Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne emeklisi ya

geçen sene yazmıştım bu adam 10 sene takımda kalır diye.

Yorum

• Ben bu futbolcu denen vatandaşa "kazma" dediğim için geçen hafta 1 hafta siteden uzaklaştırilmistim.
      Sana ettiğim kufurleri Allah affetsin.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• rakip tac kullanirken ayakkabilarini baglayan ilk ve tek topcu...lisansini yirtacaksin cidden.
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• turk fulbolunda ikinci selcuk sahin vakasi bizim takimda yaşanacak gibi bu adam bizden gitmez
          peki bir sey sorcam neden biz yani binlerce takım varken bize gelmende ki amac ne
          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Bağlayabildin mi bari ayakkabını

Yorum

• yüreğiyle oynuyor, mücadelesine laf yok ama

olmuyor be zeki oranın topçusu değisin,bu forumdan da çıkar yüreğiyle oynayan adam.

Yorum

• Adam yarı sahandan ve senin tuttuğun bölgeden taç kullanıyor sen oturmuş bağcıklarınla uğraşıyorsun şaka gibi.

Yorum

• Trabzonspor'a geldi.Trabzonspor'dan soğudum.Normalde maçları kaçırmazdım.Aşırı fanatiktim.Bu geldikten sonra maçların yarısını izlemedim. + bir futbolcu yüzünden daha.Yalan yok tanıyorum kendisini.Havalar 1500 + yeteneksiz olduğunu biliyordum.Ancak burada olsun face'de twitter'da falan öyle yorumlar görüyordum ki kahkaha atıyordum.

'Gökhan Gönül'den sonra Türkiye'nin en iyi sağ beki mi dersin Serkan Balcı'nın 5 yılda yapamadığı ortayı 1 maçta yaptı mı dersin Efsanemiz olacak mı dersin dersin dersin dersin.

Elazığ maçında ağladı.Trabzon'un Ruhu oldu.Gazetelerde manşetler falan.2 senedir iyi oynadığı maç yok.İdare oynadığı maçlar var.Ama buna rağmen Lampard dendi Vahid hoca geldi.Herhalde bunu takımda tutmaz dedim.Yine takımda kaldı.Yine rezil oynamaya devam etti.Ama yine savunanlar oldu.Yani diyeceğim sadece bu maç kötü değildi.Hep kötüydü.Hep 10 diyordum.Ama az diyordum minimum 15 puan kaybettirdi takıma.

Yorum

• bu mağlubiyet sadece zekinin değil diyen arkadaş rakip taç atıyor ve zekinin olması gereken yerden rakip taçtan gelen topu rahatlıkla ceza sahasına gönderiyor ve diğer kahraman carl şutu çektiriyor bir diğer komedimizde o zaten
                    ikinci golde koşmuşsun gelmişsin rakibin önünde topa atlamışsın ama vurmana bile gerek yok vücudunu koy artık top sqna çarpsın resmen kaleye vurdu ya komedi bir mücadele
                    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yüreğiyle oynuyor, mücadelesine laf yok ama

olmuyor be zeki oranın topçusu değisin,bu forumdan da çıkar yüreğiyle oynayan adam.
                      Ha şimdi birşey diyecem ! Tövbe yarabbim.

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ha şimdi birşey diyecem ! Tövbe yarabbim.
                        Söyle dostum çekinme

Yorum

• Ayrıca golden sonra hakeme koşmak niye
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Bu maçtan sonra çok ciddi bir şekilde Trabzonspordaki geleceğini ve taraftarın tepkisini düşün ne teknik ne de oyun zekası olarak büyük bir takımın oyuncusu olamazsın kadrosuna girdiğin her hoca için pimi çekilmiş bir bombasın hem senin hemde bizim getçekten işimiz çok zor

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

Artık takıma alınırsa ciddi sıkıntı var demektir.
                              İnsan hata yapar olabilir.
                              Kendi kalesine gol atar olabilir.
                              Ama yarı sahandan rakip taç kullanırken ve oyun durmamışken oturup ayakkabı bağlamak ne demek arkadaş.
                              Takımdan gönderilmesi gerekir. Bu saatten sonra olacak diye beklemek hayal.
                              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Bizim millete özgü şu 'yüreğiyle oynuyor aga', 'yeteneksiz ama özverili' gibi söylemleri duyunca üstümü başımı parçalayasım geliyor. Bunu da sahada görünce aynı duygulara kapılıyorum.

Adam 15 cm önünde taç kullanacak, eğilmiş ayakkabı bağlıyor ya olacak iş değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim