Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ön liberoda medjaniden 10 kat daha faydalı olur...
    İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vasat üstü oynayanlardan biriydi. Bu performansıyla Bosingwa iyileştikten sonra da orta sahada kendine yer bulur.
    İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kadar hakareti haketmiyor bence.Millet kafayı birine takmayıversin, ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.
    İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zeki daha ne yapacak? Ne bekleniyor ? Anlamıyorum gerçekten. Daha önceleri eleştirilecek oyun oynuyordu fakat son üç maçtır ne oynadığını bilen bir Zeki vardı sahada at gözlüklerini çıkarmak gerek bu çocuğa haksızlık ediliyor. Bosingwa oynayabilecek durumda ise zaten yeri garanti fakat yokluğunda Zeki'ye güvenilmeli. Tutturulmuş bir Şener sıradan bir bek oyuncusu Zeki'den bir artısı olduğuna kesinlikle katılmıyorum.
    İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ön libero oynasın.Sağ bekte kritik hatalar yapıyor.Orta alanda iyi maçlar çıkarmıştı geçen sene üzerinde durulabilir
    İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İyi iyi,beğendim
    İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zeki iyi oynuyor. En azından yerden yere vurulacak bir performansı yok.
    İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gayet iyiydi , yanliz sahada posta koymadigi kimse kalmadi ...
    İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zeki nin performansı yükseliyor iyiye gidiyor böyle giderse olacak gibi...
    İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün fena değildi.. 3 maç oynayınca artislenmeye başladı İstanbul'da oynamıyor çok şükür Emre'den farkı olmazdı saha içinde..
    .. ve bunun gibi 100lerce yorum .. birsey demiyorum ..

Yorum

• bosingwa seninle aynı mevkiyi paylaştığı için utanıyordur sanırım.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zeki'den bahsediyoruz yahu.
        Bugün bonservisini eline versen kimler talip olur, bizden aldığı parayı kimler verir?
        Sağ bek, değil, ön libero değil, açık değil... Uğraşmayın, futbolcu değil. Anti-kahraman gibi anti-futbolcu yahu!
        Bir de böyle bir yorum...

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Karabük maçını izlemedim.Fb,Başakşehir,Metalist,Kasımpaşa..Bu maçlardaki oyununun sonuna kadar arkasındayım

Yorum

• İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zeki'nin iyi oynadığı maçta iyiydin demişim. Yanlış mesajları toplamışsın..

İyi futbolcu olduğuna dair de bir mesajımı görürsen yolla intihar edeyim..

Yorum

• Hayat garip kuşlar uçuyor zeki forvet arkası serdar orta saha oynuyor.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Onuru gurur varsa,61 numaralı formayı giydiği için özür dileyip, sözleşmesini fesheder.
                Trabzonluluğun ve ADAMlığın gereği budur.

Sana futbolcu demiyorum bile.
                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                Бургундия синий
                61

Yorum

• Ben de bugüne kadar ağır konuşmadım hatta insaflı yorumlar yaptım hakkında ama eşeğin kulağına su kaçırdı. Bir daha sahada görmek istemiyorum. Hemen bu akşam sözleşmesi feshedilsin!
                  En son Canberk tarafından düzenlendi; 06.10.2014, 00:07.

Yorum

• Havalara baksan sahanın kralı sanırsın, oyuna bakıyorsun sıfır bile değil.

Yorum

• Freud Zeki'yi görseydi yanıtlayamadığı tek soru ' Zeki Yavru nasıl futbolcu oldu ' olurdu.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• ben hem buraya yani bordo mavi nete hem ajans spora hem spor x spor sitelerine redbul imiyle üyeyim her defasında yazdım bu zeki yavru kimin torpillisi diye sırf kimliğinde trabzon yazıyor diye oynuyor ben zekiyi benim halı saha takımına almam.

Yorum

• Üstün Yetenek Zeki Yavru
                          Son günlerde sahada oynadığı futbolla adından sıkca söz ettiren Trabzonspor'un genç futbolcusu, saha dışında bakın nasıl beğeni topluyor.

Üstün Yetenek Zeki Yavru

1461 Trabzon'da gösterdiği performans ile Trabzonspor'a çağırılan ve Trabzonspor'da beklenen performansın üstüne çıkan Trabzonlu futbolcu Zeki Yavru, futbolun dışında söylediği şarkılar ile büyük beğeni topluyor. Boş zamanlarında arkadaş ortamlarında söylediği şarkılar ile iz bırakan Zeki Yavru' nun sesini dinleyenler "futbolcu olmasa kesin şarkıcı olurdu" yorumunu yapıyor.
                          Koymadan edemedim. Ne olur şarkıcılığa dön Zeki, orda daha başarılı olursun.
                          En son Murat' tarafından düzenlendi; 05.10.2014, 18:43.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Koymadan edemedim.
                            Yemin ediyorum bende bunu paylasmak üzereydim

Yorum

• Derhal kovulmali yeter Trabzonun parasini yediginiz

Yorum

• olmayacak zeki , artık ısrar edilmesinin bir anlamı yok hem kendini hem taraftarı yıpratıyor.
                                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim