Kiralik olarak verildi dimi yoksa cok sinirlenirdim. Muratin Cikislari mukemmeldi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Murat Ocak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
arkadaşımıza katılıyorum murat ın defansif özellikleri mustafa göre daha iyi mustafa dan bek olmazİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Keçeli varken neden Mustafa verildi anlamıyorum...
Yorum
-
gereksiz bir transferdi zaten... iyi bir celo hepsindir iyidir, ayrıca oraya cağdaşı monte etmek daha mantıklı.. musa-risp-stepanov-cağdaş dörtlüsü, mantalite ve direnç açısından iyi olabilir, ama defansif yönü daha güçlü olsun denirse, sağbek başka bir isim olabilir..
Yorum
-
arkadaşım gözlük kullanıyosan değiştir numarası yükselmiş anlasılanİlk olarak mutrup tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegereksiz bir transferdi zaten... iyi bir celo hepsindir iyidir, ayrıca oraya cağdaşı monte etmek daha mantıklı.. musa-risp-stepanov-cağdaş dörtlüsü, mantalite ve direnç açısından iyi olabilir, ama defansif yönü daha güçlü olsun denirse, sağbek başka bir isim olabilir..
murat oynadıgı her mac gercekten cok iyiydi özellikle hücum yönü cok daha fazla
cellalettine gelince bir tek ilk geldiği sezon vasatın üstüne cıktı onun dısında takımın en kötüsüydü
Yorum
-
murat ocak ın adam geçmesi süper bir yeteneği ayrıca pozisyon almasını bilio murat genç ve çok yetenekli 105 tane celaleddin eder kötü oynadı diyen futboldan anlamıodur o kadar maçını izledim takımda en verimli oyunculardan biriydiİlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım gözlük kullanıyosan değiştir numarası yükselmiş anlasılan
murat oynadıgı her mac gercekten cok iyiydi özellikle hücum yönü cok daha fazla
cellalettine gelince bir tek ilk geldiği sezon vasatın üstüne cıktı onun dısında takımın en kötüsüydü"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
sezon sonu trabzonspor da sen merak etme abiİlk olarak trabrock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemurat ocak gibi sol bek veya sol açık oyuncusu az bulunur adam eksiltmesi ve ortaları yeter zaten seneye geri gelsin ve bizi celaleddinden keçeliden kurtarsınKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum