Bencilliğin dibine vurdu bu akşam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bi tane kale ve top alalım Volkana
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Volkan dururken yasin neden ilk 11 başlıyo diyen olmuş cevap çok açık. Bu akşam sapara golden onceki pası yasin değilde volkana verseydi, volkan o topu sürer kaleye şut çekerdi top ya yan ağlarda kalırdı ya kalecinin üstüne giderdi ama yasin bekledi saparayı gördü ve asistini yaptı
Yorum
-
Yaptığı pas seçeneklerinde haklı olduğunu iddia etmiyorum fakat artistlik yapmakta sonuna kadar haklıdır, diğer futbolcuların olduğu gibi oda Şenol Güneş'i sevmiyor, onla çalışmaktan hoşlanmıyor.İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtistliği tavandaydı maçta ne hikmetse..
Not: Diğer Oyuncular = Olcan, Alanzinho,Colman,Henrique,Sapara.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Valla Şenol hocada onla çalışmaktan çok memnun değildir sanıyorum her ne kadar kendisi aldırmış olsada.Volkanın şu aşamada kimseye trip atmaya hakkı yok bence.Biraz ışık göster ondan sonra tavrını yap.Ama hem fayda sağlamayacaksın hem de havaların 1500 olacak.Bana doğru gelmiyor.İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaptığı pas seçeneklerinde haklı olduğunu iddia etmiyorum fakat artistlik yapmakta sonuna kadar haklıdır, diğer futbolcuların olduğu gibi oda Şenol Güneş'i sevmiyor, onla çalışmaktan hoşlanmıyor.
Not: Diğer Oyuncular = Olcan, Alanzinho,Colman,Henrique,Sapara.
Yorum
-
Hepsine eyvallah da Alanzinho oraya asla girmez. Adamı Ersun Yanal aldırdı ama genelde maç sonlarına doğru şans verdi. Bross geldi kadro dışı bırakmaktan beter etti. Sonradan oyuna sokup maç bitmeden çıkardı. Şenol Güneş ne yaptı?İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaptığı pas seçeneklerinde haklı olduğunu iddia etmiyorum fakat artistlik yapmakta sonuna kadar haklıdır, diğer futbolcuların olduğu gibi oda Şenol Güneş'i sevmiyor, onla çalışmaktan hoşlanmıyor.
Not: Diğer Oyuncular = Olcan, Alanzinho,Colman,Henrique,Sapara.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ben haksızlık yaptı demiyorum yanlış anlaşılmasın, futbolcular ile oyuncular bence anlaşamıyorlar, yani nasıl söyleyim elektrikleri uyuşmuyor, hoca gitse performansları artar, yüzleri güler, böyle bir grup var takımda ve bu grup bence hain falan değil olmadı mı olmuyor işte.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsine eyvallah da Alanzinho oraya asla girmez. Adamı Ersun Yanal aldırdı ama genelde maç sonlarına doğru şans verdi. Bross geldi kadro dışı bırakmaktan beter etti. Sonradan oyuna sokup maç bitmeden çıkardı. Şenol Güneş ne yaptı?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Demek istediğini anladım katılıyorum da ama dedim ya Alanzinho çalıştığı hocalardan en çok Şenol Hoca'yı seviyordur. 61 bin kişilik İBB maçında boynuna nasıl atlamıştı unutamam...İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen haksızlık yaptı demiyorum yanlış anlaşılmasın, futbolcular ile oyuncular bence anlaşamıyorlar, yani nasıl söyleyim elektrikleri uyuşmuyor, hoca gitse performansları artar, yüzleri güler, böyle bir grup var takımda ve bu grup bence hain falan değil olmadı mı olmuyor işte.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum