yaa anlamıyorum bunlar başka adammımı izledi sahada..adam türkiyedeki en iyi defansss ...adamları satıp satıp sonra medya karşıusına geçip şampiyonluğas oynuyoruz diyoruz...yemin ederimm ben bu yönetimi hiç anlayamıyorummmm
Milan Stepanov
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım KoyuncuYorum
-
anlamıyorum ki zaten..Valla elin adamları ne kadara gidiyor bizim en değerli, aklı başında adamımız ne kadara gidiyor. Porto, ManU'ya satınca Milan'ı, o zaman ne kadar değerli anlarız.
Yoksa, efendim çok kötü sakatlık geçirmiş, büyük ihtimal tekrarlarmış, efendim Ziya Doğan yedekte bekletecekmiş. Ziya Doğan sanki totem. Dersin ki hoca bu en değerli adamımız, sen benim şirketimin değerini düşüremezsin oynatacaksın. Maskara olduk yazık
kov kardeşim şu adamı..
madem zarar veriyor sana kov.
sana zarar vereni hala tutuyorsan senin de maksadın zarar vermekmiş demek.
bundan bu sonuç çıkar..Yorum
-
iyi kardeş sen unutma unutturma...
sonrada burda vay efendim niye şampıyon olamıyoruz diye de sızlanmayın..
defans hata yaptıgı zamanda milanı agzınıza almayın...Yorum
-
eger stepanovun geliriyle cok iyi bi 10 numara ve kaleci alacaklarsa sorun yok ama tüm sözleri icinde transferi kapattik sözlerine sadik kalirsalar o zaman....faydalıdan kastım satılabilir olması anlamındadır.. takıma katkısı bu rakamın yanından bile geçmez, bu benim düşüncem.. bir sezon daha yedek bekletip satacak yer bulamayacağın da ortadayken bu rakam neden satmayacaksın?
mesele stepanovun oynamayacağını ve/veya oynatılmayacağını bilince kendiliğinden çözülmektedir..
bizim takımda oynamak istemeyen her oyuncu satılır..
her oyuncu!
ben hocanın hata yaptığını düşünüyorum, yönetimin değil..
buraya yazılanların doğru olma ihtimali kadar benim yazdıklarımın da doğru olma ihtimali vardır..
vardır değil mi?

jeffersonda gidecegine göre..bi kaleci + bi on numara alabiliriz üstelik junla musampanin planlarida suya düsmüs olacak
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜRYorum
-
Valla elin adamları ne kadara gidiyor bizim en değerli, aklı başında adamımız ne kadara gidiyor. Porto, ManU'ya satınca Milan'ı, o zaman ne kadar değerli anlarız.
Yoksa, efendim çok kötü sakatlık geçirmiş, büyük ihtimal tekrarlarmış, efendim Ziya Doğan yedekte bekletecekmiş. Ziya Doğan sanki totem. Dersin ki hoca bu en değerli adamımız, sen benim şirketimin değerini düşüremezsin oynatacaksın. Maskara olduk yazık
+1967 Özeti budur.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Yorum
-
futboldan hiç anlamadığın belli ..adamın 2 sene içinde bi hatasını bulup cıkardın sana hellal olsun...
hep bardağın boş tarafına bakmaya devam et...Başka TRABZONSPOR yok !!!Yorum
-
Demekki Jun ve Musampanın planını suya düşürmek için Milan ı satmak gerekirmiş.Adamların çokta umurunda ha oynayıp parasını almış ha yatarak almış.Hatta ikincisi daha çok işlerine gelir...eger stepanovun geliriyle cok iyi bi 10 numara ve kaleci alacaklarsa sorun yok ama tüm sözleri icinde transferi kapattik sözlerine sadik kalirsalar o zaman....
jeffersonda gidecegine göre..bi kaleci + bi on numara alabiliriz üstelik junla musampanin planlarida suya düsmüs olacak
:mad:Yorum
-
Manşet Haber
Porto Kulübüyle görüşmeler son aşamada
Yönetim Kurulumuzun oyuncumuz Milan Stepanov konusunda Porto Kulübü ile yaptığı görüşmeler son aşamaya geldi.

Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu Portekiz Kulübü'nün Stepanov konusunda resmi teklifle başvuruda bulunduğunu ifade ederek, "Görüşmelerimiz bir aşamaya geldi. Detayların kesinleşmesi halinde bu transfere onay verebiliriz" açıklamasında bulundu.
Milan Stepanov'un kulübümüzde görev yaptığı süre içerisinde kalitesini ispatladığını ve elinden gelen en iyi hizmeti verdiğini kaydeden Sayitoğlu, "Kendisi kısa süre içerisinde Sırbistan Ümit Milli Takım’dan A Milli Takım’a yükselerek kalitesini ispatlamış ve Avrupa'da adından söz ettirmeye başlamıştır. Nitekim Porto gibi güçlü bir kulübün Stepanov'la ilgilenmesi onun kalitesinin de bir göstergesidir. Oyuncumuzun da sıcak bakması halinde ve kulüp menfaatlerinin karşılıklı oluşması durumunda bu transfere onay verebiliriz" diye konuştu.
19.07.2007 12:12:00
utanmadan açıklama da yapıyorlarTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin KokusuYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum