nasıl memnun musunuz volkanınızdan? bu adamın topçu olmadığını bursadayken söyledik, medet ummayın dedik ama dünyanın parasını verip, bir de ilk 11de şans verip maçlarımızı yakıyoruz. şenol hocadan böyle bir hata beklemezdim. bu adam yeteneği, hızı falan geçtim; futbol zekası yok! kanat oynayan adamımıza bak, volkan, serkan... nasıl gol atacağız?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yanlış maçı izledin sanırım...İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün çok çabaladı kendini parçaladı elinden geleni yaptı fena değildi bence...
特拉布宗冠軍
Yorum
-
Ne yani kardeşim,adam kaç kere 11de oynadı bu sezon,birden çıksın 3 gol 3 assit yapsın istiyoruz.İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan önce, önceki maçta kadroya alınmadığı için Şenol Güneşe sövenler nerede acaba.
Yorum
-
Ben buradaki, tribündeki, sokaktaki, heryerdeki Trabzonludan farklı değerlendiriyorum futbolu çelişmemiz çok normal...İlk olarak ophius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlış maçı izledin sanırım...
HAMİ_41
Yorum
-
demekki değişik bir açıdan bakıyoruz futbola...enteresan...ama merak ettim hangi hareket veya hareketleri diyelim olumlu geldi sana volkanın? haa illa ki olumlu hareketi olacak diye bir şart yok tabiki ama ben sana olumsuz 5 tane sayarım netİlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen buradaki, tribündeki, sokaktaki, heryerdeki Trabzonludan farklı değerlendiriyorum futbolu çelişmemiz çok normal...特拉布宗冠軍
Yorum
-
Hau sağdan boş pozisyonda vurduğu top varyaİlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu kötü durumumuzda sahada çırpınan başaramasa da birşeyler yapmaya çalışan ve özverili oynayan biri olduğu için bile iyi oynuyor görünüyor olabilir Volkan.
Bittiğim andı..
İlk yarıda sanırım..ölümüne trabzon !
Yorum
-
yeteneğini,futbol zekasını filan tartışmak bir tarafa. herşey bir tarafa amma velakin volkan sanki hala hazır değil ve fiziken yetersiz izlenimi veriyor. neden acaba? hani profesyonellik nerede? hakan şükür'ün tespitiyle diyelim '' futbolcunun kötü oynayabilir,kötü vuruş yapabilir (futbol zekası bu anlarda lazım) ama sahada kötü koşmaya hakkı yoktur.'' aynı düşünceleri burak,halil ve dk 60'tan sonra serkan içinde söyleyebiliriz. kardeşim anlayın artık, yenilip yenmekten öte birşey beklediğimiz. sahada sonuna kadar mücadele görmek istiyoruz.
Yorum
-
Az maç oynadı, az ilk 11'de başladı kabul etmem. Aykut ilk maçında nasıldı? Süperdi, adamın tecrübesi bile yok.
Yok kardeş, baştan istemedim, halen istemiyorum, isterse gol atsın halen istemem. Bencil oynun tarzı beni sinirlendiyor, bu herhalde değişmez.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum