Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çilesi çekilecek bir oyuncu değil. Yattara'nın ne bileyim Jaja'nın çilesini çekersin adam sana skor getirir. Ama Volkan ne getirdi bize biri çıksın söylesin.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• @_volkansen40: basında cıkan transfer haberleri gercegi yansıtmamaktadır.boyle haberlerin cıkması hem bana hemde kulübüme zarar vermektedir.

Yorum

• @_volkansen40: ayrıca ne ben nede menejerim Hakan Korkmaz @HakanKorkmaz06 hicbir transfer görüşmesi yapmamıştır...

Yorum

• BJK ne Mustafa'yı, ne Oğuzhan'ı, ne de Olcay'ı verir. Boş yere beklenti içerisine girmeyin. Borç bataklarında olduğu için para vereceklerini de sanmıyorum...

Volkan transfer haberlerini yalanlayacağına takımdan ayrılmak isteyip istemediğini yalanlasın...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• takımda gönülsüz oyuncu tutulmamalı, gitmek istiyorsa ciddi şekilde karlı bir anlaşmayla gönderilsin
            2014 / 2015
            LOADING....

Yorum

• Bu takimin kurtulmasi gereken yerli yabanci o kadar cok oyuncu varki onlar dururken volkan gbi yetenekli bir adami ilk basda göndermek gercekten üzücü;(

Yorum

• Yetenekli bi futbolcu olabilir ancak önce istemek gerek. Ben bu adamın Trabzonspor'a isteyerek geldiğini düşünmüyorum ve bence bu yüzden performansı devamlı düşük.
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• kimle evlendiği beni ilgilendirmez ama

volkanın trabzonspor kariyeri bence amerikalı bir bayanla evlendiği gün bitti...

Yorum

• Bursa'dan da kaçarcasına geldi. Hatta kovuldu. Bizde tekrar futbola odaklanır diye umduk, olmadı gibi.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• twitter hesabından transfer haberlerini yalanlamış. maalesef gitmiyor. zaten bu haliyle kimse transfer etmez kendisini. menejeri de açıklama yapmış ziyaret aamcıyla trabzon'a gelmişmiş.
                      En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 31.10.2012, 17:31.

Yorum

• 'Bonservisini al gel Volkan'

Samet Aybaba, Bursaspor'da A takıma aldığı eski öğrencisine böyle seslendi. Yönetim ise yıldız futbolcu için Trabzonspor'a yapacağı teklif için çalışmalara başladı.

Sezon başında Samet Aybaba’nın en çok transfer edilmesini istediği oyunculardan biri Volkan Şen’di. Ancak Şenol Güneş, takımın önemli oyuncularından biri olarak gördüğü Volkan’ın gönderilmesine izin vermemişti. Aradan geçen yaklaşık 3 aylık süreçte, 25 yaşındaki futbolcuyla Güneş’in arası açıldı. Volkan, takımdan ayrılmayı kafasına koydu ve Samet Aybaba’ya ocakta ayrılacağı haberini yolladı. Aybaba ise eski öğrencisine, “Kapılarımız sana sonuna kadar açık. Trabzon, benim de görev aldığım ve çok özel ilişkiler içinde olduğum bir camia. Prensip olarak hiçbir kulübün sözleşmeli futbolcusuyla, kulübünden izin almadan görüşmem. Madem ayrılmak istiyorsun, bonservis problemini çöz. Ben seni her zaman takımımda düşünürüm” cevabını verdi.

Takas artı para

Beşiktaş Yönetimi de bu transferi bitirmek için kolları sıvadı. Bordo-Mavili yönetimle masaya oturmaya hazırlanan Siyah-Beyazlılar, bir oyuncunun yanı sıra para teklif ederek bu işi bitirmeyi hedefliyor. Bu arada Volkan’ın, ABD’li eşinin ısrarı nedeniyle Trabzon’dan ayrılıp İstanbul’da bir takıma gitmek istediği iddia edildi.

Orhan Yıldırım

‘Kim bu kırmızı pabuçlu?’

Samet Aybaba, Bursaspor’u çalıştırdığı dönemde alt yapıyla da yakından ilgileniyordu. Bir altyapı maçını izlerken yanındakilere, “Şu kırmızı pabuçlu oyuncu kim?” diye sordu. Ertesi gün Volkan Şen, A takımla idmanlara çıkmaya başladı. Yıldız futbolcu, Beşiktaş-Trabzonspor maçından önce eski hocasının elini öpmüştü.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Eazy-man61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @_volkansen40: basında cıkan transfer haberleri gercegi yansıtmamaktadır.boyle haberlerin cıkması hem bana hemde kulübüme zarar vermektedir.

çok tanıdık geldi bana bu laflar...bir şerefsizi hatırlattı bana
                          特拉布宗冠軍

Yorum

• İlk olarak ophius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çok tanıdık geldi bana bu laflar...bir şerefsizi hatırlattı bana
                            beşiktaşlıyım ama trabzonspor için ölürüm

Yorum

• her sene öyle ya da böyle bir bahaneyle bursa maçlarında oynamıyor...
                              haaa çok mu umrumda? değil tabiki..ama insanın salak yerine konması zoruna gidiyor
                              trabzondan defol git volkan....
                              特拉布宗冠軍

Yorum

• bugünkü gazeteler Nobre ile takas edilebileceğini yazıyordu

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim