Milan Stepanov

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • giresunTS
    • 13.08.2004
    • 82

ben ümitliyim, zaten ümitli olmaktan baska birsey gelmiyor elimden
    Baskana, antrenöre, basarilar dilerim bordo-mavililere

Yorum

• Zurawski
      • 23.12.2004
      • 1201
      • Ankara

<TABLE =tblStanding cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" align=left bgColor=#cccccc valign="top">
      <T>
      <TR =alt2 id=team6 =highlight(this) title="" style=": #ffeedd" =highlight(this)>
      <TD =normal style="FONT-SIZE: 10px">6</TD>
      <TD =takim noWrap>Vojvodina Novi Sad </TD>
      <TD>17</TD>
      <TD>8</TD>
      <TD>4</TD>
      <TD>5</TD>
      <TD>15</TD>
      <TD>12</TD>
      <TD>28</TD>
      <TD></TD>
      <TD noWrap>+3 </TD>
      <TD>9</TD>
      <TD>7</TD>
      <TD>1</TD>
      <TD>1</TD>
      <TD>11</TD>
      <TD>2</TD>
      <TD>22</TD>
      <TD>+9 </TD>
      <TD>8</TD>
      <TD>1</TD>
      <TD>3</TD>
      <TD>4</TD>
      <TD>4</TD>
      <TD>10</TD>
      <TD>6</TD>
      <TD noWrap>-6</TD></TR></T></TABLE>

Adamin oynadigi takim 6.sirada içerde sadece 2 gol yemisler 9 maçta deplasmanda 8 maçta 10 gol yemisler.

Yorum

• Vakfikebirli
        • 04.01.2006
        • 120

Milan Stepanov blizu odlaska u Anderleht
        Cetvrtak, 22. decembar 2005. 16:56

Kapiten fudbalera Vojvodine i mladi reprezentativac SCG, Milan Stepanov mogao bi uskoro da obuèe dres belgijskog Anderlehta, pi?e "Sportski ?urnal".

Klub iz Brisela ponudio je Vojvodini 500.000 evra na ime obe?teæenja za Stepanova, a ruska Lokomotiva, koja je proteklih nekoliko nedelja figurirala kao najverovatnije odredi?te èlana plavih nada, polako "ispada" iz trke.

Tim iz ruske prestonice odnedavno sa klupe predvodi Slavoljub Muslin koji veoma ceni kvalitete komandanta odbrane novosadskog tima, ali èelnici Lokomotive nisu spremni finansijski da pariraju konkurentima iz Belgije.

Kao jedan od moguæih novih poslodavaca Milana Stepanova, pominjala se i Crvena zvezda, ali kako navode beogradski mediji, jesenji prvak ima najlo?iju poziciju u trci za mladim reprezentativcem SCG.

(MONDO, foto: zvanièni sajt Vojvodine)

Aralik 2005´de Anderlecht bile istemis. 500.000 ? dan bahsediliyor. Iyi, aslinda ümit milli takiminda oynayan bi futbolcu icin uygun.

Bakalim bizimkiler ne vermis? [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• tunganyan
          • 01.06.2004
          • 1625
          • İNSAN
          • Kocaeli

hayirlisi olsun

9 sene ayni takimda oynamis. istikrarli ve kalitelidir insallah.Edited by: tunganyan
          Alper PEKEN
          Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İleli
            • 07.06.2004
            • 4276
            • Belçika

hayirlisi olsun!
            İnsan ol evlat!

Yorum

• delihamsi
              • 29.06.2004
              • 219

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
              <T>
              <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
              <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">Bu yönetimin transfer konusunda diger yönetimden farkli oldugunu görünce güvenmemek elde degil.</TD></TR>
              <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
              <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
              <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
              DOSTUMUZ OLMAZ,DÜSMANIMIZ YASAMAZ.

Yorum

• smertkan
                • 29.11.2004
                • 828
                • Elektrik Yüksek Mühendisi
                • Samsun

Hayirli olsun. Isin içinde Vaha varsa iyi oldugunu düsünüyorum. Kendi yildizimizi kendimiz yetistirelim.Gerisi hikaye.
                Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• owenank
                  • 18.07.2005
                  • 288
                  • Ankara

Sirp oyuncu olduguna gore, Vahid hoca onermistir. Zaten diger stoper adaylari da genellikle Yugoslavya kökenli idi. Isin baska guzel yani, transferi imza atildiktan sonra ilk duyuran resmi sitemizin olusu. Yani artik isimler basina sizip fiyatlar sismiyor. En azindan bu yönetim transfer konusunda agzini tutabiliyor.

Vahid hoca Genk macinda az da olsa oynatsa da biraz izlenimimiz olsa bari.

Yorum

• Erinç
                    • 11.12.2004
                    • 629
                    • Eğitimci
                    • Ankara

Adami daha önceden duymamistim.

Ama Yugoslav ekolünden saglam defansçilar çiktigini biliyorum.

Fizigi güçlü, 23 yasinda kaptan, yagmur çamur dinlemiyor [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Hayirli olsun...

Yorum

• tigin
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 31.05.2004
                      • 4643
                      • Ankara

Hayirli olsun.Insallah bekleneni verir.Szymek alindigi zaman da kimse tanimiyordu.
                      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Nihat Güneş
                        • 09.11.2004
                        • 10274
                        • Eczacı
                        • İstanbul

bu transferin vahid hocamizin istegiyle gerçeklestigi ve yugoslav futbolunun yetistirdigi defans oyuncularina baktigimizda bence çok isabetlii bi transfer...henüz 22 yasinda ve ümit milli takimda ayrica son maçlarda a milli takim kadrosunda...fizik olarak bir defans oyuncusunda bulunmasi gereken özelliklere sahip...uzun ve güçlü ..bana psv li alex i hatirlatti...yildiz bekleyen arkadaslarda o kadar uçmasinlar...bizim yapmamiz gereken gelecek vadeden bu tip oyunculari kadromuza katmak...aynen yattra örneginde oldugu gibi ..trabzonumuz bir oyuncuya 10 milyon euro verecek kadar zengin bi kulüp degil...22 yasinda a milli takimda oynayan ve gelecegi olan bi r oyuncu benim gzümde daha makuldür...özetle bu transferde vahid hocama sonuna kadar güveniyorum..ve yugoslavlarin en kötü defans oyuncusunun bizim en ii defans oyuncumuzdan daha ii olacagini bildigimden isabetli bi transfer oldugunu düsünüyorum...

insallah trabzonsporumuza hayirli bir transfer olur....

Yorum

• Emre7
                          • 09.06.2004
                          • 4522
                          • emekli öğrenci
                          • Trabzon

abi bu bizim taraftarda harbi problem var komikler ya dalen yildiz bekliyolar abi devre arasi yildiz almak imposible (türkçeden anlamiyonuz bari ingilazca diim dedim) ayip ya yeni transfere gelince hayirli olsun hele su üsteki toprak saha da [img]smileys/smiley36.gif[/img]mucadeleye bakarsak ii olacaktir hele bide kaptan mis o zaman daha iidir de.... sag bek etti 4 ne olacak[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                          [ille d' 7]

Yorum

• The Legend
                            • 25.07.2005
                            • 2929
                            • Makina Mühendisi
                            • Trabzon

Trabzonsporumuz için hayirli olur insallah.
                            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                            legends never die ...

Yorum

• Emre7
                              • 09.06.2004
                              • 4522
                              • emekli öğrenci
                              • Trabzon

İlk olarak nihat tarafından gönderildi

bu transferin vahid hocamizin istegiyle gerçeklestigi ve yugoslav futbolunun yetistirdigi defans oyuncularina baktigimizda bence çok isabetlii bi transfer...henüz 22 yasinda ve ümit milli takimda ayrica son maçlarda a milli takim kadrosunda...fizik olarak bir defans oyuncusunda bulunmasi gereken özelliklere sahip...uzun ve güçlü ..bana psv li alex i hatirlatti...yildiz bekleyen arkadaslarda o kadar uçmasinlar...bizim yapmamiz gereken gelecek vadeden bu tip oyunculari kadromuza katmak...aynen yattra örneginde oldugu gibi ..trabzonumuz bir oyuncuya 10 milyon euro verecek kadar zengin bi kulüp degil...22 yasinda a milli takimda oynayan ve gelecegi olan bi r oyuncu benim gzümde daha makuldür...özetle bu transferde vahid hocama sonuna kadar güveniyorum..ve yugoslavlarin en kötü defans oyuncusunun bizim en ii defans oyuncumuzdan daha ii olacagini bildigimden isabetli bi transfer oldugunu düsünüyorum...

insallah trabzonsporumuza hayirli bir transfer olur....

yildiz bekleyen yüceeee taraftar bu yaziyi okuyun. saol kardesim ancak böyle aktarilirdi bilgi bunlara...
                              [ille d' 7]

Yorum

• Salih Yazıcı
                                • 29.11.2005
                                • 4111
                                • Ankara

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                                <T>
                                <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
                                <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

hayirli olsun

</TD></TR>
                                <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
                                <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                                <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...