Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Öztürk

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oturup biraz kaleci izle Fatih

Bizimde gözümüz gönlümüz açılsın bir bukle

-JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Trabzonspor'da kaleci Fatih'ten ayrılma kararı! Ersun Yanal ile gõrüşen genç kaleci takımdan ayrılma kararı aldı.Genç kaleciye Sivasspor talip.
      Cevdet Ünüvar

Gurbetçi Gençler'den alıntıdır.
      Hamiş

Yorum

• şu linç etme kültüründen bir vazgeçsek, çok iyi olacak.tamam iyi performans göstermeyebilir ama adamı yaşadığına pişman ediyorsunuz. küfür, kıyamet.ne yararı olacaksa artık.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu linç etme kültüründen bir vazgeçsek, çok iyi olacak.tamam iyi performans göstermeyebilir ama adamı yaşadığına pişman ediyorsunuz. küfür, kıyamet.ne yararı olacaksa artık.
          benim geçerli sebeplerim var
          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            benim geçerli sebeplerim var
            yok ya cidden bazen maksadını aşıyor yorumlar. sebepler başka olmasına rağmen bütün herşey birleşiyor, bir adamın sırtına biniyor.bu kadar acımasız olmak niye acaba? sorun kendi hayatlarıyla ilgili galiba.yoksa iki top tutamadı diye bu kadar yerden yere vurulmaz bir insan.

Yorum

• Sonunda biri daha cikti yapilan haksizliga dur diyen. Artvinli forumda cogu konuda ayni fikirde oldugum ender kisilerdensin. Yorumlarini eksik etme renktaş.

Yorum

• Bende beğenmiyorum ve oynamasını istemiyorum ama gerçekten seviyesizce kelimeler benide rahatsız ediyor.Her kim olursa olsun.
                Hayır 15-16 yaşında ergenler desem , yok bayağıda yaşını başını almış adamlar hakaret ediyor.

Birisine küfür veya hakaret etmeniz o adamı değil, sizi küçültür.

Yorum

• Onur'dan sonra kaleye geçmek kolay olmayacaktı. Olmadı da..

Ancak Fatih kendini hiç hazırlamamış forma için. Yaptığı hataların çoğu psikolojik nedenlerden dolayı.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• Ben hala Fatih'in kalede ısrarla durmasına anlam veremiyorum.
                    İnşallah İbrahim kaleyi senden alabilir, üzgünüm.

Yorum

• bu Kadar gol yememizin en büyük sebebi Fatih'mi?
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Fatih Öztürk

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu Kadar gol yememizin en büyük sebebi Fatih'mi?
                        % 98'lik bir kısım sadece

Yorum

• Fatih iyi güzel bazen refleksleri sayesinde inanılmaz toplar çıkarırda, maç bizim kontolumuzde giderken saçma bi hatayla oyunu rakibe veriyor. Bi kez olsa hatadir derim de bu fatihte alışkanlık oldu artık. Ibrahimin fatihten iyi olduğuna ihtimal vermiyorum şimdilik ama artık ibo oynasın. En azından gelecek seneler için bi tecrübesi olur.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İbrahimden bir courtois bekleyen arkadaşlar var sanırım, bu yaşlarda bizim ligde stoper veya kaleci tercih edilmez çünkü henüz 3.lig tecrübesi bile yoktur. Sakat değilse Fatih full oynamalı, takım eğer savunma yönünü düzeltmezse 1-1i iyi olan kaleci lazım ki onur bu konuda dünyada ilk 3tedir yani fatihin yerine kimi alsak yine BEĞENMEYECEĞİZ. bırakın da şu adamın arkasında duralım

Yorum

• Rakip orta çizgiyi geçer geçmez bu çocuğa bir şeyler oluyor; yerinde duramıyor garibim.

Yorum

• Ynt: Fatih Öztürk

kaleden cikip rakibin acisini kapacatagim derken acisini aciyor. Gereksiz cikislari goze carpacak kadar cok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim