Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Öztürk

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi kaleci dediğiniz maç kurtarır arkadaşlar.
    Maç 1-0 , 2-0 olduktan sonra dünyaları kurtarsan neye yarar ?

Dün yediğimiz ilk golde, hakem penaltı vermiş vermemiş hiç ilgilenmiyorum bile. O hatayı, eğer şampiyonluğa oynuyorsak bizim takımın kalecisi yapmamalı.

Güvenmek istiyoruz, güveniyoruz kendisine ama bu işler tek taraflı olmaz. Çıkıp maç kurtaracak. Fatih sayesinde 1 puan aldık ya da 3 puan aldık diyebildikten sonra başımız üstünde yeri var.

Rakiplerin ikinci kalecilerine bakalım bir de bizim ikinci kalecimize. Buradan bile bir plan program dahilinde işlerin yürümediğini anlayabiliriz.
    En son agahozlu tarafından düzenlendi; 22.12.2014, 15:00.
    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Hey gibi günler, maçın yıldızı oylamasında kalecimiz açık ara önde olurdu. Takım dağılıp dökülürken tek başına direnen Onur nerede?

Yorum

• çok büyük hayal kırıklığı oldu demek ki Alper hoca haklı imiş

Alper Boguşlu hocayı tekrar getirmek lazım bu işi biliyor

Fatih şansını iyi kullanamadın

Yorum

• iyi yetenekli kaleci ama ile baslayan cumlelere tav oluyorum arkadas..bir kaleci ya iyidir ya kotudur..fatih de kotu bir kaleci..
          ilk maci karabuktu sanirim.. ligde o tarihten bugune kadar 10 lig macina cikip toplamda 20 gol yemisiz..mac basi 2 gol yiyor ve her mac istisnasiz yiyor..bir cincon macinda gol yememis..yuregimizi agzimiza getirdigi pozisyonlari hic saymiyorum..hatalari direkt tabelayi degistiriyor..kalede fatih degil de onur olsa en az bir 5-6 puan veya daha fazla puanimiz olurdu..
          hani bazi kaleciler sana mac alamazlar ama en azindan idare ederler..fatih idare de edemiyor..bjk macina bakin bir hatayla macin seyrini degistirdi..bursa macinda keza yine bir hatayla bursayi havaya soktu takimin ritmini bozdu..
          her mac 2-3 atmamiza ragmen hicbir maci kolay kazanamiyoruz..tamam defans da evlere senlik ama bu kalecinin onune dunyanin en iyi stoperlerini koysanda fayda etmez..

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çok büyük hayal kırıklığı oldu demek ki Alper hoca haklı imiş

Alper Boguşlu hocayı tekrar getirmek lazım bu işi biliyor

Fatih şansını iyi kullanamadın
            Ben de bunu dusunuyordum. Fatihi 1461 deki performansiyla hatirladigimiz icin Alper hocanin hatali oldugunu dusunduk hepimiz fakat malesef zaman Alper hocayi hakli cikartti. Zeki olsa bundan kotu olmazdi. Bundan kotusu olabilirmi ondanda emin degilim.

Yorum

• Zeki dediğiniz adam Balıkesir'de 1 maça çıktı.İnsaf yahu

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zeki dediğiniz adam Balıkesir'de 1 maça çıktı.İnsaf yahu
                Ben de zeki super harika muhtesem demedim. Bundan kotu olmazdi dedim. Her atak gol oluyor kardesim. En azindan 30 a dayanmis biri kalede olacagina Zeki ya da Ibrahim olsaydi. Insaflik bir durum yok ortada. Eger varsa Fatih bize insaf gostersin

Yorum

• Futboldan soğuttu beni.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zeki dediğiniz adam Balıkesir'de 1 maça çıktı.İnsaf yahu
                    Zeki'yi kesen Emrullah Fatih'ten cok cok daha iyi bir kaleci...

Yorum

• amatörce hatalar yapıyor
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• onur da elinden kaçırdı top. bu kadar pozison verse o da üç tane yerdi muhtemel ama taraftara korku dolu anlar yaşatmadı hiç.o güvensizliği neredeyse hiçbir maçta görmedik.o güven kaybolursa kalede durmak zorlaşır.kaleciye çok odaklanmıyorum ben. transferini de gereksiz görüyorum. ibrahim var daha.3 ay sonra kalecin gelecek.şampiyonluktan kopmuşsun. o şansı elindekilerden birine vermen gerekir artık.daha uygun bir ortam olmaz. yoksa kapat altyapıyı.hiçbir anlamı yok.

Yorum

• Fatih Öztürk

Alpep hoca neden fatihe şans vermiyor diye eleştirmiştim. Alper hocadan özür dilerim.
                          Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                          Hz. Ömer.

Yorum

• en sin Ahmet şahin beni bu kadar kahretmişti.

Yorum

• Melesef hayal kırıklığı
                              Zirveden bu kadar uzaklaşmışken ibrahim'e şans verilmesi taraftarıyım en azından geleceğe yatırım
                              Rakibin her pozisyonu yürekler ağzımız da
                              Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                              NORTHERNER
                              RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Fatih'i yerin dibine sokun ama Allah aşkına zeki demeyin, Zeki Fatih'ten 5 kat daha kötü kaleci. İyi olan 1 tane özelliği yok. Fatih kaleyi sürekli boşaltıyor. Zeki kale çizgisinden asla ayrılmıyor. Çizgide çok kötü bide. Reflex yok yan top yok. Kova ki ne kova. Fatih'in halakötü kaleci olduğunu düşünmüyorum kaleden çıkmayı bilmiyor ve bizim seviyemizin kalecisi değil malesef.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim