Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sakatlığına rağmen sahanın en iyilerindendi... ki takım dòkülüyordu...
    Düşünün yani...
    İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
    Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
    FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Volkan ne oldu la X Tusun mu bozuldu ?? Ama her toplada calima gidilmezki !!!
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Volkan için harcanan zamana yazık bizlere yazık bunun yerine altyapıdan bir adama şans verilse daha çok şey kazanacağız

Yorum

• Bıktım hayal kırıklıklarından, kıçı kırık futbolculardan...Yeter, ya adam gibi oynasınlar ya defolup gitsinler.

Yorum

• kmseye git diyemiyorumm ama sen git be volkan bu takımda olmayacak 2 senedir burdasın ama bi tane olumlu ortanı bilmm millet diyo janko var kanatlardan orta yaparızz çok gol atar...
            orta:ERROR !!! orta atacak oyuncumuz yokkkkkk..
            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Volkan ne oldu la X Tusun mu bozuldu ?? Ama her toplada calima gidilmezki !!!
              Aynen katiliyorum. Birde ona pas atmayan oyunculara kiziyorya, ozaman deliriyorum iste. Sen kimseye pas atma. Tek basina hakem dahil calimlamaya calis, olmayinca don hakeme ya 5 kisinin arasindan gecemedim faul versene filan. Yok futbol beyni olmayan adamdan topcu olmaz. Futbolcu dedigin akilli olacak.
              Bunlara antraman filan yaptirmayacan, oturtacan televizyonun karsisina bak Messi bile nasil paslar atiyor. Bak Ronaldoya, gerektigi zaman nasil dip cizgiye inip orta kesiyor. Gunde 3 mac izletsen yaptiklari antremandan daha cok ise yarar Senol Hocam.
              ...

Yorum

• Bu Volkan'daki çalım hastalığı nedir ? Volkan topu aldığı anda soluna baksa asisten gol bulacağız. Anlamakta zorluk çekiyorum. Biz Volkan'ı orta açsın, Orta sahaya topu oynasın diye aldık. Peşine 3 adamı alıp kovalamaca oynasın diye değil.
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• 1 kişiden fazlasını çalımlamasa,topu doğru zamanda ayağından çıkarsa,takım oyununu öğrense,düzgün orta açmayı öğrense tam aradığımız adam olur.

Yorum

• Bakiyorum da herkes volkana yukleniyor. Geldigi gun topcu olmadigini soyledik. Ama kabahat onda degil para verip alip, oynatanda.
                    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• ben olsam oktan bank asyaya yollamıştım
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• ne zaman düzelecek bu adam ?
                        diğerlerinden farklı...öteki...
                        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Sakatlanıp maç kadrosundan çıkarılmış
                          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                          (Dozer) Cemil Usta
                          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Volkan bir türlü istikrar sağlayamıyor. Sakatlık oluyor formsuzluk oluyor illa bir şey oluyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ah veremedik ki adamı Bjk'ya. Ne de sevinmiştim vallahi kakalayacağız diye. Devre arasına inşallah.
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• sen yoksun biz çok mutluyuz
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim