............ tuncay[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Milan Stepanov
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ya bu adam bi harika.. nasil transfer ettik bunu bilmiyorumm ya süper bu çocuk 23 yasindaa ve dünyanin en büyük kulüpolerinde bile oynayacagina inaniyorum..umarim bizi birakmaz..bulup transfer edenden Allah razi olsun nasil isabetli bi transfer yaptiniz sasirmadim da degil..TS yaz 6761 e gönder..Yorum
-
evet gercektan yerinde bi transfer adamda hirs var adam mucadele ediyo sahada elinden gelenin en iyisini yapiyo seneye cok daha iyi olacakinsallah allahtan sakatligi cok ciddi deyilmissorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
fenerbahçe maçinda tüm gücünü gösterdi kendinide ispatladi helal olsun sana [img]smileys/smiley32.gif[/img]"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
-

bu adami seviyorum...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61
Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLAYorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

CESUR YÜREK STEPANOV adam yüregiyle oynuyor </TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>işkenazYorum
-
<DIV></DIV>İlk olarak ktuTS tarafından gönderildifenerbahçe maçinda tüm gücünü gösterdi kendinide ispatladi helal olsun sana [img]smileys/smiley32.gif[/img]
<DIV>............ herifler sakatlamasalardi stepanovu yeniyorduk zaten</DIV>
<DIV>o çikinca defansimiz aksadi</DIV>40\'IMIZ ÇIKMAK ÜZERE
SENEYE KESIN SAMPIYONUZYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum