beyler bence gıtsın stepanov...yerıne tomas ıyı bı alternatıf zorla kımseyı tutamayız trbzonda.....adam gıbı geldı adam gıbı gıdıyo tesekkurler stepanov.....
Milan Stepanov
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu transfeR biTmiştir . ! Bu Yönetime YazıkLar oLsun
Stepanov 2-3 yıL sonra 30 Milyon Euro Eder. Daha ne oLsun !
Bu yönetim Gökdeniz Yattarıyıda satar !
Milan Stepanov
FC Porto
SuperLiga Aktueller Nationalspieler:
Serbien
Geburtsdatum:02.04.1983Alter:24Größe:1,88Nationalität:
Serbien Status:Lizenzspieler Fuss:rechts
Verein (RN):FC Porto
Position:AbwehrPositionsdetails:InnenverteidigungVertrag bis:2010Marktwert:4.800.000 Spielerberater:Stojadinovic, Zoran
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSxYorum
-
göndermedikten sonra mecbur oynayacak...
ne yapacak yatıp piyasasını mı düşürecek???
işe hep tersinden bakarsanız sonuç hep negatif çıkar...
gitmek isteyen 5 senelik sözleşme imzalamayacak.
5 sene benim malımsın. ne dersem onu yapacaksın.
ama emin olun gitmek istemesinin sebebi kulübede ışıkta parlayan cisimdir.
adamı hem hocan istemeyecek, hem orada burada arkasından "topçu değil" diye laf edecek, o adam da kalmak isteyecek.
istese şaşardım.
toptan anlayan biri olsa başımızda step gitmek istemezdi...
ama istenmediği yerde duracak kadar kalitesiz bir topçu değildi adam..Yorum
-
kardes stepanov bencede satilabilir ama 4milyon euro gibi komik bir rakama satilacak adam degil stepanov...kaldiki bu 4milyon euroyuda carcur edecek bunlar..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
musampa da aynı şekildegöndermedikten sonra mecbur oynayacak...
adamı hem hocan istemeyecek, hem orada burada arkasından "topçu değil" diye laf edecek, o adam da kalmak isteyecek.
istese şaşardım.
ama istenmediği yerde duracak kadar kalitesiz bir topçu değildi adam..7-7-7-7-7-7-7Yorum
-
Bu açıdan ona hak vermiyor da değilim...göndermedikten sonra mecbur oynayacak...
istese şaşardım.
ama istenmediği yerde duracak kadar kalitesiz bir topçu değildi adam..
Ruh hastasının biri topçu değil diyecek,o da bu takımda duracak ! Burada haklı...
Haksız olan ve işini bilmeyen varsa bizim yönetimcik ve RUH HASTAMIZDIR !Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).Yorum
-
yıldızlarımız neden gitmek istiyor acaba....
bunu da sormak lazım...
ziya gelince yıldızlarımız birer birer kaymaya başladı...
yönetimin işi gücü satmak....
değerlerimiz gidiyor biz hala gitmek isteyen gider diyoruz...Yorum
-
portekiz fc portolu bir arkadasima sordum bu haber dogru mu diye adam dedi portekiz medyasinda henüz böyle bir haber cikmadi diye..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
büyük bir ihtimal satılacak,miktar 4 milyon avro olarak gözüküyor,aslında miktarda okadar önemli deil,neden derseniz 10 milyon avroyada satılsa bu yönetim parasını çarçura harcar 2 günde sıfıra çıkarır,
Öte yandan, Stepanov, transferin gerçekleşmesi halinde Şota, Hami, Tolga ve Fatih'ten sonra Bordo-mavili kulüpten yurtdışına transfer olan 5. yıldız futbolcu olacak.
benim bildiğim yabancılar bı kategoriye girmiyor
stepanov satılmasın 2 sene sonra 10 milyo avroya rahatlıkla satılır,Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,Yorum
-
Yönetim ve ZD inanın geçen senenin devre arasından beri bu teklifi bekliyordu. Risp'in alınma nedeniyde buydu. Step'in sakatlığı düzeldikten sonra 5 maç yedek kaldığını görmeyen yoktu sanırım. ZD ilk 11 de düşünmüyor. Risp-Erdinç e şans verecek. Yönetimde Allah'tan arıyodu para kaynağı.
Yönetimin yapacğı açıklama çok basit olacak. ZD ilk 11 de düşünmüyordu. Bizde ilk 11 de olmayan bir oyuncu için önerilen bu rakaamı kabul ettik.
Belkide Vahid hocanın gidişinden belliydi Step'in de gideceği...FxYYorum
-
iyi para verirseler gitsin tabi. okadar defans oyuncusuyla ne yapacagiz?
Sorun, bu takimda JUn ve Musampa gibiler dururken stepanov niye gidiyor ya?
nedir bu yabancilardan cektigimiz anlamadim gitti. hele yönetimlerden.... allah kimsenin absina vermesinYorum
-
Anlaşılan yabancılardan elden cıkarılabilecek para edecek bir stepanov var bari onu satarak kontenjanı acalım mantıgında yönetim digerlerinin hepsini toplasan stepanov kadar piyasaları yok önemli olan stepanov gibi bir yıldızı satmak degil kulubümüze patlamış olan musampa ve jun u elden cıkarmaktır stepanov her zaman para eder asıl yöneticilik basarısı bunları satabilmektir bakalım onuda sattıktan sonra elde satabilecek her zaman para edecek kim kalacak veya kalanlara sıra ne zaman gelecek..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

En az 7-8 milyon euro olmalı Kalın kafalı herifler ! Bu şartlarda gerçekleşirse yazıklar olsun sebep olanlara
Yorum