Seneler önce bizde oynayan Feridun Sungur vardı, Feridun Zeki'den birkaç gömlek üstün bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bir iki seneye kalmaz ait olduğu yere 1. lig ya da 2. lige geri döner.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Öyle demeyin beyler birisi bana bu adamın 1461 Trabzonda kaptanlık yaptığını o yüzden Göksudan daha çok hakettiğini söyledi. Bayadır görmüyorum bu başlıkta birşey yazdığını
Anlamıştır kimi korumaya çalıştığını. Bu adam bu sene sonunda bizden gitmezse arkasında başka şeyler arayacağım
Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61
Yorum
-
4,5 sayfa geriye git bende seni arıyodum buralarda birader ama nedense sen ve yandaşların yoktu???İlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle demeyin beyler birisi bana bu adamın 1461 Trabzonda kaptanlık yaptığını o yüzden Göksudan daha çok hakettiğini söyledi. Bayadır görmüyorum bu başlıkta birşey yazdığını
Anlamıştır kimi korumaya çalıştığını. Bu adam bu sene sonunda bizden gitmezse arkasında başka şeyler arayacağım1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''
Yorum
-
4-5 sayfa önce Zeki daha iyi mi oynuyordu?İlk olarak Y.Çuvalcı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4,5 sayfa geriye git bende seni arıyodum buralarda birader ama nedense sen ve yandaşların yoktu???
Yorum
-
Re: Zeki Yavru
Istersen 10 sayfa geri ya da 10 sayfa ileride bulusalim. Bu cocuktan futbolcu olmaz. O kadarİlk olarak Y.Çuvalcı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4,5 sayfa geriye git bende seni arıyodum buralarda birader ama nedense sen ve yandaşların yoktu???
Sent from my HTC One using Tapatalk 4Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61
Yorum
-
Tayfun Cora Zeki'den cok daha iyi bir oyuncuydu, haksizlik etmeyin. Bi kere defans oyuncusuna gore oldukca fazla gol atan bir oyuncuydu, defansif yonu de Zeki'den iyiydi. Ustune bir de stoper oynuyordu.İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTayfun Cora Vol 2 .
Oha sen neymissin be Tayfun, geri don.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum