Valla iyi seçim alandan getirenden Allah razi olsun,aldigi parada helal olsun....[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Milan Stepanov
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">bi insanin oyuncunun kusurlari konusulur bence ama bu Milan Stepanov' un bi kusuru maç içinde hiç olmadi insallahda olmaz fener maçinda da ço iyi oynayacaktir</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>işkenazYorum
-
Tandem de oynaßiLecek ßir Oyuncu Lakin Yaninda ki Kisi KesinLikLe Erdinç oLmamaLi ziraikisi de çok agir.Ki MiLan Erdinç ten çok daha iyi ancak Yanina mutLaka çok süratLi ßir Stoper transfer EdiLmeLi...
Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!Yorum
-
Geçmis olsun insallah önemli bir seyin yoktur febe maçindan çikinca yoklugun hemen belli etti kendini bu takim taraftari seninle gurur duyuyor inan.Ah be stepanov sana sari kart çok gördü diye kizanlar sana yapilan faülleri artik görürlerde hakkini verirler.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....Yorum
-
tek kelimeyle sahanin yildiziydi helal olsun sanave geçmis olsunOnurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan BüyüktürYorum
-
-
bi tane pozisyonda taca cikmasin diye bi kosusu wardi ölümüne kosuyodu sanki
süper oynuyo helal olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img]Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum