Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seneler önce bizde oynayan Feridun Sungur vardı, Feridun Zeki'den birkaç gömlek üstün bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bir iki seneye kalmaz ait olduğu yere 1. lig ya da 2. lige geri döner.

Yorum

• Zeki oyuna hiç girmesin.Hele son dakikalarda.Zarar.

Yorum

• sağ açıkta oynadım zekicim. forvete de bekleriz. mra nın öz evladı seni gidi.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Nedendir bilmem, bu cocugu seviyorum.
          TRABZONSPOR

Yorum

• Twitterını niye kapadı? Tepkilerden sonra mı?
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Öyle demeyin beyler birisi bana bu adamın 1461 Trabzonda kaptanlık yaptığını o yüzden Göksudan daha çok hakettiğini söyledi. Bayadır görmüyorum bu başlıkta birşey yazdığını Anlamıştır kimi korumaya çalıştığını. Bu adam bu sene sonunda bizden gitmezse arkasında başka şeyler arayacağım
              Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Arsinspor'da oynarsın.
                ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• bank asya topçusu olur ancak o kadar .....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Öyle demeyin beyler birisi bana bu adamın 1461 Trabzonda kaptanlık yaptığını o yüzden Göksudan daha çok hakettiğini söyledi. Bayadır görmüyorum bu başlıkta birşey yazdığını Anlamıştır kimi korumaya çalıştığını. Bu adam bu sene sonunda bizden gitmezse arkasında başka şeyler arayacağım
                    4,5 sayfa geriye git bende seni arıyodum buralarda birader ama nedense sen ve yandaşların yoktu???
                    1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''

Yorum

• Tayfun Cora Vol 2 .
                      .

Yorum

• İlk olarak Y.Çuvalcı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        4,5 sayfa geriye git bende seni arıyodum buralarda birader ama nedense sen ve yandaşların yoktu???
                        4-5 sayfa önce Zeki daha iyi mi oynuyordu?
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Re: Zeki Yavru

İlk olarak Y.Çuvalcı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Istersen 10 sayfa geri ya da 10 sayfa ileride bulusalim. Bu cocuktan futbolcu olmaz. O kadar

Sent from my HTC One using Tapatalk 4
                          Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tayfun Cora Vol 2 .
                            Tayfun Cora Zeki'den cok daha iyi bir oyuncuydu, haksizlik etmeyin. Bi kere defans oyuncusuna gore oldukca fazla gol atan bir oyuncuydu, defansif yonu de Zeki'den iyiydi. Ustune bir de stoper oynuyordu.
                            Oha sen neymissin be Tayfun, geri don.

Yorum

• O değilde Zeki Balcı'yı Efsane kadrolarına yazanlar burada mı ?

Yorum

• tayfun cora, feridun sungur ve mehmet ipek hepside zekiden çok daha iyiydiler, 1461 deki göksunun suçu ne acaba?
                                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim