Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kardesim hic mi okumuyorsun taraftarin sosyal medyada hakkinda yazdiklarini. Taraftar senden feda veya dusuk ucretli sozlesme istemiyor; seni istemiyor. Insan cok sevse de istenmedigi yere gitmez. Yazik..

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Rica ediyorum bu baslik kapatilabilirmi? Birkac arkadasinda yazidigi gibi, yokmus gibi davranalim. Bu sahisin ismini duyunca/okuyunca durduk yere gunaha giriyoruz

Yorum

• Hadi her şey bir yana.

26 yaşında, sakatlığı olmayan hiçbir profesyonel oyuncu böyle bir sözleşmeyi imzalamaz. Örneği yok. Gerçi profesyonel demiş miydim?
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Bugünü de küfürsüz geçmedik bi kaç tane daha fişekledim kendisine.

Yorum

• Hem futbolcu hem karakter olarak takıma yakışmıyor. Gelmesine vesile olanlarla beraber tez zamanda gitmeleri dileğiyle...
            "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Tecavüzcüsüyle evlendirilen kadınların haline döndük. O senin artık kocan, sahip çık, destekle der gibi. O senin yöneticinin, o senin futbolcun artık, sahip çık destekle. Yok öyle yağma. Onlar birbirinin futbolcusu, yöneticisi, benim değil.
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yine yeniden ZEKİ!
                Neyin kafasını yaşıyor sn.Yöneticilerimiz acaba?

Yorum

• Rezalet. Ilginc bir sezon olacak gibi.

Yorum

• Yumluyu'da geri getirecekler mi ? Bu yönetim yapar gibi.

Yorum

• Üç hafta daha kadroya alınmasın HH ültimatom gelir Ünal Karaman'a
                      TRABZONSPOR
                      iyi ki varsın Eren Bülbül...
                      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Zeçi Yavri: "Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. Ben her zaman bu takımın başarısı için çabaladım. Bu kulübe hiç zarar vermedim"

"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zeçi Yavri: "Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. Ben her zaman bu takımın başarısı için çabaladım. Bu kulübe hiç zarar vermedim"

http://www.karadenizgazete.com.tr/sp...iyorum-/191726
                          faydasıza bak sanki yararı dokunmuş bu takıma
                          TRABZONSPOR
                          iyi ki varsın Eren Bülbül...
                          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• sen krampon baglayıp yumlu ıle mac satarken bız burda kahroluyorduk.
                            Bagzı arkadaslar sunu anlamalı Trabzonspor'a kım bır vermıs ıse Trabzonspor onun 1 nı 10000 yapmıstır nokta.
                            En son B61 tarafından düzenlendi; 24.08.2018, 15:19.

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: NEDEN_1.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 89.2 KB 
Kimlik: 11212829

Öz evladımız, yerli yıldızımız, takımımızın vazgeçilmez ismi neden kadroda yok...

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
                              Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• zekiyi kadroda görememek beni bir hayli üzdü. madem transfer ettin oynatacaksın adamı.anlamıyorum böyle üstün yetenekli topçuların kulübelere dahi alınmayarak çürütülmesini. futbolda kıskançlığa yer olmamalı,ünal hoca kendısınden daha karıyerlı bır oyuncunun ortaya çıkmasını engellemeye çalışıyor.kendı oyunculuğu ile zekinin akılcı oyunu arasında gözle görülebilir bir benzerlik mevcut olmakla bırlıkte,zekının avrupaya akmasının önüne set cekmesını doğru bulmuyorum. Yılın transferini de tribünde heba edeceksek çekeceğimiz var demektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim