Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Inanilmaz kötü.

Bukadarda olmaz...

Inanilir gibi degil..

Onun ruhunu yiyim ben..kalitesiz
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• sağ bekte bosingwa oynamadığında kesinlikle göksu olmalı a takım tecrübesi zekiden daha fazla
      HER ZAMAN TRABZONSPOR

Yorum

• are you football?

ikinci golde olcay yerden yere vurdu resmen..oz evlat tutkunlarina gelsin o gol.
        boyle oz evlat adami evlat katili yapar.
        cocugum olsa ekmeginden suyundan keserim.serkan balci bunun yaninda alves gibiydi..1461'e gitsin diyenler var..niye gitsin beyler?orasi futbolcu yetistirme yeri kazma istihdam etme yeri degil..

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

Zekicim Aliosman abimin hatrına bir şey demiyorum sana yetersizsin kardeşim olmuyor git artık

Yorum

• Gece dusundun mu Zeki, birakiyor musun futbolu?

Yorum

• Sen iyi olsaydin senin geldigin yerden gelenlerin degeri daha cok artacakti. Temsil ettigin cocuklarin haklarina giriyorsun bunu bil güzel kardesim...
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bizim sağ bek bölgesi lanetlimidir nedir !
                Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Dün kaybettigi toptan sonra kosmayisi zekiyi bitirdi.

Ben bir daha zeki yi Ts formasi altinda görmekk istemiyorum,acikara Trabzonspor tarihinin en yetersiz oyunculari arasinda cünkü.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Herkes söyleyeceğini söylemiş doğruda demiş..Oynadığı yeri küçük tv den izliyordum.Bıraktığı boşluk pek belli olmuyordu..dün büyük ekrandan seyrettim.Kendi bölgesindeki bırakılan boşluğa buğday eksen Trabzonun 1 yıllık buğday ihtiyacı karşılanır..Önündeki adamıda unutmamak gerekir..Birde dünkü maçta sadece onur kendi mevkisinde oynadı herhalde..
                    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Anlaşılan trabzondan defans oyuncusu çıkmıyor. Mustafa vardı şimdi Zeki. (Mustafanın iyi formu kötü bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef)

Yorum

• zeki yavru bırak TS'da oynamayı STSL'de hiç bir takımda oynayamaz.

bildiğin leş..

Yorum

• Göksu varken zekinin trabzonsporda ne işi var aklım almıyor birisi açıklasın bana

Yorum

• hayır topu kaybediyorsun sonra neden izliyorsun !
                            #50 Jackson Avelino Coelho
                            #7Miroslaw Szymkowiak
                            #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Top oynamayı bilmiyon ama ilk 11 de 5 maç oynayınca hemen menejerini takıma gönderip kontrat yenilemek istemeyi çok iyi biliyon.

Hey yawrum, alın size gerçek Trabzonlu. Adamın kafasında futbol yok ki. 2 maç çıktı sahaya diye hemen daha çok paranın peşinde. Olcayın arkasından bakarken acaba ne oldu menejer hallettimi işi. Bağlasa şu işi 2 milyon TL yede kafam rahatlasa diye düşünüyordu heralde.

Tolunay oynatmadı diye kızıyodum. Hatta Serkanın kalmasını Tolunay istemiş. Israr bile etmiş. Adam sapına kadar haklıymış Valla. Zeki ile halı sahada maç oynanmaz. Serkanı arar oldum.
                              ...

Yorum

• zeki şu kenardaki top toplayan çocuk değil midir yıllar önce,keşke mutlu olduğun işi yapmaya devam etseydin be zeki

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim