Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• serkan form tutmaya başladı volkanın işi çok daha zor artık
    "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
    (ALINTIDIR)

Yorum

• Hadi volkan millet döktürüyor...Sıra senin...
      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• valla oynamasını isterim inter maçında takım çok yoruldu sezon başı kadro geniş kadro geniş dedik ama 15 futbolcuyla 3-4 günde bir maça çıktık volkanı zaten avrupada oynatamıyoruz bari ligde oynasın

Yorum

• Lamı cimi yok Volkan çıkıp maç alacaksın kardeşim. Kendini ispat edeceksin, baktın olmuyor Serkan gibi amelelik yapacaksın. Takımın bu zor zamanında elinden geleni yaptığına ikna edeceksin. Bugün de fark yaratmayacaksan, hiç yaratma.
          21.12.2009 Unutmayacağız...
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
          Cemil Usta
          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• inşallah bjk maçında şans bulur ve oynar, ayrıyeten eğer gruptan çıkarsak galiba şampiyonlar liginde de oynayabilecek...
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Şenol hocanın Volkan ve Barış'ı da kazanacağına inanıyorum. Asıl vurgunu Aykut'la yapmasını bekliyorum.

Son maçtaki on dakikalık hırsı, maçta 90 dakika oynayan oyunculardan bile daha fazla katkı vermesi gözden kaçmamalı.
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Volkan Beşiktaş maçında sonradan oyuna girip showunu yapar abi

Yorum

• iyi volkan
                  iyi burak
                  iyi colman
                  iyi zokora varsa kimse yenemez bizi. ama 4 te 1,5 la gidiyoruz şuanda

Yorum

• Takımın yorgun olmasını göz önünde bulundurursak Volkan ve Paulo'ya bu maçta büyük görev düşecek. Artık katkılarını konuşalım.

Yorum

• İlk 11 başlamalı ve ilk kez bizim için maç almalı. Karşısında İsmail Köybaşı olacak. Rakibi sol bekte iyi bir asistçi ama defansta zayıf kalıyor. Formda bir Volkan İsmail'i haşamat eder. Bir de top ayağına gelmeden topa değil de kafasını kaldırıp boş adama baksa tadından yenmeyecek. Mesela Celutska da kambur koşuyor ama kafasını kaldırmadan pas atmıyor. Eski dönem sağ açıkları geride kalmıştır. Ceza sahasına orta değil "pas" atmalı, bizimki gibi iyi bir kafacı santrafor yaksa çizgiden içeri çapraz dalışlar ve 2'ye 1'ler yapmalıdır.
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• SAnırım bu arkadaş nereye geldiğini tam anlayamadı böyle giderse a2 takımında oynar biz kaybetmeyiz kendisi bilir çünkü bu forma kolayına kimseye nasip olmaz
                        başarılar dilerim

Yorum

• MİY maçında vermiş olduğu izlenim kendisine olan güvenimi daha iyi bir şekilde törpüledi.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bugün ilk onbirde olmalıydın halil yada alanzinho yada serkan senden kötü topçu değiller ama yorgunlardı sivas maçında umuyorumki ilk onbirdesin

Yorum

• Oynat artık şu adamı hocam yahu

Yorum

• Volkan'ın işi kolay ama zoru seçiyor ve bu görüntüde işi zor toparlanması lazım.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim