para.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Bu rakam üzerinde konuşulacak bir para bile değil. Kaldı ki Fatih sayesinde gelecek taraftardan çıkarırsın o parayı. Oynatacağı oyunu taktik dizilişi acayip merak ediyorum. Şunu biliyorum bu sezon tüm maçları izledi ve tüm oyuncuları şenol güneşten daha iyi tanıyor? Bunda farklı düşünen var mı? Yoksa hepimiz bu fikirdeysek mükemmel değil mi bu durum? Daha ne istiyorsunuz?
Yorum
-
750 bin avro tekke ve ekibine, oldukça makul ve normalİlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi bu 30 milyon TL ayrı ekibine ve kendine olacak şekilde 60 milyon mu yoksa her iki tarafa toplam 30 milyon mu? Hayret bundan başkan boş sözleşme muhabbeti yapmadı. Ekim 2023 de Abdullah Avcı 40 milyon TL ile başladı. Eylül 2024 de Şenol Gunes 50 milyon TL ile başladı.
avzı ve şenol güneş in kariyerleri daha yüksek olduğu için haliyle maaşlar daha yüksek oluyor
sözleşmede her yıl yüzde 20 artış bence düşük kalmış, aga enflasyon yüzde 50 tahminim
bu arada zaten doğru yönetilen kulüplerde başarı geldikçe sözleşmeler iyileştiriliyor, misal tekke 25-26 da ligi 3. bitirirse sözleşme iyileştirme alır
birde her kulübün koltuğunun belli bir maddi değeri oluyor, real madrid e giden oyuncu 500 bin avroya oynamıyor aga
750 bin avro trabzonspor teknik direktör koltuğu için tahminim en sınırda olan bir para, en düşük sınırdan anlaşma nedeni ise tekke nin kariyersiz olması, bizde başarılı olursa(kariyer yaparsa) zaten sözleşme iyileştirmesi alacaktır
yerli teknik adamlar içinde sanırım en yüksek olan okan buruk, yıllık 3 milyon avro, şampiyonluklar ile yükseltti tabi, mourinho nun fb ye yıllık maliyeti 13 milyon avroTEKKEBALL
Yorum
-
Cumartesi ters bir sonuca en çok yönetim sevinecek....Bak taraftarı sizleri dinledik ne oldu diyecek..Başkan bozuntusu ortalıkta yok kan ağlıyordur evde..Hele o basın toplantısına çıkan kahveye gelir gibi tarz takılan sarhoş tipli herif üzüntüden neticesi ağırmıştır...En çok bunlar sevinecek ilk olumsuz durumdaİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaga ben yönetime güvenmiyorum. sanki tekke yi deneme tahtası olarak kalan maçlar için getirdiler gibi duruyor. sene sonunda abdullah avcı gelirse hiç şaşırmayın. tekke nin bundan dolayı acilen başarılı olup kulübü belli bir çizgiye getirmesi lazım. şuan bakmayın her şey güllük gülistan cumartesi ters bir sonuç çıkarsa bile yerden yere vuranlar olacak. türkiye de uzun vadeli plan proje hele ki futbolda hiç tutmaz.
Yorum
-
valla hocam benim düşüncem budur. tekke'yi şu kötü ununu elemiş kadronun başına getirip yem olarak ortaya attılar. tekke başarılı olursa bütün planları bozulacak. olası kötü sonuçlarda abdullah avcı dönemi başlar. doğan son kez gitmeden bunu takımın başına getirir.İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumartesi ters bir sonuca en çok yönetim sevinecek....Bak taraftarı sizleri dinledik ne oldu diyecek..Başkan bozuntusu ortalıkta yok kan ağlıyordur evde..Hele o basın toplantısına çıkan kahveye gelir gibi tarz takılan sarhoş tipli herif üzüntüden neticesi ağırmıştır...En çok bunlar sevinecek ilk olumsuz durumdaEn son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 14.03.2025, 12:59.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla hocam benim düşüncem budur. tekke'yi şu kötü ununu elemiş kadronun başına getirip yem olarak ortaya attılar. tekke başarılı olursa bütün planları bozulacak. olası kötü sonuçlarda abdullah avcı dönemi başlar. doğan son kez gitmeden bunu takımın başına getirir.
Avcinin iskelet kadrosuyla baska hocalar basarili olamadiginda geriye hangi cozum kaliyor?
Yorum
-
Bjelica yı da avcı'nın önüne açmak için getirdiler. tekke olayı da aynı olur eğer başarısız olursa. bu yönetim gitmeden hiç bir şey düzelmez. kimse hayal görmesin. sorunun kaynağı belli.İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvcinin iskelet kadrosuyla baska hocalar basarili olamadiginda geriye hangi cozum kaliyor?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum