Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski TD: Sebastiao Lazaroni

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi
    Trabzonspor'a uzun yıllar sonra gelen ilk "dünya çapında" teknik direktör oldu Lazaroni. Potansiyeli üst düzeyde bir futbol şehrinde görev alması avantaj. Şimdiye kadar pek hakkı verilemeyen bu potansiyelin hakkını verebilir. Böyle bir olasılık mevcut. Sıradan ama sağlamcı bir teknik direktör olan Ziya Doğan ile neler başardığımız ortada. Ziya Doğan'ın Halilhodziç'den farkı Türkiye ligini ve futbolcularını tanımasıydı. Lazaroni bu ikisinden daha iyi teknik direktör. Arada bir Şenol Güneş dönemimiz var ama zaten onu teknik direktörden saymıyorum. Lazaroni asla ama asla Anorthosis'e elenmez. İstikrarlıdır.

Ekşi sözlükten bir alıntı yapayım: "fenerbahçe kariyerinde, 20 lig maçında sadece ve sadece 11 gol yemiş bir takım oluşturmuştur. görevden ayrılmasından sonraysa fenerbahçe, rıdvan-veysel ikilisinin fantastik oyun sistemiyle, 14 lig maçında, 19 gol yiyen bir takım haline gelmiştir ki 20 maçlık bu performansın daha iyisine 2004-05 sezonunda daum'un takımı 20 maçta 10 gol yiyerek ulaşmıştır. ancak iki sezon ve kadrolar arasında önemli bir kalite farkı olduğunu da belirtmek gerekiyor. aynı dönemde fenerbahçe, az gol atabildiği için (38 gol) büyük eleştiriler almıştı ancak adamın elinde saffet sancaklı, elvir boliç ve müzmin sakat emil kostadinov gibi elemanlar olduğunu düşünürsek kendisi takımı defansif oynatmakla gayet yerinde işler yapmıştır. lucescu'ya yakın bir oyun mantalitesi olmasına karşın elindeki kadronun yetersizliği ve camianın sabırsızlığı ipinin çekilmesine neden olmuştur. kanımca başarılı bir teknik direktördü."

Zaten Ali Şen de Lazaroni'yi gönderip Rıdvan'ı getirmesinin, başkanlık dönemlerinde pişman olduğu tek şey olduğunu anlatır. Ayrıca Lazaroni'nin görev yaptığı sezon fb nin 100 yıllık tarihinde Avrupa kupalarında en başarılı olduğu sezondur.

Toparlarsak, Lazaroni tecrübesi, bilgisi, kariyeriyle Trabzon'daki futbol potansiyelinden yararlanabilecek gibi gözüküyor. Tabi rakipleri dışında mücadele etmesi gereken etmenler var: 1) Trabzonspor tarihinin gördüğü en basiretsiz yönetimlerden birisiyle çalışacak. Bu yetmezmiş gibi Özkan Sümer dinazoru da kulübe imza attı. 2) Yıllardır süregelen problem yine karşımızda olacak. Hüseyin, Fatih, Gökdeniz takım içinde takım. Samet Aybaba dönemindeki Trabzonspor'dan yöneticisi, teknik direktörü, futbolcusu dahil değişmeyen 4 şeyden 3 ü bu futbolcular. 4. sü de Yattara. 3) Sabırsız, şımarık ve ruhsuz Trabzonspor taraftarı. Avni Aker'i Trabzonspor'a deplasman edecek kadar takımına zarar veren taraftar, üstelik gayet sıkıcı top oynatan Lazaroni'ye destek değil köstek olacaktır.

Herşeye rağmen Trabzonspor her zaman şampiyonluk adayı olmuştur. Lazaroni'ye başarılar.
    Bide sana rağmen!!!
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Analyzer gayet güzel bir yazı yazmış.. alıntılayıp bir de sana rağmen yazmak ne demek oluyor?
      3 ünlem de cabası!!!
      Eleştireceğin bir yer varsa alıntıla ve o konuyla ilgili fikrini belirt.. insanları kışkırtmanın bir alemi yok!
      Ha bana mı ne oluyor? Canım sıkılıyor belki senin gibi!!!
      #7 King of Kings

Yorum

Lazaroni takım halinde savunmadan taviz vermek istemiyor.özellikle 2.yarı yattara ve ömer e devamlı savunma yapmaları topun arkasında olmaları konusunda epey ikazda bulundu.Dikkatimi çeken yönü bu maçta bu oldu
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi
          Analyzer gayet güzel bir yazı yazmış.. alıntılayıp bir de sana rağmen yazmak ne demek oluyor?
          3 ünlem de cabası!!!
          Eleştireceğin bir yer varsa alıntıla ve o konuyla ilgili fikrini belirt.. insanları kışkırtmanın bir alemi yok!
          Ha bana mı ne oluyor? Canım sıkılıyor belki senin gibi!!!
          kendin sölemişsin canın sıkılmış eğleniyosun haklısın..ama benimki can sıkıntısı değildi mantıksız taraftar profiliydi hiç yazı yazmıyorum bazen işte dayanamıyorum yazıyorum affola yazmicam çünkü malum ts taraftar profili...
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi
            Trabzonspor'a uzun yıllar sonra gelen ilk "dünya çapında" teknik direktör oldu Lazaroni. Potansiyeli üst düzeyde bir futbol şehrinde görev alması avantaj. Şimdiye kadar pek hakkı verilemeyen bu potansiyelin hakkını verebilir. Böyle bir olasılık mevcut. Sıradan ama sağlamcı bir teknik direktör olan Ziya Doğan ile neler başardığımız ortada. Ziya Doğan'ın Halilhodziç'den farkı Türkiye ligini ve futbolcularını tanımasıydı. Lazaroni bu ikisinden daha iyi teknik direktör. Arada bir Şenol Güneş dönemimiz var ama zaten onu teknik direktörden saymıyorum. Lazaroni asla ama asla Anorthosis'e elenmez. İstikrarlıdır.

Ekşi sözlükten bir alıntı yapayım: "fenerbahçe kariyerinde, 20 lig maçında sadece ve sadece 11 gol yemiş bir takım oluşturmuştur. görevden ayrılmasından sonraysa fenerbahçe, rıdvan-veysel ikilisinin fantastik oyun sistemiyle, 14 lig maçında, 19 gol yiyen bir takım haline gelmiştir ki 20 maçlık bu performansın daha iyisine 2004-05 sezonunda daum'un takımı 20 maçta 10 gol yiyerek ulaşmıştır. ancak iki sezon ve kadrolar arasında önemli bir kalite farkı olduğunu da belirtmek gerekiyor. aynı dönemde fenerbahçe, az gol atabildiği için (38 gol) büyük eleştiriler almıştı ancak adamın elinde saffet sancaklı, elvir boliç ve müzmin sakat emil kostadinov gibi elemanlar olduğunu düşünürsek kendisi takımı defansif oynatmakla gayet yerinde işler yapmıştır. lucescu'ya yakın bir oyun mantalitesi olmasına karşın elindeki kadronun yetersizliği ve camianın sabırsızlığı ipinin çekilmesine neden olmuştur. kanımca başarılı bir teknik direktördü."

Zaten Ali Şen de Lazaroni'yi gönderip Rıdvan'ı getirmesinin, başkanlık dönemlerinde pişman olduğu tek şey olduğunu anlatır. Ayrıca Lazaroni'nin görev yaptığı sezon fb nin 100 yıllık tarihinde Avrupa kupalarında en başarılı olduğu sezondur.

Toparlarsak, Lazaroni tecrübesi, bilgisi, kariyeriyle Trabzon'daki futbol potansiyelinden yararlanabilecek gibi gözüküyor. Tabi rakipleri dışında mücadele etmesi gereken etmenler var: 1) Trabzonspor tarihinin gördüğü en basiretsiz yönetimlerden birisiyle çalışacak. Bu yetmezmiş gibi Özkan Sümer dinazoru da kulübe imza attı. 2) Yıllardır süregelen problem yine karşımızda olacak. Hüseyin, Fatih, Gökdeniz takım içinde takım. Samet Aybaba dönemindeki Trabzonspor'dan yöneticisi, teknik direktörü, futbolcusu dahil değişmeyen 4 şeyden 3 ü bu futbolcular. 4. sü de Yattara. 3) Sabırsız, şımarık ve ruhsuz Trabzonspor taraftarı. Avni Aker'i Trabzonspor'a deplasman edecek kadar takımına zarar veren taraftar, üstelik gayet sıkıcı top oynatan Lazaroni'ye destek değil köstek olacaktır.

Herşeye rağmen Trabzonspor her zaman şampiyonluk adayı olmuştur. Lazaroni'ye başarılar.
            birincisi sen nasıl olur da hiç tanımadığın bir adam için böyle konuşabilirsin zaten lazaroninin fb de başarılı olmasının sebebi kadronun dar olmasıdır. geniş olan kadroda başarıyı yakalamak zordur zaten. (örnek: son iki sezondur beşiktaş)

ikincisi Şenol Güneş'in de kariyerine bir şeyler söylemişsin. Ne sen ne de ben şenol hocayı tartışabiliriz. o türkiyenin yetiştirdiği en iyi teknik direkördür her ne kadar kalecilikten gelmiş olsa bile. 2002 Dünya Kupasının sonunda İtalyanlar onun için ne diyor bir bak "Biz çok güvendiğimiz teknik direktörümüz sayesinde kupaya erken veda ediyoruz, Türkleri ise hiç istemediği bir tek.dir dünya 3. sü
            yapıyor." Sen biraz istanbul medyasının etkisinde kalmışsın. Tabi bu adam Trabzonlu olmasaydı sen bakalım hiç F. Terimin adını duyabilirmiydin veya adı sadece Trabzonda bir caddeye verilirmiydi.Trabzonspor a gelmiş en kaliteli teknik direktördür ve trabzonsporu önceki çalışmalarında ve 2004-2005 sezonundaen iyi dönemlerine ulaştırmıştır. Bir kere şampiyonluk kaçırdı veya sessiz sedasız istifa etti diye sen bu adamın kariyerini hiçe sayamazsın.

Üçüncüsü ise Trabzonspora yıllarını vermiş, şampiyonluklar kazandırmış bir teknik direktör ve takıma Türkiye kupalarını kazandırıp şampiyonluk potasına sokan, aurelio ve yattara gibi yıldızları kazandırmış olan bir başkan için dinazor diyorsun. Bu başkan ki Trabzonumuzu parayla değil yürğiyle yöneten bir başkandır.

Lütfen Takım için böylesine canla başla çalışmış insanlar için böyle konuşmayalım

LÜT
            FEN
            http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

@cemenche

ben pek anlamam yahu futboldan. istanbul medyasının zırvalarına kaptırdım kendimi, öylesine ilkokul kompozisyonu gibi yazıverdim işte affet

Yorum

Ordu spor maçında farkettim takımın ayaga pas yapması çok daha iyi olmuş top kayıpları olmasıına ragmen geçen senden çok daha az ve artık pres yapıyor futbolcular. Lazaroni başarılı olacak
                BMN TRABZON

Yorum

Dün akşamki Vestel maçından sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana.. bu kadar olur doğrusu.. eloğlu son 2 dakikaya 2-1 mağlup girip 3-2 aç çevirebiliyor ki büyük takımların büyüklük sebeplerinden biri de budur.. biz ise son 15 dakika kendi evimizdeki berabere giden maçta Umut ve Yattara gibi 2 hücum oyuncusu çıkarıp bir ortaalan ve bir de ne idüğü belirsiz adam aldık yerine..
                  Dün son 15 dakika bile olsa Ersen girseydi oyuna -ki bence ilk 11 de oynamalı- her şey çok daha değişik olabilirdi..
                  Hele ki Ömer Rıza'yı oyuna aldığında dünyam karardı yahu!
                  Bu kadar zor mu ya Yattara gibi bir adamın varken hücumda hava toplarının yüzde 70 ini alabilecek Ersen'i ilk 11 de oynatmak?? Yıllarca Gs Hakan Şükür'ü bu şekilde kullanarak şampiyon oldu,Uefa kupası aldı.. bizim teknik adam bunu görene kadar lig bitecek..
                  Bir an önce gidip yerine Gİray Bulak'ın gelmesi dileğiyle...
                  #7 King of Kings

Yorum

Lazaroni GO HOME!!!

Lazaroni göründügün gibi sen bu takıma yaramazsın...Lütfen daha fazla bu takıma zarar verme ve GİT!!!...
                    Yönetim...Eger çok az olan desteginizi giderek kaybediyorsunuz....Lütfen Lazaroni KOVUN!!!
                    Eger kovulmazsa ve Transferler yapılmazsa...Bırakın Aralık ayını Ekimde yolcusunuz!!!!

Yorum

Bana öyle geliyor ki yakın zamanda Lazaroni aynen böyle ceketini alıp memleketinin yolunu tutacak.Bekleyip görelim...

Yorum

Gitsin lazaroni ve ersun yanal gelsin...ziya doğan pek istemiyorum ama o da olabilir...yönetim kalsın lazaroni gitsin
                        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Giray Bulak gelsin bu adamın yerine,
                          ligin tozunu atmazsak hiçbirşey bilmiyorum ben.
                          Lazaroni hiçbir futbolcuyu tanımıyor.
                          Ama yerli hocalar tüm futbolcularımızı ve tüm rakip futbolcuları çok iyi tanıyor ve sistemini ona göre kuruyor.

Örnek:Aykut Kocaman
                          Ertuğrul Sağlam
                          Ersun Yanal

Bir sürü taraftar bozuntusu sırf söylenişi güzel oluyor diye
                          ''Giray Bulak İstifa'' naraları attılar haftalarca ve ihanet ettiler öz evlatlarına.
                          İşte taraftar budur.

Yorum

Rakip takım deplanmansa oynuyor(sözde) korner kullanıyor 5 oyuncusu cezasahamız içinde iki kişide dışrda kümeleşiyor.Biz korner kullanıyoruz ev sahibi ve şampiyon adayıyız ve maç berabere rakip ceza sahasında 3 adamımız var .Adamlar frikik kullanıyor ceza sahasında 4, barajda 2,topun başında da 2 kişi bulunuyor.Biz frikik kullanıyoruz ceza sahasında 2 futbolcumuz var. Futbolcuyu tanımıyor,alışamadı,yeniydi eskiydi kısaydı uzundu hepsi palavra .Hoca isen ve Trabzonspor hocası isen büyük oynayacaksın bu kadar açık.Biz Vaho'yu da bu yüzden göndermedik mi?
                            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

bu adamın sadece göbeği büyük, büyükçe yemek yemeyi düşünebiliyor sadece...bize beyni büyük adam lazım göbeği değil...Adam hala diyor ki 10 sene önce seyrettiğim takım bundan daha iyiydi...Onu alem biliyor zaten...sen uyan da günümüze dön...
                              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Bu adam teknik direktor degil. Amatorun teki...
                                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim