Bu çocuk okumaz sanayiye gönderin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Kilo vermiş sanki.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi sitede zekinin vahid ile ibretlik bir fotosu daha var.. resmi buraya kaydedemiyorum ama linkini atıyorum..
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...D=15985#Icerik

Hakkatten var bu cocukla hocanin arasinda bir bag.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
eline sağlık.. peki bu fotoyu başka başlığa alıntılayabiliyor muyuzİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hakkatten var bu cocukla hocanin arasinda bir bag.

Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Ynt: Zeki Yavru
Aynısını düşünmüştüm demek seninde gözlerinden kaçmamışİlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim resmi sitenin Zeki'ye karşı özel bir ilgisi var galiba. Mutlaka kendisinin tek olduğu bir fotoğraf oluyor haberlerde.

Yorum
-
- Ne var yani, Sergen de göbekliydi
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Trabzonlu futbolcudan yanayım her zaman bunu beni tanıyan herkes bilir ama bir zahmet o zeki olmasın. İlk oynadığı maçtan beri sevemedim kendisini ve alışamadım da hâlâ.
Yanlış kişiye şans verildiğini düşünüyorum onun yerinde Göksu Alhas olması lazımdı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum