Vahid Hoca isteditse bir bildigi vardir.Hayirli olsun
Milan Stepanov
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hayirli olsun demekten baska çare yok..ara transferde yildiz beklemeyelim arkadaslar!!!!!!!!!!!!!!!1Yorum
-
Hayirli olsun.. fizik olarak iyi görünüyor..defansin ortasinda oynayan oyuncular için4 seye bakmaliyiz... hava hakimiyeti,hiz,pozisyon alma ve geriden oyun kurma.. bu özelliklerden 3 ü bile varsa yeterli.. benEller'den iyi olacagini umuyorum.. en azindan sirp oyuncularin mücadele gücü daha yüksektir ve yasi da genç... hazir sirbistan a el atmiskenKizilyildiz forveti Nikola Zigic'i de alip gelselerdi süper olurdu[img]smileys/smiley2.gif[/img]#7 King of KingsYorum
-
Masallah adam kaya gibi kaya.Ama biseyi anlamiyom.Bu bizim taraftarimiz kadar muhalif olan bi grup daha yoktur.Adami daha görmeden baslamislar yok tecrübesiz yok öyle yok böyle.
Arsenal de oynayan SENDEROS veya Barcelona da oynayan MESSI çok mu tecrübeli adamlar ki DÜNYA devi olmus takimlarda banko oynuyolar.
Yani kesinlikle ama kesinlikle tecrübe olayina katilmiyorum.Insallah iii çikar ve hayalini kurdugumuz sampiyonlugun mimarlarindan biri olur.MİMOZAYorum
-
hayirli olsun..hayirli olsunda bize simdi bu futbolcu mu lazimdi???
simdi bu futbolcudan neler beklenir??? daha yasi 22..simdi bunun uyum saglamasini bekleyecegiz..cünkü daha cok genc ve ilk kez takim degistirdi yanilmiyorsam...
yani bu mu bizi simdi kurtaracak??? daha kac defans futbolcu alacagiz??? bizim asil sikintimiz forvette..1967den beri Trabzonspor Ezer GecerYorum
-
Ben bu oyuncuyu tanimiyorum. Ama burda (Almanyada) Sirp arkadaslarima sordum ve hepisi aynisini dedi. cok ama cok mükemmel bir oyuncu diye. Sadece savunmada degil maca topu iyi sokan bir oyuncudur diye. Kafa toplarinda iyi müdahale eden bir topcu.
Insallah ülkesindeki gibi bizede yardimci olur.
Genc olmasi beni cok sevindirdir. 22 yasinda olan ve bu kadar tecrübeli bir oyuncu olmasi cok iyidir. Ileride dahada iyi olacagina inaniyorum.
Simdi bir forvet eksik kaldi.
Arkadaslarimin birisi bana iki isim daha önerdi.
Ikiside 19 yasinda - biri Bosnali biri Bulgar.
Bosnali oyuncunun adi Emir Janjos - 19 yasinda ve Fk Sarajevo takiminda oynuyor - ülkesinde gelecek olan orta saha majestrosu olarak gösteriliyor. Sene sonundada kontrati bitiyor.
Bulgar oyuncunun adi ise Valeri Domovchiski - yine 19 yasinda Levski Sofya takiminda oynuyor ve yine ülkesinde gelecek orta saha majestrosu olarak geciyor. Ikiside 19 yasinda olmalarina ragmaen cok mücadeleci ve cok tecrübelidir. Takimlarinda banko oynayanlardandilar.
Bu oyuncular bence alinip ve TR´de takimlara kiralik verilmeli - iki sene sonra bu cocuklar acayip topcu olacaklar - ama iki sene beklenilirse ozaman is isten cekmis olcak. Cünkü ozaman onlarin maliyeti karsilanamicaktir. Benden demesi.
Bu arada önce bir arkadas demisti: ZIGIC diye - aynen bendene okadar. 2.02m olan ve teknigi yüksek olan bir topcu - ama Kizilyildiz onu ucuza verecegini sanmiyorum. Ama olsa tam isabet olur.Trabzonspor rule the world.Yorum
-
Hamburg Zigic'i almaya calisiyor 6milyon Avro civarinda fiyati.ayni zamanda Bojinovuda istediler Florentinadan oda 15 milyon Avro..
Bizim Bunlari alip yillik 2 milyon Avro verme sansimiz olmadigina göre yukaridaki arkadasin önerdigi gibi yildizi parlamis ama pismesi gereken yada aynen yattarada oldugu gibi iyi bir transfer calismasiyala oyuncular alirlar ancak . takimin taban yillik ücreti olan 1milyon oldugunu unutmayalim...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum