Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 maç iyi oynadı, bu maç ise kötü değil de hatalar yaptı diyelim. Zeki'de olumlu yönde bir gelişme var. Bunu devam ettirirse bu sene takıma katkısı olur.

Yorum

• Zeki Yavru

Futbolu bilmiyor.

Yorum

• Oynadığı futbolu asla beğenmiyorum. Ancak bir bek oyuncusunun en nefret ettiği pozisyonlardan birisini yaşadı bu gece. O arka direğe uzanan topları çıkarmak gerçekten çok zor oluyor.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bu gece kimseye kızmayacağım, kimseyi eleştirmeyeceğim. Sana da tebrikler ve teşekkürler Zeki.

Yorum

• zeki sanki kilolu gözüküyor.
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oynadığı futbolu asla beğenmiyorum. Ancak bir bek oyuncusunun en nefret ettiği pozisyonlardan birisini yaşadı bu gece. O arka direğe uzanan topları çıkarmak gerçekten çok zor oluyor.
              Gökhan Gönül Hırvatistan maçında aynı şekilde gol yedirmişti...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Tamam sahiplenelim, destek çıkalım ama bir yere kadar.

Bazen en iyi yaptığı şey topu ileriye gelişi güzel vurmak gibi geliyor.

Trabzonspor futbolcusu özverili olacak tamam ama biraz da akıllı olacak.

Yorum

• Ferrari'nin yedeği Şahin...

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İşleyen takımı bozar bu Zeki.

Kapasitesini aşan şeyler denemek istiyor ancak bedelini kalemizde pozisyon olarak ödüyoruz.

Bazen Messi triplerine giriyor ya kendince hasta oluyorum arkadaş.
                    aynen çok fazla özgüvene sahip
                    Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Ortasahadan ara pası atmaya çalışması beni benden aldı..

Sadece hocanın bildiği var demek geliyor içimden..

Bosi gelince hoca onu salihin yerine denicek büyük ihtimal..

Bilmen gereken şu zeki..futbolunu basit oyna..

Yorum

• Arkasından gelip rakip futbolcu kafa vurup asist yapıyor.
                        .

Yorum

• Çok bilenler çok konuşuyor yine. Aynen devam Zeki.

Yorum

• senin tek sorunun cengaverlikmiş yok fener maçında bayılmıştım ama yanılmışım şu gereksiz atılganlığı bırakamazsan işin zor

Yorum

• günden güne kendini geliştiriyor. Buradaki boş yorumlara takılmayın

Yorum

• Babasının torpiliyle takımda.

3.sezonu takıma bir şey verdiği yok.Oynadığı maçların %80'inde takıma zarar verdi.Sayesinde minimum 10 puan kaybettik.O da minimum yani.Dün sağolsun 2 puanı da verecektik.Hâlâ savunanlar var.Keşke futbolu bilenler konuşsa.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim