Sakatlığına rağmen sahanın en iyilerindendi... ki takım dòkülüyordu...
Düşünün yani...
İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!.. FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
kmseye git diyemiyorumm ama sen git be volkan bu takımda olmayacak 2 senedir burdasın ama bi tane olumlu ortanı bilmm millet diyo janko var kanatlardan orta yaparızz çok gol atar...
orta:ERROR !!! orta atacak oyuncumuz yokkkkkk..
Volkan ne oldu la X Tusun mu bozuldu ?? Ama her toplada calima gidilmezki !!!
Aynen katiliyorum. Birde ona pas atmayan oyunculara kiziyorya, ozaman deliriyorum iste. Sen kimseye pas atma. Tek basina hakem dahil calimlamaya calis, olmayinca don hakeme ya 5 kisinin arasindan gecemedim faul versene filan. Yok futbol beyni olmayan adamdan topcu olmaz. Futbolcu dedigin akilli olacak.
Bunlara antraman filan yaptirmayacan, oturtacan televizyonun karsisina bak Messi bile nasil paslar atiyor. Bak Ronaldoya, gerektigi zaman nasil dip cizgiye inip orta kesiyor. Gunde 3 mac izletsen yaptiklari antremandan daha cok ise yarar Senol Hocam.
Bu Volkan'daki çalım hastalığı nedir ? Volkan topu aldığı anda soluna baksa asisten gol bulacağız. Anlamakta zorluk çekiyorum. Biz Volkan'ı orta açsın, Orta sahaya topu oynasın diye aldık. Peşine 3 adamı alıp kovalamaca oynasın diye değil.
Yorum