Milan Stepanov

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Sencer Bulut
    • 27.05.2007
    • 1646
    • Öğrenci
    • Avrupa Diğer

ziya sen bi daha defans istersin o zaman görürüm ben seni

Yorum

• melih61
      • 16.09.2006
      • 2921
      • Bankacı
      • İstanbul

İlk olarak tskolik34 tarafından gönderildi
      yönetimi nerden savunacağını şaşırıyosun yok yüzde %30luk paydır yok lavezzi geliyormuş yok bilmem ne lavezzi napolıyle anlaşmış diyoruz daha tutturmussun lavezzi diye senin lavezzi olayınıda biliyoruz insanlar sinirlıyken bari savunmayın şu yönetimi

kaliteli bir hücum oyuncusu ve kaleci alacaklarsa bence satılmasında bir sakınca yok yönetimi zaten savunmuyorum !!!
      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• gerçekefsane
        • 17.07.2005
        • 4333

coolank üstadım

Ne dediydim Stepanovun satma şartları oluştu dimi (

Ha bizim diğer adaylara oy veren genel kurul üyeleri yeterli imzaya sahip ama olağanüstü kongreye çağırmıyolar
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• WERTHeR

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
          en azından kendi kariyerleri için bu rezilliklere son verirlerdi.
          Haklısın bunlar onlardanda beterini yapıyorlar burçak. En baştan beri bu yönetim hakkında bir senaryoya inanıyordum. Bu senaryo malum siyasi senaryo. Yok ama bu kadarınıda yaparsalar o senaryodan beteri olur. Bunlar resmen akılsız sürüsü ya. Ferhat keçeli erdinç ömer rıza alın size yıldız diyorlar. Şerefsizim giydikleri formanın hatırı olmasa o kadro küme düşer...

Yorum

• Umut Uzunoglu
            • 23.07.2005
            • 246
            • Ankara

Her sene takımın iyi oyuncuları satılıyor , transfer yapılmıyor , taraftar kandırılıyor ve bu yönetim hala koltuğunda oturuyor ayıptır günahtır bu takıma gönül veren insanlara çektirdiğiniz eziyet artık yeter defolup gidin gidin gidin

Yorum

• tskolik34
              • 17.01.2007
              • 126
              • İstanbul

bu yönetimin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır ne yaptılarki hala iyi bir hucum yada kaleci istiyoruz bunlar varya bunlar... neyse agzımı bozmuyim

Yorum

• Barış BAKIRTAŞ
                • 31.05.2004
                • 673
                • Plastik Kalıp Tasarımcısı
                • İstanbul

Çok şey sayıyorum çoookkk......
                61>34

Yorum

• salihismet
                  • 06.01.2006
                  • 4041
                  • Maschinenbauer
                  • Almanya

Milan o kadarda büyütülecek bir futbolcu deyil, ilk yari Ankagücünden yedigimiz gollerin ba$lankici Milandir, ona benzer bir sürü hatalari oldu, Güvenc Kurtarin onun hakkindaki yorumlari dinlemediniz galiba? Onun adi Stabanov oldugu icin onun hatalarini pek göremeyiz, fakat Tayfun gibi oyuncularimizin yaptiklari hatalari ömür boyu unutmayiz, her macta üzerine gider Kayseriye kadar süreriz kendi degerlerimizi, Stabanov gibi oyuncularda satilmaya cali$ilinca kiyametleri kopartiriz. Ilerde cok iyi bir oyuncuda olabilir, $unuda unutmamak lazim, geldiginden beri Ingiltereden tutunda Italyaya kadar her takim istiyordu onu, fakat hicbir zaman resmi bir teklif kulübe gelmedi, bu oyunlar kendisinin ve menejerinin para sizdirmak icin yaptigi yöntemlerdi.

Bana göre bu i$in üzerine fazla durarak kendi futbolcularimiza haksizlik ediyoruz.
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Sencer Bulut
                    • 27.05.2007
                    • 1646
                    • Öğrenci
                    • Avrupa Diğer

ben bu yönetinmin cehyundan baska biseyini göremedim gören warsa yazsın...

Yorum

• EL_Niño
                      • 07.08.2006
                      • 16
                      • Öğrenci

arkadaşlar böyle sadece yazmakla olmamalı. gidip adam akıllı tepkimizi gösterelim. bizden ses çıkmayınca bunlar gökdeniz'i,yattara'yı da satarlar. futbolcu satarak ancak klüp yönetileceği sanıyo bunlar. koyun bile güdemezler !

Yorum

• melih61
                        • 16.09.2006
                        • 2921
                        • Bankacı
                        • İstanbul

İlk olarak salihismet tarafından gönderildi
                        Milan o kadarda büyütülecek bir futbolcu deyil, ilk yari Ankagücünden yedigimiz gollerin ba$lankici Milandir, ona benzer bir sürü hatalari oldu, Güvenc Kurtarin onun hakkindaki yorumlari dinlemediniz galiba? Onun adi Stabanov oldugu icin onun hatalarini pek göremeyiz, fakat Tayfun gibi oyuncularimizin yaptiklari hatalari ömür boyu unutmayiz, her macta üzerine gider Kayseriye kadar süreriz kendi degerlerimizi, Stabanov gibi oyuncularda satilmaya cali$ilinca kiyametleri kopartiriz. Ilerde cok iyi bir oyuncuda olabilir, $unuda unutmamak lazim, geldiginden beri Ingiltereden tutunda Italyaya kadar her takim istiyordu onu, fakat hicbir zaman resmi bir teklif kulübe gelmedi, bu oyunlar kendisinin ve menejerinin para sizdirmak icin yaptigi yöntemlerdi.

Bana göre bu i$in üzerine fazla durarak kendi futbolcularimiza haksizlik ediyoruz.

bencede haklısın:meşale2:
                        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• OFLU
                          Trabzonspor Kongre Üyesi

• 30.08.2006
                          • 3491
                          • OGRENCI
                          • İstanbul

Allah Sİzİn ........ BaŞka HİÇbİr SÖze Gerek Yok Şu MÜbarek GÜnde
                          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Özkan Erdem
                            • 28.06.2004
                            • 3908
                            • Yük. Mühendis
                            • İstanbul

Tolga Seyhan'ı Stepanov'un yerine aldık diye getirmesinler bu takıma... !!!
                            BORDO MAVİ

Yorum

• Rıza ÇOLAK

İlk olarak salihismet tarafından gönderildi
                              Bu senaryoları Marce de, Szymek te, Fatih te duyduk, biliyoruz....Güvenç KURTAR kimki onun yorumunu kaale alayım?
                              Ver Çoşkuyu taraftara.... iki gün sonra Stepi de unutur taraftar değilmi....
                              :mad:

Yorum

• Umut Uzunoglu
                                • 23.07.2005
                                • 246
                                • Ankara

Trabzonspor ticarethaneye döndü 1 e al 3 e sat sonra ligde 3ün 1ini gör

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...