Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nasıl memnun musunuz volkanınızdan? bu adamın topçu olmadığını bursadayken söyledik, medet ummayın dedik ama dünyanın parasını verip, bir de ilk 11de şans verip maçlarımızı yakıyoruz. şenol hocadan böyle bir hata beklemezdim. bu adam yeteneği, hızı falan geçtim; futbol zekası yok! kanat oynayan adamımıza bak, volkan, serkan... nasıl gol atacağız?
    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Maçtan önce, önceki maçta kadroya alınmadığı için Şenol Güneşe sövenler nerede acaba.

Yorum

• O neydi oyle?

Yorum

• Bugün çok çabaladı kendini parçaladı elinden geleni yaptı fena değildi bence...
          HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün çok çabaladı kendini parçaladı elinden geleni yaptı fena değildi bence...
            yanlış maçı izledin sanırım...
            特拉布宗冠軍

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maçtan önce, önceki maçta kadroya alınmadığı için Şenol Güneşe sövenler nerede acaba.
              Ne yani kardeşim,adam kaç kere 11de oynadı bu sezon,birden çıksın 3 gol 3 assit yapsın istiyoruz.

Yorum

• İlk olarak ophius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yanlış maçı izledin sanırım...
                Ben buradaki, tribündeki, sokaktaki, heryerdeki Trabzonludan farklı değerlendiriyorum futbolu çelişmemiz çok normal...
                HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben buradaki, tribündeki, sokaktaki, heryerdeki Trabzonludan farklı değerlendiriyorum futbolu çelişmemiz çok normal...
                  demekki değişik bir açıdan bakıyoruz futbola...enteresan...ama merak ettim hangi hareket veya hareketleri diyelim olumlu geldi sana volkanın? haa illa ki olumlu hareketi olacak diye bir şart yok tabiki ama ben sana olumsuz 5 tane sayarım net
                  特拉布宗冠軍

Yorum

• Şu kötü durumumuzda sahada çırpınan başaramasa da birşeyler yapmaya çalışan ve özverili oynayan biri olduğu için bile iyi oynuyor görünüyor olabilir Volkan.

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu kötü durumumuzda sahada çırpınan başaramasa da birşeyler yapmaya çalışan ve özverili oynayan biri olduğu için bile iyi oynuyor görünüyor olabilir Volkan.
                      Hau sağdan boş pozisyonda vurduğu top varya
                      Bittiğim andı..
                      İlk yarıda sanırım..
                      ölümüne trabzon !

Yorum

• yeteneğini,futbol zekasını filan tartışmak bir tarafa. herşey bir tarafa amma velakin volkan sanki hala hazır değil ve fiziken yetersiz izlenimi veriyor. neden acaba? hani profesyonellik nerede? hakan şükür'ün tespitiyle diyelim '' futbolcunun kötü oynayabilir,kötü vuruş yapabilir (futbol zekası bu anlarda lazım) ama sahada kötü koşmaya hakkı yoktur.'' aynı düşünceleri burak,halil ve dk 60'tan sonra serkan içinde söyleyebiliriz. kardeşim anlayın artık, yenilip yenmekten öte birşey beklediğimiz. sahada sonuna kadar mücadele görmek istiyoruz.

Yorum

• Az maç oynadı, az ilk 11'de başladı kabul etmem. Aykut ilk maçında nasıldı? Süperdi, adamın tecrübesi bile yok.

Yok kardeş, baştan istemedim, halen istemiyorum, isterse gol atsın halen istemem. Bencil oynun tarzı beni sinirlendiyor, bu herhalde değişmez.

Yorum

• Trabzonspor çok büyük bir kulüp

Yorum

• Sana şöyle okkalı birşeyler yazmak isterdim de malum...Defol dengesiz herif

Yorum

• Bu maçta bencilliğin sınırlarını zorladı
                                Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim