Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zeki‘nin hepimizin gözüne nasil girecegini buldum: Antremanda Burak‘in futbol hayatini bitirecek sekimde bir foul yapacak, böylece hem Burak‘dan kurtulacagiz hem de Zeki ise yarayacak. Nasil fikir ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zeki‘nin hepimizin gözüne nasil girecegini buldum: Antremanda Burak‘in futbol hayatini bitirecek sekimde bir foul yapacak, böylece hem Burak‘dan kurtulacagiz hem de Zeki ise yarayacak. Nasil fikir ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Yasin, du bist der Beste
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Kaptan sen ol Zeki, hatta Onur'dan alıp 1. kaptan olmalısın canım
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• O bir !!!! Yeteneksizlik abidesi... Yedek kulübesinde durdukça , hep tedirgin bir şekilde maç izleyeceğim. Takımdan gidene kadarda kendime tek bir lisanslı ürün almayacağım.

Bu şahsiyetin olduğu takıma para harcayacağıma, parayı direk sokağa atarım vicdani olarak daha rahat hissederim.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O bir !!!! Yeteneksizlik abidesi... Yedek kulübesinde durdukça , hep tedirgin bir şekilde maç izleyeceğim. Takımdan gidene kadarda kendime tek bir lisanslı ürün almayacağım.

Bu şahsiyetin olduğu takıma para harcayacağıma, parayı direk sokağa atarım vicdani olarak daha rahat hissederim.
            sen harcama biz harcarız madem öyle üyeliktende çıkabilir daha kaliteli oyuncuların olduğu bjk gs falan tutabilirsin...
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sen harcama biz harcarız madem öyle üyeliktende çıkabilir daha kaliteli oyuncuların olduğu bjk gs falan tutabilirsin...
              Kaliteli ya da kalitesiz oyuncuların olduğu gibi bir açıklamam olmamış orada ? Anlayışınıza hayran kaldım.

Diğer kararları ise ben kendim verebilirim, sizin yönlendirmenize ihtiyacım yok... Sizin bir takım insanların yönlendirmesine ihtiyacınız var ise, o şekilde hayatınızı devam ettirebilirsiniz.

Yorum

• Hadi yine kaptin 20 kağidi.

Yorum

• İyi para kaldırıyorsun yattığın yerden oh mis..

Yorum

• Yata yata para kazanıyor diyenlere inat o topu yemeliydi. Ne yazık ki kendisini hiç hazırlayamamış...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Maç eksiğine rağmen fena oynamadı. Adam kaçırmalarına bir şey demiyorum kapasite meselesi ama hücuma iyi destek verdi. Yine de Trabzonspor topçusu değil..
                      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bir gram şerefin varsa defol git..

Yorum

• Pardon mesleğiniz neydi?
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• kadro dışı.

Yorum

• Bugün oynamasindan anladigim tek sey, belli ki maddi olarak sıkıntıya girmis ve hayrettin abisine durumu çıtlatmış.Bu maçtan sonra rahat bir nefes almıştır.

Yorum

• 90 dakika oynadiya helal olsun bu torpille hafta ya 11 de oynarsın artık forma senin. korkaklar başta olduğu sürece oynarsın ne zaman cesur biri gelir defolup gidersin
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim