Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski TD: Sebastiao Lazaroni

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kus Spor FB ,Büyük Pendik Spora elendiginde takimin basinda Zdenek Zeman Vardi.Lazaroni Degil.Lazaroni Ali babanin cifligindeki diger arkadaslara benzemediginden 20 macta 15 galibiyet 3 beraberlik 2 malubiyetle 2 siradayken gönderildi .O gonderildikten sonra Veyselinoviç ve Ritvan seytan takimin basina geldi onlarda 2 siradaki takimi 3.siraya ( küme düstügü günleri de görürürz insallahhhhh) düsürerek ligi tamamladilar.Bence bu arkadas basarili olur.Yanlizca biz taraftarlar bi parca bu arkadasin isini kolaylastirmaliyiz.Ayrica Arkadaslar Benim Özellikle Trabzondaki Trabzonsporlu arkadaslara çoook büyük sitemim var. Hep Yildiz Futbolscu istiyoruz ,yildiz futbolcu para ile aliniyor ama biz taraftar olarak buna katkida bulunmak istemiyoruz. Wallahi utandim bu sezon Bulundugum Sehirden Trabzona GS macini syeretmeye gittim.Inanin Kalae arkasi biletleri 2 YTL idi buna ragmen millet beles girmenin yolunu ariyordu.Allahiniz askina KusSporlu taraftarlara istedigimiz söyleyelim ama adamlarin Takimlarina sahip çikisi inanin saygi duymayi gerektiriyor. Imreniyorum adamlara yahuu. Biz onlar gibi Destekleyemiyoruz Trabzonsporumuzu. Bir de Tezahurat yapmayi da bilmiyoruz. Tiyatro seyreder gibi mac seyrediyoruz bir tek GOOOOOOOOLLL diye ayaga kalkiyoruz. haa bi de tabiii fiyyt fiyyt diye islik calmamiz var hala anlamadim ne demekse
    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

Simdi yazacaklarima elim gitmiyor..Sasirt bizi Lazaroni[img]smileys/smiley2.gif[/img]
      Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

Reha Erus`tan bir Lazaroni portresi. Insallah yanilan o olur!

...............

Sopayla kovalandi

BEN Trabzonspor?un yeni yönetim kurulunu; dinamik, dengeli, mantikli ve takima yararli olabilecek adamlari tanir bilirdim.

Ta ki, Halilhodziç?ten bosalan teknik direktörlüge Brezilyali Sebasteao Lazaroni?yi getirmelerine kadar...

Gerçekten de nereden çikti bu isim? Düsünün Lazaroni bugüne kadar tam 20 takim çalistirmis. Yani önce sözlesme imzalamis sonra kulüpten ayrilip kendisine baska bir takim bulmus. Hadi diyelim 25 yildir da antrenörlük yapiyor. Demek ki neredeyse 500 günde bir takim degistirmis.

Demodeydi

Ben Lazaroni?yi Italya?dayken izledim. Fiorentina?nin basindayken neredeyse sopayla kovaladilar. Bari?de de tekrari yasandi. Kendisini Fenerbahçe?den taniyoruz. Elbette orada da iz birakmadi. Floransa?daki meslektaslarima sordum, "Lazaroni?yi nasil bilirdiniz?" diye. "Demodeydi. Oyunu okumasini pek bilmezdi. Oyun sistemini kendisine sadik oyuncularin üzerine kurmaya çalisirdi" dediler.

Baska bahara

Eger Trabzonspor yillardir sampiyonlugu düslüyor, planini, programini, transferlerini buna göre yapiyorsa; ben Brezilyali futbol adaminin(!) 1990?lardan kalan taktikleriyle, futbol anlayisiyla, saha disinda da söz sahibi olan emektar ve yerli futbolcularina gerekli disiplini kurabilecek karizmadan yoksunlugu ile "Bordo mavililer kupa hayallerini mutlak bir baska bahara tasimak zorunda kalir" derim.
        "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
        Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

ama adam 40 yil sonra mancester united i oldtraford da fenerbahcenin basinda yendi mancester 40 yildir yenilmiodu evinde yenildi 1-0 fenere
          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

valla ben biraz umutluyum sanki takimda biseyler degismeye basladi gib geldi bana 2 gundee ...

F I R T I N A

Yorum

<TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width="100%" align=center>
              <T>
              <TR>
              <TD vAlign=top>
              <H3>"Lazaroni Parreira kadar kaliteli"</H3>
              <DIV id=metin>Teknik direktör sorununu Lazaroni ile çözen Trabzonspor?un yüregine Fenerbahçe su serpti. 1996-97 sezonunda F.Bahçe?yi çalistiran Lazaroni?yi yakindan taniyanlar Brezilyali teknik adama ?tam? not verdi.

Parreira?nin tavsiyesi ile Lazaroni?yi Sari-Lacivertli takimin basina getiren F.Bahçe?nin efsane baskani Ali Sen?in yani sira Brezilyali çalistiricinin eski ögrencileri, Trabzon?un iyi bir seçim yaptigini söyledi.

Parreira?nin 1996-97 sezonu öncesi ailevi nedenlerden dolayi ayrilmasindan sonra F.Bahçe?nin basina Lazaroni?yi getiren Ali Sen, Brezilyali hocanin Trabzon?da basarili olabilecegini belirtti. Lazaroni?nin Trabzon?a gelmesinde herhangi bir etkisi olmadiginin altini çizen Ali Sen, dört büyük kulüpte her yabanci hocanin isinin çok zor oldugunu söyledi. Baskan Albayrak ve ekibinin Lazaroni?nin arkasinda durmalari gerektigine dikkat çeken Ali Sen, ?Trabzonspor, futbolu iyi bilen ve karakteri düzgün bir hocayi getirerek dogru seçim yapti. Ancak her yabanci antrenörün performansi kulüp baskanlari ile dogru orantilidir.? diye konustu. Su anda Sivasspor?un menajerligini yapan ve bir dönem F.Bahçe?de Lazaroni?nin ögrencisi olan Bülent Uygun da, Ali Sen gibi Brezilyali teknik adamin akilli seçim oldugunu söyledi. ?Lazaroni, F.Bahçe?de Parreira?nin mirasini yedi? görüslerine kesinlikle katilmadigini vurgulayan Uygun söyle konustu: ?Lazaroni, gerek insani açidan gerekse futbol bilgisi bakimindan son derece kaliteli bir hocaydi. Özellikle yildiz oyunculari kayirmaz ve disiplinden taviz vermezdi. Parreira?nin izinden gitti. Ama onun mirasini yemedi. Çünkü Oguz, Aykut sezon basinda, ben de devre arasinda gönderilmistim. Kisacasi Lazaroni?nin elindeki kadro çok farkliydi ve ona ragmen Sampiyonlar Ligi?nde 7 puan toplamayi basarmistik.?

Uygun?un bu görüslerine eski takim arkadasi Uche de destek verdi. Lazaroni?nin Türk futbolcusunun psikolojisini iyi bildigini kaydeden unutulmaz futbolcu, ?Lazaroni, Parreira kadar kariyerli ve hirsli bir teknik direktör. Trabzonspor, getirebilecegi en iyi yabanci hocayi buldu. Sert mizaçli olmasina ragmen insani diyaloglari mükemmel.? ifadelerini kullandi.

Ali Sen: Basarili olmasi yönetime bagli

Trabzonspor, iyi bir tercih yapti. Ancak Lazaroni?nin basarili olmasi için baskana ve yönetime çok büyük is düsüyor.

Bülent Uygun: Parreira'nin mirasini yemedi

Lazaroni, F.Bahçe'de Parreira'nin sistemine sadik kaldi; fakat kesinlikle onun mirasini yemedi.

Uche: Trabzon, akilli bir seçim yapti

Onunla Sampiyonlar Ligi?nde büyük isler basarmistik. Lazaroni, Parreria kadar kariyerli bir teknik direktör. </DIV></TD></TR><? if ( 'videoo' == '' ) : ?>
              <TR>
              <TD></TD></TR><? endif; ?><? if ( 'var' == '' ) : ?>
              <TR>
              <TD></TD></TR><? endif; ?>
              <TR>
              <TD align=right>05.06.2006</TD></TR>
              <TR>
              <TD align=left>
              Kaynak : Zaman</TD></TR></T></TABLE>
              :::TS:::

Yorum

bir trabzonsporlunun inanacagi , dünya dason adamdir ali sen. insallah önümüzdeki sezonfenerin 100. yilinda rakipleri daha en basta ekarte etmenin senaryosu degildir bunlar. reha erusun yazisini okuyunca içime kurt düsmedi degil..
                ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

Lazaroni saglamci

Trabzonspor'un yeni hocasinin kariyeri inisli-çikisli grafik ile dolu. Geçen sezon Juventude ile ülkesinde 14. olabilen Brezilyali Lazaroni, ülkesinin futbol mantigina ters olarak defansif bir anlayisi benimsiyor

HABER YORUM / UGUR MELEKE

Islam Çupi, Fenerbahçe'yi çalistirdigi dönemlerde onun için "Brezilya vatandasligindan öte o futbol ülkesi ile bir fikir ve kafa bagi yok" demis. Halbuki sari-lacivertlileri tarihlerinde Sampiyonlar Ligi'nde son maça kadar iddiali biçimde getirebilen tek hoca Lazaroni olmustu.
                  Ronaldinho da onu anlayamadigini söylüyor: "1997 17 Yas Alti Dünya Sampiyonasi'ndan, turnuvanin en iyi futbolcusu ve gol krali olarak döndüm. Ama bana o sezon sadece 4 maçta sans verdi. Bir sonraki sezon da çogunda sonradan girdigim 14 maçta 15 gol attim, yine de Sebastiao'ya yaranamadim. Lazaroni'yi anlamak güç".
                  Trabzonspor'la sözlesme imzalayan Sebastiao Lazaroni, 25 Eylül 1950'de karnavallar sehri Rio'da dogdu. Teknik direktörlük kariyerine 1984'te Flamengo'da baslayan Brezilyali teknik adam, 1987-88'de Vasco de Gama (Brezilya), 1988'de Al-Ahli (Suudi Arabistan) ve Gremio (Brezilya), 1989'da Parana (Brezilya)'yi çalistirdiktan sonra Milli Takimin basina geçti.

Liberolu sistem
                  20 yildir dünya sampiyonu olamayan Brezilya'yi liberolu futbolla tanistirdi. 1989'da Copa America sampiyonu oldular, ama 1990 Dünya Kupasi hayal kirikligi ile neticelendi.
                  Lazaroni, Milli Takimi'ndaki görevinden ayrildiktan sonra Italya'da 1990-92 arasinda Fiorentina'da görev yapti. 1992-93 sezonunda Al-Hilal'i çalistiran tecrübeli teknik adam sirasiyla Bari (Italya), Leon (Meksika) ve Vasco de Gama'yi yönetti.
                  1996-97'de Türkiye'de Fenerbahçe'de de görev yapan Lazaroni, Sampiyonlar Ligi'nde Manchester United'i deplasmanda maglup eden takimin hocasi olarak tarihe geçti. Ligi ise 73 puanla üçüncü sirada tamamlayarak hayal kirikligina neden oldu.
                  Daha sonra, 1997-98'de Gremio'yu, 1999'da Shanghai Shenhua (Çin), 2000'de Jamaika Milli Takimi, 2000-2001'de Botafogo (Brezilya), 2001-2002'de Yokohama Marinos (Japonya), 2003-2004'te Al Arabi (Kuveyt), 2004-2005'te Jamaika Milli Takimi ve son olarak da Juventude'da (Brezilya) çalisti. 1989'da ülkesinde yilin hocasi seçilen Lazaroni, geçtigimiz sezon Juventude'la ligi 14'üncü sirada tamamlayabildi.
                  Lazaroni, Brezilyali olmasina ragmen ülkesinin futbol anlayisina ters bir biçimde defansif anlayisi benimsiyor.
                  :::TS:::

Yorum

belli oluyo en son çalistirdigi juventude ligi 14. bitirmis çok saglamciymis

Yorum

birde hep ronaldinhoyu yedek birakanlar bize geliyo abi
                      Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

ula bu adam memleketine giderken bizim kupalari çalmasin?[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        :mad:

Yorum

İlk olarak apache61 tarafından gönderildi
                          ula bu adam memleketine giderken bizim kupalari çalmasin?[img]smileys/smiley36.gif[/img]

La o kupLari caLacak adam anasunun karnindan daha çikmadiiiii[img]smileys/smiley7.gif[/img]

heLe biri denesunnnn bak neLer oLuyiiii
                          Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

Kariyerinde pek istikrar yok ama ne diyelim destek vermek lazim
                            TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL

Yorum

İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi

Reha Erus`tan bir Lazaroni portresi. Insallah yanilan o olur!

...............

Sopayla kovalandi

BEN Trabzonspor?un yeni yönetim kurulunu; dinamik, dengeli, mantikli ve takima yararli olabilecek adamlari tanir bilirdim.

Ta ki, Halilhodziç?ten bosalan teknik direktörlüge Brezilyali Sebasteao Lazaroni?yi getirmelerine kadar...

Gerçekten de nereden çikti bu isim? Düsünün Lazaroni bugüne kadar tam 20 takim çalistirmis. Yani önce sözlesme imzalamis sonra kulüpten ayrilip kendisine baska bir takim bulmus. Hadi diyelim 25 yildir da antrenörlük yapiyor. Demek ki neredeyse 500 günde bir takim degistirmis.

vieri de her sene takim degistirirdi neden ii olmadigi için mi asla her sene transfer teklifi alirdida ondan bu asla bi kriter degildir çok takim degistirmek ayrica italyanlarin deigi kanunmudurda italyan arkadaslari öle demiste mis mis bizde basarili olacak dioruz kardesim noolacak simdi

lazaroni il geldiginde büyük sevinç yasamadim ama üzülmedimde daha iyisini alabilecegimizi düsünen ler vardiki üzlmüs arkadaslar

cuper türkiye ye gelirmiydi veya santini yapmayin Allah askina ronaldo türkiyeye nasi gelmiosa onlarda gelmicektir insallah basarili olacakatir

Yorum

Lazaroni sifreyi çözdü

Trabzonspor?un yeni hocasi olan Lazaroni, yeni takimini tanimak için yogun bir mesai harciyor...

Kariyerinde ilk kez 3 yillik bir sözlesmeye ?evet? dedikten sonra Trabzon?dan Istanbul?a geçen ve bir günlük tatilin ardindan ülkesi Brezilya?ya giden 56 yasindaki tecrübeli hoca kendisine kulüp tarafindan verilen geçen sezonun maç kasetlerini izleyerek futbolculari ve takimin temel ek---leri hakkinda bilgi ediniyor. Yönetimin bekledigi transfer raporunu ülkesinde hazirlamaya çalisan Lazaroni?nin lig ve kupa maçlarini, birlikte görev yapmayi planladigi ekip arkadaslariyla izledigi ögrenildi. Bu dogrultuda su ana kadar temel eksigi hareketli bir oyun kurucu olarak belirleyen Bordo-Mavililer?in yeni hocanin, bazi futbolculari da öne çikardigi ögrenildi. Her firsatta milli takimlardan tanidigini hatirlattigi Fatih Tekke ve Gökdeniz?i ayri bir yere koyan Lazaroni, Hüseyin, Yattara ve Stepanov?u da çok begendi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim